PDA

Pokaż pełn± wersje : Titania rasizm?

egg
08-05-2004, 11:17
tibia.com - cos o br (http://forum.tibia.4players.de/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=346631)
ten topic odnosi sie do titanii

zenonov
08-05-2004, 12:08
Brazylijczycy zasłużyli sobie na to sami.

egg
08-05-2004, 12:16
ehhh...
oceniać cały naród po działaniu kilku jednostek? i to jeszcze poprzez grę...

życzę Ci deada tylko za to że jeste¶ polakiem.

kur... mac, mamy XXI wiek a ludzkosc dalej jest ograniczona. Nie potrafi sie solidaryzowac...
N/C

Ozzie
08-05-2004, 13:49
Uwazam ze ta opinia rasistowska wykształciła sie dlatego, ze wiekszosc br nie zna wogole angielskiego, a niektorzy upierdliwi. Podam przyklad: (xx - jakis br, ja - to ja :))

10:00 xx: aew
10:00 xx: hi
10:00 ja: hi
10:00 xx: spanish? br?
10:01 ja: nop
10:01 xx: ok
10:01 xx: q pasa?

Gangrel
08-05-2004, 15:00
Oczywiscie, brrazilijczycy sa upierdliwi, pkuj± innych bo nie s± br i nawijaj± po Brazylijski i się dziwi± czemu ich nie rozumiej± ludzie... A le polacy nie s± lepsi:

Ja:Cze
X polak:CZe ziomie!!!
Ja: Mój plz
X polak: Ne Spier... Uciekaj

X polak to oczywwi¶cie nie nick ale przykładowy:P

Dr. Omader
08-05-2004, 16:10
Polacy? Brazyliczycy? Szwedzi?

Wszystko to jedno i to samo. To sa 3 najliczniejsze nacje w tibi. Wsrod tych narodow jest najwiecej high lvli ale tez najwiecej idiotow i n00bow.

Myslicie ze tylko BR nie znaja angielskiego? Wiele PL tez gra w tibie i nic nie rozumieja a w sklepach wklepuja formulki z pamieci.

Dobrze ze jeszcze polacy nie chodza w kolko i wklepuja "PL?" bo to bylby nasz koniec.

Sam mam wielu kumpli z szwecji i brazyli, spoko ludzie. Onie rozumieja to ze w naszym narodzie jest pelno kretynow a ja rozumieme ze u nich tez tak jest.

Ogolnie w internecie byla kiedys zasada ze nie liczy sie narodowosc, kolor skory i religia. Teraz jednak to sie zmienia i zoraz wiecej rasizmu i braku tolerancji pojawia sie w sieci oraz w tibi.

egg
08-05-2004, 16:59
@up
well said

dochodz±c do pewnej konkluzji
powinniscie miec zal do tych ktorzy was zabili (or sth else), a nie do całego narodu.

btw. nie wiem jak to jest u szwedow czy brazylijczykow, ale u nas to jest cos takiego:
"daj mi cos, masz wyzszy lvl" (a poniewaz jestes moim rodakiem Twoim obowiazkiem jest mi cos dac)

damn... I hate that...

Elyas
08-05-2004, 17:15
w nocy mialem tak :
xx: hi
ja: hi
xx: br
ja: no
xx: i kill you
ja: lol my friend hunted you or dont kill me
xx: ok i kill you and i see
ja: you dont kill me
wtedy poszedl ale wrocil z kumplami i zaczeli mnie lac
ja: ehh yours hunted
i zwialem ale kumpel ich zabili po 1 raz :D
ale jeszcze ktos uslyszal moje PK HELP i przybiegl i uratowal mnie :)

egg
08-05-2004, 17:28
widać że angielski w Twoim wykonaniu jest bardzo dobry...
może dlatego tak doskonale szło Wam dogadywanie sie

btw. jaki server?

Asieks
08-05-2004, 17:34
Ehh...;/ Temat stary...;] Danubia=Szwedy,Tytania=Brazylijczycy zawsze i wszedzie tak bylo, na Danubi nie lubia Szwedow, a na Titani Brazylijczykow...I zawsze i wszedzie tak bendzie;] A bieze sie to z tad ze jesli jakis Szwed lub Brazylijczyk zalawi ci killa badz jakas gildia pustoszy wszystko i wszystkich nabywa sie wrodzony "wstret" i "niechec" do wszystkich przedstawicieli tego narodu;] A i tak my nie jestesmy lepsi:P:O Naprawde jest czym sie chwalic..."okradlem jakiegos szweda" lub "masz rooka bo twoj MAN jest szwedem..." Eh zastanowcie sie co piszecie czeba tepic Debili! , a nie pozadnych ludzi.

