Pokaż pełną wersje : Rasizm?
Sir_Mani
09-10-2005, 16:13
Coraz Więcej jest takich sytuacji że Dragoni i Bh zabijają polaków za nic.Ja do nich nic nie mam ale powoli zaczynam wierzyć że sa rasistami.W ostatnich 2 tygodniach ubili moich dwóch znajomych za nic.Nie byli oni członkami NP, Tp... Itd. to po h*j ich zabili?Dlatego że są rasistami.Powoli zmieniam moje zdanie i dochodze do wniosku że Swe to idioci.Przydalo by się kilku porządnych polskich graczy na selenie żeby pokazać im jakimi sa idiotami i robić im to samo co robią nam.Bo jak widze, jest pelno noobków ktorzy lubia sie bronić szwedami i trzymać ich strone.(jak niemcy napadali na polske to tez znalezi sie tacy debile ktorzy zeby ratowac dupe zmienili swoje poglady...).Tak samo jest na selenie.Trzymać z lepszymi zeby sie nie wyszlo na noobka.
I jeszcze jedno słowo.Jak to ma nie być nasza wojna, jak coraz częsciej wojna dotyka tych zwyklych gracz ktorzy nie maja z nią nic wspolnego? Niech ktoś mi da taką Odp i przyklad zebym zobaczyl ze nie mam racji.
Hail Polska!
Hail Anty-rasizm!
Green Ninja
09-10-2005, 16:35
Może to tylko przypadek na tym serwie. Wiem ze swojego doswiadczenia że szwedom , brazylom i polakom coś czsami od*****e i takie są tego efekty. To nie rasizm tylko poprostu ludzka natura :evul: . Ta gra wyłania z nas nasze najbardziej prymitywne instynkty i dążenia :evul: :evul:
*Ryspeht*
09-10-2005, 23:25
Na Selenie to normalne więc kto mądry ten ucieka... :confused:
Jerkov Thundersword
10-10-2005, 01:18
Coraz Więcej jest takich sytuacji że Dragoni i Bh zabijają polaków za nic.Ja do nich nic nie mam ale powoli zaczynam wierzyć że sa rasistami.W ostatnich 2 tygodniach ubili moich dwóch znajomych za nic.Nie byli oni członkami NP, Tp... Itd. to po h*j ich zabili?Dlatego że są rasistami.Powoli zmieniam moje zdanie i dochodze do wniosku że Swe to idioci.Przydalo by się kilku porządnych polskich graczy na selenie żeby pokazać im jakimi sa idiotami i robić im to samo co robią nam.Bo jak widze, jest pelno noobków ktorzy lubia sie bronić szwedami i trzymać ich strone.(jak niemcy napadali na polske to tez znalezi sie tacy debile ktorzy zeby ratowac dupe zmienili swoje poglady...).Tak samo jest na selenie.Trzymać z lepszymi zeby sie nie wyszlo na noobka.
I jeszcze jedno słowo.Jak to ma nie być nasza wojna, jak coraz częsciej wojna dotyka tych zwyklych gracz ktorzy nie maja z nią nic wspolnego? Niech ktoś mi da taką Odp i przyklad zebym zobaczyl ze nie mam racji.
Hail Polska!
Hail Anty-rasizm!
Chcesz zniszczyć rasizm, a sam jesteś nacjonalistą zastanów się co piszesz. Z resztą co ma historia Polski do Tibii? Gdy Niemcy napadali na Polskę, Szwecja była neutralna, a jest ona krajem neutralnym od wieku XIX do dziś i nie rozumiem jaki to ma związek z Tibią. Poza tym nikt nie zmieniał poglądów, bo ich po prostu nie było. Francja i Anglia nie chcieli prowokować Niemiec, bo rzeczywiście, byli w strachu, ale nadkładanie interesów swojego państwa nad interesy Ligii Narodów było chyba normalne w takiej sytuacji, więc nie byli debilami, a raczej "rozważnymi tchórzami". Z resztą którz pomagał bardziej Polsce w późniejszych fazach wojny jak nie Francja? Fakt, to była partyzantka, ale to też Francuzi.
I powiedz teraz, jak ty chcesz zwalczyć rasizm? Sam lepiej nie postępujesz. Nazywasz wszystkich Szwedów idiotami, a mówisz że tylko te dwie gilidie zabijają polskich graczy. Ja już dawno doszedłem do wniosku że najwięksi rasiści to Polacy. I to "Hail Anty-rasizm" kontrastuje bardzo z "Hail Poland".
