PDA

Pokaż pełną wersje : nooby giną :) którki film

master-pacuch
09-10-2005, 20:26
coment plx:)

http://rapidshare.de/files/6075967/nooby_gin__261_.rec.html

M!n3k
09-10-2005, 20:39
Heh.. Widac nie masz doswiadczenia w robieniu filmów, ale jeśli to twój pierwszy film, to jest w porządku.
Film ogólnie taki sobie, ale mogłeś zobaczyć ich levele itp., bo nic nie widać o co chodzi... Aż się prosi, żeby takich słabych low lvl z truskawką atakować. Aleco oni właściwie robili? Siedzieli w miejscu i się nie ruszali? Dziwne.

master-pacuch
09-10-2005, 20:45
hmm dokłądnie to nie wiem ale sami widzicie na początku filmu Thon Aldor: to jak sprzedasz mi tego thunder hamera...... dużo takich nobów sie pałęta a ja miałęm lagi że huu...... oni mmnie teraz strzashą:P 20 levelem......

zimne_piwo
09-10-2005, 20:47
to miało być zabawne? czy jak, bo normalnie to jest nudne i głupie -.-"
zaatakowałeś swoich dwóch kolegów, którzy Ci nie oddawali i się cieszysz -.-"

błedy:
1. nie otwierałeś ciał !
2. koleś na początku pisze a potem jest afk -.-"
3. masz super mlvl :)

nie warte ściągnania X(

master-pacuch
09-10-2005, 21:38
heh może nie zauważyłeś jakie miałęm lagi i wogule co do mlevelu....
jak mash postac z przed updeat to możęsz mieć extra mlevel bo siedzisz przed dp i czarujesh ...a teraz jest takie cos jak soul....... :baby:

ps .twoje skille są urocze hueheuheuheue...........-.-

zimne_piwo
10-10-2005, 07:45
heh może nie zauważyłeś jakie miałęm lagi i wogule co do mlevelu....
jak mash postac z przed updeat to możęsz mieć extra mlevel bo siedzisz przed dp i czarujesh ...a teraz jest takie cos jak soul....... :baby:

ps .twoje skille są urocze hueheuheuheue...........-.-

człowieku do mnie ziewasz? co Ty tutaj ludziom wciskasz za kit =\ soule? haha idziesz sobie na roty czy dwarfy wracasz i masz pełne soule i możesz stać i czarować....ktoś gdzieś obliczał, że soule jak się dobrze expi rosną w proporcjonalnym tempie do many....
i weź nie mów o skillach, bo nie masz o nich pojęcia....poprosić kolegów by stali nieruchomo, walnął czara, a potem siedział i próbował ich dobić z broni, a że nie mieli eq to mu jakieś hity wchodziły (1-10) ...-.-" gdyby mieli eq, bronili się to byś nawet minuty nie wytrwał -.-"

master-pacuch
10-10-2005, 09:29
akurat mam pojęcie o skilach bo miałem 26 knighta......... a wogule ja tych kolesi nie znałem.......H*J CI W D*PE!!!!!!!!! ZIMNE PIWKO

A I jak zdobywasz soul to i exp....a to wiążę się z wyższym levelm..

zimne_piwo
10-10-2005, 11:13
akurat mam pojęcie o skilach bo miałem 26 knighta......... a wogule ja tych kolesi nie znałem.......H*J CI W D*PE!!!!!!!!! ZIMNE PIWKO

A I jak zdobywasz soul to i exp....a to wiążę się z wyższym levelm..

głupi jesteś? prosisz o komentarz, ja Ci komentuję, a Ty mnie obrażasz? nie chciałeś krytyki to trzeba było powiedzieć, że film to nuda i bym nie oglądał -.-"

jeżeli ich nie znałeś to sa oni super noobami....najpierw pisze do Ciebie a potem jest afk jak Go atakujesz ...lol....buahahahahahaha -.-"""

master-pacuch
10-10-2005, 12:56
no ok z tym sie zgodze że komentarz to komentarz może akurat tobie się niepodobało ale pierwszemu co odpisał troszke sie podobało:)