Pokaż pełną wersje : Skille na 13 level dla knighta.
Lord pawoman
08-05-2004, 13:16
Witam wszystkich i pytam jakie powinny być skille na 13 level dla knihta ja mam 43 sworda na 38 shielding .Dobre ??????? Bo móuj kumpel ma też knighta na 13 levelu i mam skille 35 na 34 .
I jeszcze jedno jak się dobrze trenuje shielding i sworda.???
Odpowiedź: JAK NAJLEPSZE !! 8o Czy to takie trudne ?
Co do sposobu treningu: Wiesz, istnieje takie cuś...takie straszne cuś...trzeba uważać, bo to parzy...po tym się nie śpi po nocach...to jest nawiedzone...TO OPCJA SZUKAJ ! 8o
Ja mam 17 lvl i skille 46/42, ale prawie wogóle nie trenowałem. Knight musi mieć skille jak najwyższe. bo to prawie tylko od nich zależy na jakie potwory możesz chodzić (ilość hp też ma znaczenie, ale nieco mniejsze).
Lord pawoman
08-05-2004, 22:32
To jak z tymi skillami dobre mam czy nie ????
???????????????????????????????????????//
I na jakich skillach mogę iść na CYKLOPY.??
trenuj jeszcze... skile to podstawa.... im wyzsze tym lepsze ja sam mam 47/39 moim 16levelowym ryckiem :) i dalej potrzebuje treningu... aa i jeszcze pozadny mieczyk se kup < np. spike sword lub cos lepszego >
Main Vegeta
09-05-2004, 09:31
Lordzie Pawomanie, uważam że nie ma czegoś takiego jak dobra skille ja na jakiś lvl. Ryckiem jest tak że ma sie dobra albo nie i nie zależy to od lvlu. U ryca dobre zaczynają się od 70/70 (tak myślę). Na cyce to idz na Mount sternum (mniej niebizpiecznie niż na pohu bo tam mino wszelkiego rodzaju). Żeby sobie radzić to tak.... 4mlvl podstawa bo uhy, lvl to ze 20 przynajmniej żeby na 4 ciosy nie zginąć nom i skillki ze 60/55. Ja tak myślę że na takich dałby radę ale nie koniecznie przynosiło by mu to korzyści (bo sporo uh by moglo schodzić).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.