Pokaż pełną wersje : 21 knight blokuje draga a 13 paladyn udeza ze szczal i z hmm :P
oto link: http://rapidshare.de/files/6073082/drag_2.rec.html
edit przepraszam za blad
plx komety
Inqognito
09-10-2005, 19:29
File /files/6059950/...iz_dle.rec.html not found.
EDIT.
żałosna drużyna , shooterzy bez uh lol
"szczały" musiały być extra.
Hot Sauce
09-10-2005, 21:16
"Udezajace szczaly" naprawde robia wrazenie -.-
łłłłaaaaaaaaaaaaałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł ł :baby:
buahahahahaha 21 knight z takimi skillami hahahaha ja na 10 lv mialem lepsze
niedosc ze noobowato Pallkowie przygotowani bez UHów na takim lv omg film to kompletne badziewie
Ja tez mialem na 10 lvlu lepsze skille... no ale skille robi sie wedle wlasnych upodoban lub juz ci sie nie chce wiekszych robic :p
Co mówisz? 13 lvl palek naszczał na draga? Amagat, to musi byc super filmik...
Nawet nie ściągam.
Btw, na 13 lvl palkiem to ja draga zsolowałem >.<
Knight Patryk
11-10-2005, 16:26
@up
WOW ty koles za***isty lvl zsolowales "smoka" z dobrymi "umiejentnosciami w dysatnsie" a ja 8 sorcem na ank zabilem z "magicznych pociskow" i z "runa leczenia"
heuaheuaehahu
daroslaw
11-10-2005, 16:30
14 minut to czekanie na resp draga -,-
Wiesiek Mikrofalowka: jusz?
Goluder Knight: hodz
Goluder Knight: bo sie niezrespi
Wiesiek Mikrofalowka: muj
tak, tak ortografia kr(u)luje
Goluder Knight: co wy robicie
Goluder Knight: noobki
i kto to mówi? Nawet draga porządnie nie umiesz bloknąć
co do filmiku żenada....
Katrina Couto
11-10-2005, 17:28
Po co takie guwno zamieszczasz?? X(
Fire Necromacer
12-10-2005, 07:24
Filmik troche badziewny....
Te "szczaly" to może dobry pomysł, ale bez uh na draga to jakieś samobujstwo.
A co do skilli to włąśnie.... każdy ma swoje upodobania, bo znam gostka na 30 levelu ze skillami 55\54, a ja miałem knighta (hak..) to nim na 13 levelu miałem po 55 wiec naprawde są ludzie nie skillujący, a są maniacy stania godzinami i nabijania skilli... Chyba ty należysz do tych nie skillujących za bardzo...
ja dalem ten film wiesiek mikrofalowka paladyn nieobrarzajcie mnie mam skile 26/24 i 7mlvl a ten goluder to bloker niestac mnie na uhy myslalem ze fire axe wyleci z dragona za 1 razem ale na stronie www.pacc.com.pl tam tak pisalo i sie pisze swoje pasy i sie ma 100 lvl ale ja tam nieche miec 100 lvl ten Eternal Oblivion ma najwyszszy lvl w tibia dlatego rzse wcodzil w ta strone 3 razy i ma taki lvl a tylko mój kolega zle pisal a ja tak pisalem specjalnie plxz dajcie lepsze komentarze
ja dalem ten film wiesiek mikrofalowka paladyn nieobrarzajcie mnie mam skile 26/24 i 7mlvl a ten goluder to bloker niestac mnie na uhy myslalem ze fire axe wyleci z dragona za 1 razem ale na stronie www.pacc.com.pl tam tak pisalo i sie pisze swoje pasy i sie ma 100 lvl ale ja tam nieche miec 100 lvl ten Eternal Oblivion ma najwyszszy lvl w tibia dlatego rzse wcodzil w ta strone 3 razy i ma taki lvl a tylko mój kolega zle pisal a ja tak pisalem specjalnie plxz dajcie lepsze komentarze
HMHMMHMHM ty idź się lepiej lecz, a nie pisze takich głupot.
X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
..::AnO::..
12-10-2005, 19:25
Amagad. Troszki rzeczywiscie żenada... Ale jeżeli sprawiło mu to przyjemność, ze zabił draga to dobrze. Ja tez się cieszyłam jak dziecko jak zabiłam pierwszy raz palkiem draga (na 13 lv solo:P) a do tego wypadł mi serpent sword... Człowiek ma prawo do chwalenia się na tym forum swoimi wyczynami. Jeden pokazuje jak to ładnie dednal (lub nie) na Ani~ a drudzy pokazują jak zabili pierwszego draga. Skille.. hmm znam kolesia, który nigdy nie skillowal. od 1 lvl tylko, expil a teraz ma 94lvl i skille 92/90+. Każdy gra jak chce i nie można nikogo zmuszać do skillowania :)
btw Flatron kup sobie słownik. Naprawdę mała rzecz a cieszy
Bart Simpsons
14-10-2005, 22:37
Film to konkretne dno, ;D
Oglądając to ciężko mi uwieżyć w to, że oni ,,Palek- Wiesiek,, i skiller knight ,,goluder,, chodzą ze mną do klasy ;D 8o
Walekifa
14-10-2005, 23:46
AHAHAHAHAHA. Ale rotfla miałem oglądając ten filmik.Co on się spodziewał?! że pujdzie na draga bez uhuw,bez niczego i sobie poradzi. Rozumiem jeszce z PORZĄDNYM BLOKEREM Ale to było aż przykre...
poisoner
14-10-2005, 23:53
nooob plax
Filmik beznadziejny!
Bloker oszukuje, shooterzy bez uchów. Kompletne dno !
Jak byś tam padł bym się bardzo cieszył!!
P.S
Aż zachciewa się zrobic postać i zabić ch**a ! X(
Film badziewny. Palek nawet uhów nie mial, a ty niechciales go uhnac. A eq na takim lvl ohoho ja na 10lvl mialem lepsze :baby:
:D :D :D :D 25/25 n 13 lv :D :D :D
:D expiles na ratach czy co???? buahahahahahahahahaha jak mozna dac lepsze komenty jak to jest poprostu szajs !! isc na Draga bez UHów hahahaha
Film to konkretne dno, ;D
Oglądając to ciężko mi uwieżyć w to, że oni ,,Palek- Wiesiek,, i skiller knight ,,goluder,, chodzą ze mną do klasy ;D 8o
cze bolodziej szydera specjalnie tu dalem ten film zeby szydzic:
pozdrawiem mgz sz**d
cze bolodziej szydera specjalnie tu dalem ten film zeby szydzic:
pozdrawiem mgz sz**d
Co co? Buhahahahahahahahahhaa człowieku chyba źle się czujesz...widać że pierwszy raz grasz w Tibię, ktoś ci głupot naopowiadał...idź się schowaj.
Uwielbiam takie filmiki...pokazuja prawdziwe realia polskich graczy...to jakimi jestesmy noobami w wiekszosci. PL ? PL ? PL ?
Ktoś tu sobie ogólnie niezła beke kręci widze. =P
Co co? Buhahahahahahahahahhaa człowieku chyba źle się czujesz...widać że pierwszy raz grasz w Tibię, ktoś ci głupot naopowiadał...idź się schowaj.
dziadek cie niekocha ? mowie do kolegi
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.