Pokaż pełną wersje : Nagła zmiana passów !! co jest :(
Jakieś 1,5 miesiąca temu zmieniłem e mail adres na inny w swoim koncie, dzisiaj chciałem ponowne zmienić swój adres e mail bo starego e maila chyba mi usunęli :(. Gdy dałem na change email włonczyła mi sie strona z wpisanie znowu swoich passów, kiedy je wpisałem okazało się account lost, wpisałem ponownie i znowu źle, prubowałem jeszcze kilka razy ale bez skutku. Prubóje zalogowac się na swoje konto i nic. Nie mam e maila i nic się niedaje zrobić. Co ja mam zrobić? Chciałem zmienić tylko e mail a nie stracić passy do konta! czy to możliwe ;(
Thin Dorn
11-10-2005, 15:37
może źle wpisujesz passy alob przez przydake dałeś nie zmień e mail ale zmień hasło (chociaż, żeby zmienic musiałbyś podać stare hasło) popróbuj wpisać, póżniej sam miałem tak kilka razy że wyskaiwało mi że passy są źle a po pewnym czasie wszystko wracało do normy. Jeśli nie zmieniłeś maila(a go pamietasz i masz) to na tibia.com możesz odzyskac acc podajać tam maial i swoje hasło badz numer accountu.
Vanhelsen
11-10-2005, 16:02
imo, może zmieniłeś, ale nie dałeś akceptuj... teraz dałeś akcept i ów stary mail (ten na który zmieniłes 1,5 miecha temu) został aktywowany. By sprawdzić jego poprawnosć twoje konto ma zmieniane na 24 godziny hasło i wysyłane ów nowe chasło na nowego maila. Jeżeli w ciągu 24 godzin nie odbierzesz nowego maila i nie zalogujesz się na strone nowym hasłem to po tym czasie znów będzie działać stare hasełko... rozumiesz?
hiper babcia
11-10-2005, 16:13
Wiem oco lazi, sam to mialem musisz wejsc w narzędzia->opcje internetowe->prywatnosc->ustaw na niski
Xan Arcanist
11-10-2005, 16:20
@Hiper~: Eee?
@Topic: Już Ci wszystko powiedzieli :)
[EDIT]
@Down: 1 more time: Eee?
hiper babcia
11-10-2005, 16:22
No powiedzieli, powiedzieli xD ale go nie ma :P
Jak nie mozesz sie zalogowac moze zlapales poprotsu keyloggera czy inne gówno -_-
Vanhelsen
11-10-2005, 16:35
Jak nie mozesz sie zalogowac moze zlapales poprotsu keyloggera czy inne gówno -_-taak... nie ma to jak specjalista... keylogger blokuje możliwość logowania się... -.-'
Moze wylacz firewalla?
Ja uzywam kerio i jak nie wylacze to tak pisze moze wylacz firewall.
Vanhelsen
11-10-2005, 16:39
Moze wylacz firewalla?
Ja uzywam kerio i jak nie wylacze to tak pisze moze wylacz firewall.Ty wogle wiesz co piszesz? Firewall blokuje dostęp do netu wybranym aplikacjom, jak któraś chce się połączyć to dajesz np: HALT! i tadam... ale jak już dałeś dostęp dla IE czy innej przeglądarki, to firewall nie będzie blokował przesyłania passów na server strony...
micnur@work
11-10-2005, 17:07
Ty wogle wiesz co piszesz? Firewall blokuje dostęp do netu wybranym aplikacjom, jak któraś chce się połączyć to dajesz np: HALT! i tadam... ale jak już dałeś dostęp dla IE czy innej przeglądarki, to firewall nie będzie blokował przesyłania passów na server strony...
u niego będzie -.-
sceptile
11-10-2005, 17:53
A może używasz Opery? Bo ja też kiedyś chciałem zmienić passy i w operze nie mogłem, użyj IE
Poczekam do jutra może się coś zmieni. Narazie z deka lipa bo chciałem zmienic maila a teraz niemoge się zalogować :/. Zobaczymy, skoro mówicie że za 24h może się coś zmienić... . Troche się męczyłem ze skilami i 42lvl-em.. i 30 sorkiem kiedyś konto z pacc, jest nad czym płakać.. :(. Oby sie to jakoś dobrze skończyło.
edit-
A i co do firewali itp. Powiem że gra chodziła normalnie dopuki się niezabrałem za zmiane maila coś się poknociło i to raczej nie z mojej winy...
taak... nie ma to jak specjalista... keylogger blokuje możliwość logowania się... -.-'
Ale on pisze ze nie moze sie zalogowac, może go shackowali i dlatego nie moze -.-.
42lvl-em.. i 30 sorkiem kiedyś konto z pacc,
No to jak miałeś pacca to masz i Recover keya no nie?
Miałem R keya ale dopiero wczoraj dowiedziałem się do czego to służy :( ale ja głubi jestem :(. Co do keyloggera to na pewno nie jest tego wina. Dałem cahnge email i mi zmieniło passy!! niewiarygodne ale prawdziwe :(. Radze wam neidawajcie change email bo to jest jakaś lipa. Zrobie chyba nowe konto i poczekam na nowe servy o ile takowe bedą albo skończe z tibią :(
oO zalogowałem się na starych passach !! Udało się dopiero po 3 dniach! Jupi 8o . Ale dalej zastanawiam się dlaczego przez 3 dni niemogłem sie zalogować, przedwczoraj 3h siedziałem i wpisywałem hasła i nic.. dzisiaj wpisóje i działa. Jakoś mnie dziwnie przyblokowoła, czyżby to był bug na tibia.com?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.