Chcesz się dołączyć do wojny, to walcz nam to zwisa. Ale wiedz, że sam postępujesz jak rasista.
krótki wykład z historii :) a raczej interpretacja jej :)
Bo ja wiem czy taki rasizm, po prostu widzą okazję i to wszystko. Czy to wina szwedów, że polacy są słabi i podzieleni, że zabijają się nawzajem, nie pomagają w kłopotach? Nie. Oni widzą po prostu okazję i ją wykorzystują. W ten sam sposób proponuję spojrzeć na wojnę. Nie interesuje mnie kto wygra, ale odkąd wybuchła, moje sd chodzą po 5-5,5k zamiast po 4-4,5k ergo, jedni się tłuką a inni się bogacą a mnie to pasuje i może ona trwać do końca świata.
Co do grupy silnych polaków, która by pokazała i takie tam...a jaki w tym cel skoro przegra?
Po co tworzyć kolejną wielką polską gildię złożoną z obcych sobie osób, które raz:nie są zgrani, dwa: nie znają się i wszyscy są w tak ogromnej gildii tak naprawdę anonimowi, więc jeden nie będzie nadstawial karku za drugiego.
Gram na selenie od niedawna, więc jestem jeszcze lowlvl, ale jak średniakom i tym silniejszym się nie podoba dominacja innych, to może zamiast tworzyć wielką polską gildię, która od razu zostanie namierzona przez szwedów, norwegów, norwegów, białorusinów, marsjan czy kogo tam nie lubicie...a co za tym idzie od razu zaatakowana, w celu wywolania chaosu i spięć wewnatrz tej nowopowstalej gildii np. "czemu mi nie pomogliscie gdy mnie atakowali" (na takich fundamentach i pretensjach dosyc trudno stworzyc silna grupe niesadzicie?)
moze w takim wypadku lepiej by bylo aby dalej rozrzuceni po roznych gildiach polscy h i m lvl, po cichu polaczyli sie w pary, w trojki, a potem w czworki...chodzic razem na questy, sprawdzac swoje umiejetnosci pvp, zeby kazdy wiedzial jak dobry jest jego towarzysz a nie tylko jak wysoki lvl ma, bo podczas bitwy g* da 60 lvl sorkowi, jak ten nie bedzie jednoczesnie umial dbac o hp, biegac, rzucac czary spontaniczne i celowac runami. Niech te grupki ochraniaja nawzajem wlasne duspka, zeby nie zaliczac dedow, niech sie zgraja...a dopiero potem jak powstana takie grupy zgranych i ufajacych sobie graczy, z ktorych podczas bitwy kazdy ma swojego cienia, kazdy knight wie kogo blokowac, palki i sorce do kogo strzelac w pierwszej kolejnosci a ktory drut ma przy okazji nadzorowac poziom hp swojego "podwladnego" i w razie gdy ten sam nie nadaza z uhaniem sie - pomoc mu, innymi slowy gdy kazdy zna swoja role i jest taktyka walki, wtedy mozna pomyslec o tworzeniu gildii. W przeciwnym wypadku kazda proba stworzenia silnej polskiej grupy zostanie namierzona i zniszczona w zarodku.
Odrobina taktyki wam nie zaszkodzi.
i jeszcze jedno-niedobry alfis, wredny vidfamne, paskudny slash itp itd. - zabijaja bez powodu i bez zadnych konsekwencji. jasne, ze tak, ale czy oni sa niesmiertelni? Nie. Mozna ich strapowac i zatluc jak kazdego innego, dorwac gdy beda walczyc z silniejszymi stworkami i dobic-czy to jest noobowanie? nie to jest taktyka, ale nikt tego nie zrobi, dlaczego? Bo to cale rodziny - zgrane i wspomagajace sie nawzajem-zabijesz alfisa - wroci z polowa TP, zabijesz vidfamna i wroci z cala swoja rodzinka gdziekolwiek on ja ma - posiedza w realu, pomysla jak dorwac tego a tego i wroca do tibii i zrealizuja pla, bo kazdy bedzie wiedzial co ma robic. Dopoki wrzeszczacy w nieboglosy polacy nie stworza takich "rodzin" dopoty beda miesem armatnim-bo jesli komus sie wydaje, ze nagle dostal sie do breath dlatego, ze uznali go za rownego sobie to sie grubo myli. Breath prawdziwi - sa waska grupka zaprzyjaznionych osob - reszta to mieso armatnie majace na celu jedynie odwracac uwage od tych silniejszych i zostanie ona wywalona gdy tylko wojna sie skonczy. Ta wzmozona rekrutacja zaczela sie wraz z rozpoczeciem wojny i to nie jest zaden przypadek, ale znowu cwana taktyka. Ci, ktorzy dolaczyli do tych dwoch gildii w nadziei, ze teraz beda wazni, sa w rzeczywistosci jedynie "summonami" tych prawdziwych breath i tp a role summona to chyba wszyscy znaja.
