zaloguj się

Pokaż pełną wersje : pal i swiatlo

Rzorek
10-10-2005, 21:35
Nie wiem czy taki temat był ja bynajmniej nie widziałem...
jesli byl to sry i go zamknijcie

Wiec wszyscy skarża sie na gre paladynem ze jaki to on teraz biedny itp. mam paladyna i wspołczuje wszystkim ale da sie grac dalej.. ale głowna rzecz ktora mnie dreczy to.... SWIATŁO :confused:
moze to i glupie ale przeciez pal nosi kusze/łuk i nizej strzałt/bolty i nie ma gdzie trzymac torchow itp zeby oswietlic sobie droge w podziemiach.... mozna uzywac utevo lux no ale mana sie kiedys wkoncu skonczy... juz nie raz miałem tak ze ide exp do podziemi dochodze gdzies i co? KONIEC MANY ;( chyba wszyscy wiemy jak milo i ciekawie wraca sie korytarzami w podziemiach<jeszcze lepiej jak ich woogle nie znamy to wogole wypas 8o >.... i tu moje pytanie gdy chcecie isc exp jak sobie radzicie gdy braknie wam swiatla??
:confused:
pozdro:)

Rybzor
10-10-2005, 21:40
Palki zwykle pchaja torche itp...

Jahoh
10-10-2005, 21:41
Otoz. Gdy ide w podziemia pallem zawsze mama full mane i zabieram ze soba troche fooda. Hmm. Z potworkow wypada food co nie? To mozesz ladowac mane i dawac luxy, lub kladziesz torcha na ziemie i sobie posuwasz.

P.S Utevo Gran Lux badz Vis Lux sie oplaca bardziej niz Utevo Lux

Leweracja
10-10-2005, 21:42
zalezy jak expisz na generalnie nie zaduzej kopalni mozesz zainwestowac w 1 or 2 bp torchy i po rozzucac po kopalni albo uzyc evul Cheata -.^

Kaktusior
10-10-2005, 21:51
Ciekawe ze wypowiedzial sie tylko 1 palladyn (zalozyciel tematu) ...

Kiedys sobie pogrywalem palladynem... ale tak glebiej sie nad tym nie zastanwialem. Ale co zrobic? Zostaje pchanie torchy :DD :evul:

PalAnonim
10-10-2005, 22:10
Bardzo dobrze sprawdza sie czar utevo gran lux, ktory przy odpowiednim odzywianiu wystarcza az do odnowienia sie 60mp potrzebnych na czar ;) Mocno swieci i co wazne dlugo. Sprawdzone na wlasnym prywatnym palu :D

maro38
10-10-2005, 22:45
Zdradzę wam moją największą tajemnicę... używam mapki.

Rzorek
11-10-2005, 00:15
hehe no oki ale przypuscmy z eid ena hunta np na cos dobrego gdzie bedzie mi potrzebna cala mana nie mam kasy na mf bp z torchami mi zabrali jedyne co mam to pare bp uh i bolty co w takiej sytuacji?

tibia gg jest do dupy.... tym bardziej przez pala czasem laguje kompa i co? ded moze byc przez takie gowno :]

Sir Saneris
11-10-2005, 06:44
Bez przesady.. zwykle food regeneruje na tyle many ze mozna rzucac utevo gran lux z czestotliwoscia pozwalajaca na w miare komfortowe zwiedzanie.. przynajmniej jezeli latamy po podziemiach.. jezeli statycznie w 1 miejscu huncimy (hero/nekro/etc) w zupelnosci wystarczy polozyc na ziemi Magic Light Wand, ktory jest tani, swieci 50+ minut i to dosc mocnym swiatlem.

Elmer
11-10-2005, 11:33
Przez dosyć długi czas grałem palkiem i światło nie stanowiło dla mnie problemu. Food regenerował około 30 many w czasie gdy musiałem użyć 1 raz czar utevo lux.

Shaman
11-10-2005, 12:22
Nie wiem czy taki temat był ja bynajmniej nie widziałem...
jesli byl to sry i go zamknijcie

Wiec wszyscy skarża sie na gre paladynem ze jaki to on teraz biedny itp. mam paladyna i wspołczuje wszystkim ale da sie grac dalej.. ale głowna rzecz ktora mnie dreczy to.... SWIATŁO :confused:
moze to i glupie ale przeciez pal nosi kusze/łuk i nizej strzałt/bolty i nie ma gdzie trzymac torchow itp zeby oswietlic sobie droge w podziemiach.... mozna uzywac utevo lux no ale mana sie kiedys wkoncu skonczy... juz nie raz miałem tak ze ide exp do podziemi dochodze gdzies i co? KONIEC MANY ;( chyba wszyscy wiemy jak milo i ciekawie wraca sie korytarzami w podziemiach<jeszcze lepiej jak ich woogle nie znamy to wogole wypas 8o >.... i tu moje pytanie gdy chcecie isc exp jak sobie radzicie gdy braknie wam swiatla??
:confused:
pozdro:)
*** ci w dupe pipo, Jesteś spuszczonym przez cygańskiego kundla, niemytym szmaciarzem z dupy norkę!!! Ty zac***ały lachociągu z dupy kaszalota!! ej wez idz sie ***ac bo mam sie sie spuscila na ryj LOL: pedal pedal

Harven
11-10-2005, 12:46
@up kolejny idiota -.-
@topic utevo lux, pchanie torcha no i tylko to pozostaje. Albo hunce na powierzchni :P

Rzorek
11-10-2005, 14:39
*** ci w dupe pipo, Jesteś spuszczonym przez cygańskiego kundla, niemytym szmaciarzem z dupy norkę!!! Ty zac***ały lachociągu z dupy kaszalota!! ej wez idz sie ***ac bo mam sie sie spuscila na ryj LOL: pedal pedal
ekhem.... wypowiadajac sie w taki sposob sam pokazujesz swoja inteligencje :) myslisz ze kogos tym wkurzysz czy cos? :confused:

hiper babcia
11-10-2005, 15:14
Jak ci sie mana skonczy, nie bedziesz mugl targac torcha bo bedziesz lal potwora albo poprostu ci to zbrzydnie to zawsze mozes sciagnac tibie light hackiem z www.tibia.org.pl

Jerkov Thundersword
11-10-2005, 15:19

Temu panu chyba też przyda się światło, gdyż mózg ma nieco zaciemniony -.-

Co do tematu, nigdy nieużwyam pochodnii, mana jest dla mnie w pełni wystarczająca niezależnie od sytuacji.

Maniack
11-10-2005, 15:24
a ja polecam zrobic własnego light hacka (zedytować tibie)

Kaktusior
11-10-2005, 17:03

Gdyby jeszcze sam to wymyslil (www.bluzgacz.abc.pl)