Sorcerer Maciek
08-05-2004, 22:26
A czy kto¶ mógłby mi powiedzieć o co chodziło komu¶ kto pisał o Polakach? Co to jest ppl?

Necron
09-05-2004, 19:50
rasizm to dopiero na danubii jest ;/ o to jedna z moim licznych rozmow w oczekiwaniu na respa

XX: Hi
Ja: Hi
XX: Swe
Ja: no
XX: from??
Ja: POL
XX: hmm...

You lose x hitpoinst due to an atack by XX

tak samo tylko z
hi
hi
br?
no
...
itd

egg
09-05-2004, 21:29
huh...
ja zawsze pisalem "does it really matters?"

przewaznie konczylo sie na tym ze rozmowa toczyla sie dalej bez nalegania na podawania swojego kraju

bec88
10-05-2004, 23:21
trenuję sobie na rotach i nagle co¶ takiego
X-- jaki¶ br
ja <-- czyli ja :)

ja: hi
x : hi
ja: im train plz dont kill me monster
x :br ?
ja:no
nagle zabiła mi rota ,drugiego ,trzecigo....
ja: if you kill me rot again i kill you ok ?
x :ok
zabiła mi kolejnego rota
ja : plz stop i dont want kill you...
X : sry no inglish
i kolejny rot kopn±ł w kalendarz ,byłem tak wkurzony że nie wiem co .. Walnełem j± kilka razy i nagle "HELP PK !!!!!!!! " ale już nie przyszła :) i mogłem sobie dalej spokojnie trenowac.

elite
10-05-2004, 23:32
Oryginalnie dodany przez Sorcerer Maciek
A czy kto¶ mógłby mi powiedzieć o co chodziło komu¶ kto pisał o Polakach? Co to jest ppl?

ppl to nie polak tylko "people" :D

Dar!0
11-05-2004, 00:04
Oryginalnie dodany przez egg
btw. nie wiem jak to jest u szwedow czy brazylijczykow, ale u nas to jest cos takiego:
"daj mi cos, masz wyzszy lvl" (a poniewaz jestes moim rodakiem Twoim obowiazkiem jest mi cos dac)

to jest jeszcze nic :D przenosiłem się ostatnio z rzeczami do pokoju no i głupia sprawa :D - kole¶ podchodzi do mnie akurat jaki¶ tam polski typowo nick i kole¶ do mnie Ty daj mi jaki¶ eq bo mam niski lvl i jestem cienki... to akurat miałem jednego parcela z szitowym sprzętem... [scale armor, dwarven, battle hammer, warrior helmet etc. etc...] a ten do mnie co Ty mi za g... dajesz i wyszedłem z depo a ten mnie za mn±... ja sobie szedłem zaczytany tutaj w forum i nei zauważyłem jak mi przestało i¶ć z automatu ;) a ten mnie dognał i mnie zaczyna ładować... postałem tak pięć minut.. nic mi nie weszło... kilka szotów... i nagle koleżka zobaczył You Are Dead... a potem do mnie oburzony wielce że go spakowałem... bo przecież mógl mnie zaatakować bo mu taie gówna dałem... on chciał przecież p-seta... nie no... to było przegięcie...

a co do br... to kolesie s± upierdliwi... s± durni... i nie znaj± za bardzo języka... zaczynaj± nasuwać in english... a po chwili się okazuje że 'no english' szwedzi też potrafi± dopiec, ale przynajmniej znaj± angielski i łatwiej jest się dogadać... to tylko takie podsumowanie... bo znam brazylijczyk którzy s± spoko i biegle władaj± angielskim... znam też szwedów którzy nie potrafi± powiedziec pół słowa po angielsku poza wyklepanymi formułkami sklepowymi no i słowami sell i offer :D

Elyas
11-05-2004, 20:29
a dzis mnie jeden polak wqrza ale nie oceniam calego narodu odrazu przez 1 idiote ino wiem ze sa porzadni ludzie bylo tak :

ja:cze
on: no cze
ja: uhniesz mnie ??
on: tak jak mi dasz UHa
ja: uhnij to dam
on:wpierw daj UHa
ja: oki (daje mu UHa na ziemie)
on: dzieki (poszedl do depo schowac)

widzicie sa tez nOOby z naszego narodu :/
nie nasza wina ze sa tacy ino ich rodzicow ze tak ich wychowali:/