Zacznijcie dbac nawzajem o wlasne dupska, po cichu laczyc sie w grupy, wtedy bedzie mozliwa ofensywa. Dopiero wtedy przyjdzie czas na ukrocenie dominacji w/w. Bez przygotowania do walki z takimi "rodzinkami"- porazka i los przydupasa, ktory chcac grac musi wchodzic bez wazeliny pozostalym lub furiata, ktory majac np 100 lvl atakuje np alfisa, ale potem sie okazuje ze nikt mu nie pomoze i zalicza deda gdy ten ostatni wraca z banda kumpli.
Sir_Mani
11-10-2005, 18:17
Jerkov Thundersword, widać że mnie nie zrozumialeś...Źle zrozumiales te porównanie z napaścią na Polskę
Robby, Masz całkowitą rację.Nie ma zgrania w Polskich drużynach, ludzie muszą się znać, bym kolegami 4ever itd. Ale pamiętaj że wojna też kiedyś do Ciebie przyjdzie.Wcześniej czy pózniej.
Blood Angel
13-11-2005, 14:03
Sir Mani.... wiedz, że jesli zabijaj bez powodu to nie rasizm.... bo ostatnio mojego brata Zlodziej Czasu zabil nasz kolega .... za nic... oczywiscie titeuf osadził go że kradł mu kase.... lecz jego kolega.... sie przyznal że od poczatku mieli cheć go zabic.... dlatego jesli br zabija polak to jeszcze rozumiem .... ale jesli polak zabija polak to nie....
i pamietajcie polacy niepotrawią sie zjednoczyc... rasizm możliwe ale moze zabili twoichich kolegów bo im podpadlł.. różnie bywa... przepraszam za błedy....
ps: zemsta na titeufie bedzie słodka..... hackne go....\,,/ q(^.-)p \,,/
Dragonisek
13-11-2005, 14:40
Ehhh...ten net sorka za tyle postow ;p
Dragonisek
13-11-2005, 14:41
Double post..sry
Dragonisek
13-11-2005, 14:42
Chcesz zniszczyć rasizm, a sam jesteś nacjonalistą zastanów się co piszesz. Z resztą co ma historia Polski do Tibii? Gdy Niemcy napadali na Polskę, Szwecja była neutralna, a jest ona krajem neutralnym od wieku XIX do dziś i nie rozumiem jaki to ma związek z Tibią. Poza tym nikt nie zmieniał poglądów, bo ich po prostu nie było. Francja i Anglia nie chcieli prowokować Niemiec, bo rzeczywiście, byli w strachu, ale nadkładanie interesów swojego państwa nad interesy Ligii Narodów było chyba normalne w takiej sytuacji, więc nie byli debilami, a raczej "rozważnymi tchórzami". Z resztą którz pomagał bardziej Polsce w późniejszych fazach wojny jak nie Francja? Fakt, to była partyzantka, ale to też Francuzi.
I powiedz teraz, jak ty chcesz zwalczyć rasizm? Sam lepiej nie postępujesz. Nazywasz wszystkich Szwedów idiotami, a mówisz że tylko te dwie gilidie zabijają polskich graczy. Ja już dawno doszedłem do wniosku że najwięksi rasiści to Polacy. I to "Hail Anty-rasizm" kontrastuje bardzo z "Hail Poland".
Chcesz się dołączyć do wojny, to walcz nam to zwisa. Ale wiedz, że sam postępujesz jak rasista.
Omfg...czlowieku jesli nie znasz dobrze histori to nie pie*prz glupot -.-
Szwedzi neutralni od XIX wieku ^^ huahuahua dobre :D:D
Kto Ci to powiedzial ??^,- Powiedz prosze ,a pomszcze Cie .... B)
btw. Jak jeszcze mi napiszesz ze Polska wygrala II wojne Swiatowa to juz w ogole mnie powalisz ^,-
Handluje sobie z NPC, jestem zajety, patrze a tu ktos mnie z sd oklada i juz zdazylem sie czerwony zrobic...no i ded. z czyjej reki? oczywiscie od polaka "babka kamikadze". jaki powod? "Nudzi mi sie. To nie moje konto tylko kumpla, ja gram na Thorii, hehehe" i o czym tu wogole gadac? :(
To co napisalem wczesniej to bzdura. Kto madry kumpluje sie ze szwedami i zabija polakow, bo tam chociaz masz szanse miec kumpli. Polacy wbija noz w plecy z nudow, dla zabawy, albo dlatego ze ci sie noga podwinela.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.