PDA

Pokaż pełną wersje : Dragon an solo

Lig@
08-05-2004, 11:55
Ostatnio dałem film jak blokowałem dwa dragi, obiecałem, że dam film jak bije go solo. I słowa dotrzymuje :D Film - klik (http://www.members.lycos.co.uk/ligahomepage/drag_na_solo.rec)
Jak zawsze prosze o komentarz (czyt. nabijajcie se posty 8o )

Klawiatrka mi sie wali i w temacie jest an zamiast na :P

Vanhelsen
08-05-2004, 12:05
Fajny filmik, tylko napoczątku nieźle drag sieknoł :P

Wojtas
08-05-2004, 17:04
Filmik ładny......
.....tylko szkoda, że tylko 1 dragonek:(

Lig@
08-05-2004, 18:25
re: UP

No szkoda, że tylko jeen, ale obiad mi na stole stygnął... Gdyby był w kanionie byłyby dwa :D

Master Sorcerer
08-05-2004, 19:47
HIHO!

Hihihihihihihihihi podoba mi siue twoj podis lig@

Cytuje: ,,PK na smietnik :P ,,

I szkoda ze 1 drag jest mysle ze jak by nie bylo obiadku filmik bylby bardziej ciekawy (nie bierz tego jako krytyki :)) )
:D

SkiLo
10-05-2004, 01:27
filmik ok.
na poczatek niezle zgarneles, bliski zgona byles bym powiedzial nawet ?( .
oczywiscie na full atk go lales?

Aversin
10-05-2004, 10:00
Oryginalnie dodany przez SkiLo
filmik ok.
na poczatek niezle zgarneles, bliski zgona byles bym powiedzial nawet ?( .
oczywiscie na full atk go lales?

Troszke śmieszne pytanie ... :2handed: miał w łapie GSa ... no i smoka się inaczej nie leje niż na full atk :)) (no chyba, że są jakieś nienormalne przypadki knightów, którzy robią to inaczej :P )

Roxeree
10-05-2004, 12:06
hehe no spoko liga spoko :] faktycznie troche uh poszlo ale ubiles xDD....
a to do reszty 8o niemyslcie ze jakis zbok albo co, cyklopy fajna rzecz ;)

Lig@
10-05-2004, 14:57
nie no fo korse że był full atack :), ale i tak hity marne... :/ Tak sie zastawiam czy nie nakręcić filmu z bh... Jak ktoś jest za to pw... :D (bo jak były ss z bh to ludziska były zachwycone :P)

SkiLo
11-05-2004, 00:41
Oryginalnie dodany przez Lig@
nie no fo korse że był full atack :), ale i tak hity marne... :/ Tak sie zastawiam czy nie nakręcić filmu z bh... Jak ktoś jest za to pw... :D (bo jak były ss z bh to ludziska były zachwycone :P)

eh no bh to na 2 strzaly by padl. moze na jkais 3x lub wiekszy spawn bys sie rzucil i wtedy filmik :)

Lig@
11-05-2004, 08:23
Z bh jak mam gs to są 3-4 strzały(teraz może będzie na 2 bo na te 3-4 strzały to był przy swordzie 62) :P, a z fs to czasem jak sypnie szkieletami to jest mały problem.... Na razie ciekawszych (znaczy ponadplanowyvh)huntów nie planuje... Uzbierać kase na bright sword'a musze (jak ktoś chce wspomóc - nie ma sprawy 8o ), potem trening do 72/70 (moje statsy patrz podpis) i wtedy expimy...

tibiakanski maniak-gracz
11-05-2004, 17:12
Czy z skillami 60/56 i z 26lv mugłbym pujść na smoka.
Eq : K-set , C-helmet , Ds.

(i jeszcze czy pujść z Giant swordem czy z fsem???)

Aversin
11-05-2004, 20:36
To ja też musze normalnie filmik nakręcić jakiś jak bije coś :P Tylko, że mi Tibia nie działa od niedzieli .. zamiast z serwerem to chce się łączyć z local hostem więc dostaje komunikat Cannot connect to a login server ;( ... może ktoś wie co się stało ?? Napisze, że nic nie instalowałem w czasie od Tibia-działa do Tibia-nie-działa ..

@tibiakanski maniak-gracz - rozumiem, że pytanie dotyczy bicia smoka solo. Jak umiesz grać, umiesz się szybko leczyć to może przeżyjesz. No i nawet nie myśli o biciu smoka z FSa na twoim lvlu :D
Jeszcze raz zedytuje posta specjalnie aby ci napisać jak się pisze pójść !!

Lig@
12-05-2004, 17:05
re: tibiakanski maniak-gracz

Na dragi się chodzi na niskich skillach z tylko i wyłącznie gs'em.. Na twoim lvl'u nie polecam iść na draga... Jak widziałeś film to chyba widziałeś ile mi hp zostało jak przyjąłem te f-wace'y... Moj qmple na draga na 35lvl'u szedł z dobrym eq, ale skillami około 60 - nie lubi trenować co z resztą widać :P

SkiLo
12-05-2004, 20:41
Oryginalnie dodany przez tibiakanski maniak-gracz
Czy z skillami 60/56 i z 26lv mugłbym pujść na smoka.
Eq : K-set , C-helmet , Ds.

(i jeszcze czy pujść z Giant swordem czy z fsem???)

tylko z gs-em. o fs-ie zapomnij solo.
ale na twoim lvl to troche ryzykowne, bo maly lag i sie w swiatyni obudzisz.

hpotter
09-04-2005, 20:06
extra filmik polecam ;)