PDA

Pokaż pełną wersje : Bound sie podzieliło ...

Paxxx
11-10-2005, 15:27
A więc doszlo do ciekawego wydarzenia na Valorii otóż Gildia Bound nie bedzie juz tym samym czym byla dotychczas..Powstala nowa Gildia o nazwie "Legionarius" z moich rozmów z Lazarus'em Kane Gildia Powstala dlatego ze spora czesc czlonkow Bound byla PA i z tego powodu Apitov,Lazarus Kane ,Quexxx i inni postanowili utworzyć inną Gildie(Która "nie bedzie PA")Co do wojny nic sie nie zmienia Bound,Legionarius,Plutoon walczy dalej przeciwko Excessum i Uwaga takze nowej gildii zlozonej z Polaków (Karolinka the Evill,Venzak,Wagojim itp..) Co sie wydarzy zobaczymy :D
<<btw. mój pierwszy wlasny temat wiec nie czepiac sie :P>>

AmonRudth
11-10-2005, 15:33
Też zauważyłem a stwojego posta wiem już dlaczego.Ciekawe co z tego wyniknie.

@down
Może się nawrócił :D :D :D

vaviec
11-10-2005, 15:33
[QUOTE=Paxxx]Gildia "Legionarius" z moich rozmów z Lazarus'em Kane Gildia Powstala dlatego ze spora czesc czlonkow Bound byla PA i z tego powodu Apitov,Lazarus Kane ,Quexxx i inni postanowili utworzyć inną Gildie(Która "nie bedzie PA")
QUOTE]

HAHAAH ten kto powie ze dimnariel to nie PA zostanie przezemnie wysmiany...

Marshal
11-10-2005, 16:14
Powstala nowa Gildia o nazwie "Legionarius" z moich rozmów z Lazarus'em Kane Gildia Powstala dlatego ze spora czesc czlonkow Bound byla PA i z tego powodu Apitov,Lazarus Kane ,Quexxx i inni postanowili utworzyć inną Gildie(Która "nie bedzie PA")

Muahahahahahahahaha :) Dobry żart, Lazarus to ma dopiero poczucie humoru :)

Paxxx
11-10-2005, 17:29
Muahahahahahahahaha :) Dobry żart, Lazarus to ma dopiero poczucie humoru :)
ja nie mówie ze Legio~nie sa PA pisze wam to co powiedzial mi Lazarus i tyle Sam Osobiscie uwazam ze wiekszosc czlonków Legio~to PA :P
a tak btw. kto wie moze bedzie w koncu pokój ... ;-)

Paxxx
11-10-2005, 22:00
POKÓJ NA VALORII!!! WLASNIE SIE DOWIEDZIALEM ZE NA VALORII ZAPANUJE POKÓJ CZLONKOWIE EXCESSUM(ASHARI ITP.) MAJĄ ZAPLACIC 3 MLN GP W ZAMIAN ZA FREEDOM:D:D:D zaczyna sie zbieranie kasy... aha jeszcze jedno pokoj ma na celu aktywowania "anty PA project" nic jeszcze nie wiadomo ale mozna wnioskowac ze kazdy Przejaw bedzie tepiony :D (niech zabija Polo Periculo i Dimnariela to po pierwsze :P) takze z Bound niewiele juz zostalo ... powstaly nowe Gildie..Caelestis,Glidarna w kazdej sa byli czlonkowie Bound. A wiec moze wkoncu nastana czasy normalnej gry na Valorii,moze dawne legendy pokuszą sie o powrót kto wie.. ja osobiscie ciesze sie ze próba podjecia pokoju nastapila :D:D oby tak dalej.. jesli dowiem sie jeszcze czegos odrazu wam napisze :P

AmonRudth
11-10-2005, 22:24
O.o
Patrze sobie na gildie a co tu widze Caelestis i Glidarna.Wczoraj Legionarius a dziś aż 2 nowe.Ciekawe co im się stało że rozpadła się.Plutoon nawet zmienił sojuszników.Ciekawe dlaczego tak się stało że Bound rozpada się i może nawet przestanie istnieć.

Paxxx
11-10-2005, 23:04
O.o
Patrze sobie na gildie a co tu widze Caelestis i Glidarna.Wczoraj Legionarius a dziś aż 2 nowe.Ciekawe co im się stało że rozpadła się.Plutoon nawet zmienił sojuszników.Ciekawe dlaczego tak się stało że Bound rozpada się i może nawet przestanie istnieć.
juz niedlugo Bound sie rozpadnie ;];] jak juz napisalem pokoj blisko

Memphiz
12-10-2005, 00:22
Jeżeli nie macie pojęcia o sprawie to proszę się nie wypowiadać. Usłyszałeś od Laza~ że już nie będzie PA co jest dużym żartem. Pozatym po zapłacie Exce~ znów nastąpi zjednoczenie wszystkich osób ze starego boundu a następnie Exce~ znów będzie huntowane. Bound potrzebuje kasy więc chwilowo zawiesza broń.

PS. Nie miejcie nadzieji na wolność Valori.

