Pokaż pełną wersje : Co zrobić z lagami w Tibi ?
Ostatnimi czsy gra bardzo mi laguje . Moj koles porusz sie 2 kratki na 10 min a co dopiero jak walcze z zielonego paska potrafi odrazu umrzec. Powiedzcie mi co mozna na to poradzic i skąd lagi się biorą.
Pozdrowienia dla wszystkich klanowiczów
SMOCZEJ LANCY . POZDRO !!!!!!
Hmm moze poprostu wylacz kazze a jesli masz siec to zapytaj sie gosci czy czasem nikt nic niesciaga :) A jesli nie to wez reinstalke tibi :D
Ja też mam lagi. Jak masz stałe to to jest spowodowane tym, że inni coś ściągają, ale jeśli masz stałe z rozdzieloną prędkością na użytkowników to poprostu wyłącz kazę. Mój kumpel tylko ją wyłączył i już nie ma lagów. Ja niestety mam lagi i to straszne. I niewiem też co z tym robić. Tylko czasami o 4 w nocy jak prawie nikogo nie ma na sieci to nie ma lagow ale tylko przez 2 godziny bo później się już zlatują i zaczynają ściągać X(
Hihi bylem pierwszy..... Heh polowa twojego posto dotyczy tego co juz wczesniej napisalem :) pozdrowka :D
Slyszalem ze lagi beda przez kilka dni (niezaleznie czy od sieci, kazyy itp..) dopoki sie servery nieustabilizuja itd..
Slyszalem ze lagi beda przez kilka dni (niezaleznie czy od sieci, kazyy itp..) dopoki sie servery nieustabilizuja itd..
To co ty powiedziałeś to za przeproszeniem gówno prawda bo mój kuzyn nie ma lgów. :O Niewiem kto Ci to powiedział ale niewież we wszystko. Bez urazy :D
Cos w tym jest. Ja przez ostatni miesiac nie wiedzialem co to lagi na danubii. Jak mnie wywalalo to juz tak konkretnie na 10 minut.
Teraz to ja czasami ledwo weza moge dogonic :P Az strach isc na cos pozadnego.
BTW. Wczoraj po raz pierwszy sam na sam zabilem ork leadera tracac 3 UHy zyskalem rybke ;P
Ja niestety gram w kafejkah, ale tam przynajmiej lagi sa male. czasem jak ktos cos sciaga to sie mocniej laguje . Raz koles zaczol cos sciagac gdy bylem na cycah i zginolem tracac plate legs , malo nie wstalem by dac kolesiowi w pysk ale kolega mnie uspokoil . ;)
Ale to może wreszcie by ktoś mógł napisać jaka prędkość wystarczy żeby Tibia płynnie chodziła i co ma się zrobić jak ma się stałe łącze.
U mnie wyłączenie Kazzy nie pomaga!!!
Pomórzcie mi, prosze!!!
Jesli dzielisz lacze z innymi, to pozostaje Ci... przekonac wszystkich innych uzytkownikow do gry w Tibie :)
Jest na to jedno wyjscie wywal windowsa!!!!!! Windows to pomiot diabla :D a oto uzasadnienie:
-slaba wydajnosc sieci
-slaba wydajnosc sprzetu
-mala stabilnosc
-i najwiekszy: LAGI NA TIBI :(
Co prawda zeby co kolwiek zrobic w unixowych systemach musisz znac podstawowe komendy i miec biblioteki
A tak wogole to jakie masz lacze????
Z tego co zauwazylem to tylko u ciebie sa te lagi bo ani ja ani moi znajomi niemaja lagow ktore niesa spowodowane sciagniem :)
Napewno ktos sciaga uciebie albo cos ci sie z laczem sypie
wybić je kuxwa!!! ajj sorry to przecie było w pk, to inaczej WYBIC SASIADÓW Z SIECIE !!!! XD
Black Leader
25-09-2003, 21:59
Nie chcesz mieć lagów??? Z własnego doświadczena wiem, że najlepiej jest po prostu wyłączyć Tibie :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.