Pokaż pełną wersje : Wojna ???
Od kilku dni na askarze dzieja sie dziwne sytuacje a mianowicie Eclipse najwiksza glidia na servie fraguje innych ludzi inni nic nie moga zrobic bo eclipse jest za mocna.....jednak ktos sie musi postawic i bendzie wojna
Zalozylem temat poniewaz chce posluchac innych opini i ewentualnych informacji
ja jush zalozylem
poszukaj
Maximus89
11-10-2005, 14:36
To fakt....przydaloby sie cos zrobic z Eclipse. Ale nie ma nikogo tak odwaznego zeby cos z tym zroic, wiec wojny raczej nie bedzie
Kogo zabijaja??
Zabijaja Pkrow i kilku PA oraz innych ktorzy sa hunted za rozne przewinienia X_X
Co do wojny to nie ma i nie bedzie narazie...
(chyba ze jakas gildia wypadnie nagle z taka inicjatywa)
wypadnie i zginia :(
nieno nie mozna nic pwoiedziec zlego ze pkuja czy cos, ogolnie sa wporzadku
szkoda tylko ze jush nie rekrutuja jeszcze z 20 lvl i moze bym sie zalapal :p
wypadnie i zginia :(
nieno nie mozna nic pwoiedziec zlego ze pkuja czy cos, ogolnie sa wporzadku
szkoda tylko ze jush nie rekrutuja jeszcze z 20 lvl i moze bym sie zalapal :p
Zapomnij :) Trzeba by bylo miec cos wiecej jak lv zeby tam dojsc :)
Co do Wojny na ostatniej sie napatrzylem na taktyke eclipse z b.bliska i jestem pod wrazeniem :D
Eclipse juz wogule nie rekrutuje mnie tez nie chcieli wziasc........
@up
Nie sadze ze to temat o tym czy Ecplise rekrutuje czy nie. Co do wojny to penie chodzilo ci o zamieszanie z Weliaxem.... No coz chlopak narozrabial i zaplacil za to :)
Maximus89
12-10-2005, 16:29
Nie sadze ze to temat o tym czy Ecplise rekrutuje czy nie. Co do wojny to penie chodzilo ci o zamieszanie z Weliaxem.... No coz chlopak narozrabial i zaplacil za to :)
A co ona takiego zrobił??
weliax to ciota
zamiast samemu gilidie zrobc to joinol :o
smoj
jak by m,ial swoja to lvl 25 by mial a moze i wyzsze i te 20 h leveli by mu moglo nafikac
Dzis na darashi miala miejsce dziwna sytacja sergei petronow i kilku z eclipse bilo sie z kilkowa polakami , polacy oczywisice przegrali......ale coz bitwa byla
<<<Kiemi>>>
13-10-2005, 21:00
Moje kumpele zaczynaja wlasnie grac na askarze..musze ich ostrzec lub cos ;]
watpie aby eclipse zaczynalo wojne z polakami :confused:
rzeciez my ich rozniesiemy 8o
Sting_Ninja
14-10-2005, 03:55
watpie aby eclipse zaczynalo wojne z polakami :confused:
rzeciez my ich rozniesiemy 8o
Pewny jestes?
To moze zobacz najpierw jakie sa inne chary ludzi z Eclipse.
Aurea wita Askare ;)
Dzis na darashi miala miejsce dziwna sytacja sergei petronow i kilku z eclipse bilo sie z kilkowa polakami , polacy oczywisice przegrali......ale coz bitwa byla
O ile wiem bylo to kilku ludzi ktorzy podskoczyli za bardzo do Eclipse oraz chyba 1 albo 2 ktorzy nie zaplacili po ostatniej wojnie :)
Powtarzam zadnej wojny z polakami nie ma!
Nie ma wojny??? Ake fearless istnieje a poza tym w bitwie na darashi bili polacy z kilkoma z eclipse wiem ze titan padl i jeszce ktos........
wojny regularnej NIE MA!!!! Fearles istnieje a jego czlonkowie sa Huntowani jednak nie sa w stanie przeprowadzac wiekszych akcji poza sporadycznymi i nic nie znaczacymi "polowaniami" Pozostali polacy z Fearless sie rozporoszyli i sa po roznych gildiach
Maximus89
15-10-2005, 00:09
Własnie przechodzilem przez most miedzy venore a thais i zauwazyle gildie Dragon Frezziee wszyscy ubrani w jeden kolor. Czyzby to miala byc bitwa? :)
Mozliwe Albo poprostu quest :]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.