Pokaż pełną wersje : Giant Spidery solo by 40 Wladca Czasu.
Władca Czasu
10-10-2005, 17:08
Chciałbym wam przedstawic mój filmik o tym jak solowałem 3 giant spidery(pokolei), proszę o komentarze.
LINK JEST TUTAJ (http://rapidshare.de/files/6108301/gs_solo_by_wladca.rec.html),
ŻYCZĘ MIŁEGO OGLADANIA!!
:) No gratulacje usolowania !!!!!!!!! ale nie szkoda ci trohe uh ?:> a do tego nic takiego ciekawego nie wypadało ale Gz!!! :) :)
Władca Czasu
10-10-2005, 17:24
:) No gratulacje usolowania !!!!!!!!! ale nie szkoda ci trohe uh ?:> a do tego nic takiego ciekawego nie wypadało ale Gz!!! :) :)
dzięki za słowa otuchy, troche uh poszło ale sprubowac trzeba, to moje pierwsze gs solo było :D
nie no gs ladnie zabite tylko szkoda uhow ktore poszly :( ale i tak gratuluje :) btw fajne skille :P sword axe itp pozdrawiam
Władca Czasu
10-10-2005, 17:45
nie no gs ladnie zabite tylko szkoda uhow ktore poszly :( ale i tak gratuluje :) btw fajne skille :P sword axe itp pozdrawia
no szkoda tych uh....skille właśnie robie do 70 w swordzie(roty ruless :P) a pozatym bez sword ringa bym sobie niedał rady :D dostałem go od kumpla wienc sie zdecydowałem iść :D
Chciałbym wam przedstawic mój filmik o tym jak solowałem 3 giant spidery(pokolei), proszę o komentarze.
LINK JEST TUTAJ (http://rapidshare.de/files/6108301/gs_solo_by_wladca.rec.html),
ŻYCZĘ MIŁEGO OGLADANIA!!
Pamietasz moze Fazbobaniela?? :D
Nawt niezle Moge ci powiedziec GratZ :baby:
GZ! Troche dużo uh poszło ale usolowałeś :p
Lord Arquaad
11-10-2005, 22:47
Widadomo ze jak knight idzie na hunt na cos dobrego na tym lvl to mu pojdzie duzo uh. ale liczy sie satysfakcja. przeciez nie ma zamiaru expic na tym. po prostu chcial sobie udowodnic ze jest gosc :D a to nie ma ceny...
Władca Czasu
12-10-2005, 14:17
Widadomo ze jak knight idzie na hunt na cos dobrego na tym lvl to mu pojdzie duzo uh. ale liczy sie satysfakcja. przeciez nie ma zamiaru expic na tym. po prostu chcial sobie udowodnic ze jest gosc :D a to nie ma ceny...
no wreszcie ktos zrozumiał(nieobrażając nikogo), chciałem powiedzieć- POTRAFIĘ wienc niepatrzyłem ile idzie uh...
Władca Czasu
13-10-2005, 15:08
why nikt nic nie pisze? nikt nieogląda?
Longerososol
13-10-2005, 17:26
Ggratz wykonania -ale z drugiej strony to jest nudne ;/ :(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.