Paxxx
12-10-2005, 09:35
Jeżeli nie macie pojęcia o sprawie to proszę się nie wypowiadać. Usłyszałeś od Laza~ że już nie będzie PA co jest dużym żartem. Pozatym po zapłacie Exce~ znów nastąpi zjednoczenie wszystkich osób ze starego boundu a następnie Exce~ znów będzie huntowane. Bound potrzebuje kasy więc chwilowo zawiesza broń.

czlowieku ty jestes poprostu zalosny omg napisac skile lvl i udawac prawdziwego memphiz buHAHAUAHUAHUAHU jestes naprawde napradwde zalosny ... a o pokoj nie dowiedzialem sie od Lazarusa tylko sporo graczy z Excessum powiedzialo juz to wczesniej. Co do twojego zdania "Jeżeli nie macie pojęcia o sprawie to proszę się nie wypowiadać." podaj nick twojego prawdziwego chara a nie bezczelnie udawaj czyjąś postac naprawde to jest smieszne :D:D myslisz ze ktos mysli ze ty to memphiz ?? :D:D::D :baby:

Podroznik
12-10-2005, 11:18

Ta świ**a Memphiz nieumie pisac to napewno nie on 8o

Btw to co mowisz to jest raczej latwe do przewidzenia...

Paxxx
12-10-2005, 17:00
Ta świ**a Memphiz nieumie pisac to napewno nie on 8o

Memphiz to szwed -.-''''''''''''''''' a ten typ to zwykly noob -.-

Memphiz
12-10-2005, 17:12
Rotfl... Rozbawiacie mnie czasem.

Memphiz to szwed -.-''''''''''''''''' a ten typ to zwykly noob -.-

Memphiz ma 3 ownerow tak dla waszej wiadomości.

Jednak nie dla wszystkich. Paxxx który nie ma pojęcia o czymkolwiek gada jakieś rzeczy o których gdzieś usłyszał lub ktoś mu powiedział. Nie będzie PA? Chyba w waszych snach.

a o pokoj nie dowiedzialem sie od Lazarusa tylko sporo graczy z Excessum powiedzialo juz to wczesniej

Hah.. Jaki pokój? O czym ty mówisz? Jeżeli chwilowy to może być tak jak mówisz. Jeżeli chcesz zobaczyć pokój to zobacz co się stało z Flaa. Mam nadzieje że z resztą też się tak stanie.

Bound rozpada się i może nawet przestanie istnieć.

Bound nigdy nie przestanie istnieć i znów będzie potężne niebawem.

Paxxx
12-10-2005, 17:27
i ty jestes jednym z ownerów Memphiz bUHUAHAUHAUAHUAHUAHUAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH HAHAHAHAHAHAHA :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D naprawde jestes zabawny a co do mojej wiedzy powtarzam PO RAZ KOLEJNY ZE NAPISALEM TO CO POWIEDZIAL MI LAZARUS KANE.

Memphiz
12-10-2005, 17:39
PO RAZ KOLEJNY ZE NAPISALEM TO CO POWIEDZIAL MI LAZARUS KANE.

Ok. Ja tylko napisałem że to co ty piszesz to brednie. Na pokój nie ma co liczyć a to że ktoś gada np. "Dimnariel nie będzie PA" to innymi słowy jeden wielki żart. A tak pozatym to nie wiem skąd Exc~ wezmą tyle kasy jak 90% jest retired i gra na innych serwach.

Paxxx
12-10-2005, 18:09
Ok. Ja tylko napisałem że to co ty piszesz to brednie. Na pokój nie ma co liczyć a to że ktoś gada np. "Dimnariel nie będzie PA" to innymi słowy jeden wielki żart. A tak pozatym to nie wiem skąd Exc~ wezmą tyle kasy jak 90% jest retired i gra na innych serwach.
ja pisze to co ktos mi powiedzial. Dimnariel , Chullo itp to sa je***ani PA. btw. zmien sobie profil bo udawanie Memphiz jest naprawde smieszne..
A WIĘC STALO SIE TO CO BYLO NIE MOZLIWE!!
nowa gildia zlozona z Polaków :
Karolink the Evill
Wagojim
Dak Jojo
Duke Sonic
oraz jedynego Szweda dzieki któremu wszystko nastąpiło Xogaze
Gildia Nie ma Hunta !! wyplacila sie i teraz czlonkowie tej gildii nie sa huntowani a wiec powoli powoli kto wie ;) :):):)

AmonRudth
12-10-2005, 20:54
Tu macie temat o podpisaniu pokoju.
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=982644

narwik
13-10-2005, 00:03
haha, taak, teraz takie szuje jak lesystrate czy mazman czy inne półgłówki z plutonu, nie będą wymuszać haraczy czy pkować, ot tak, dla rozrywki
nie chcę nikomu psuć samopoczucia, ale pokój jest tylko dla hi-leveli, reszta będzie unikać drani tak jak to robiła wcześniej, nie widzę wielkiej różnicy

no ale whatever, ta gra po prostu nie może wyglądać inaczej bez silnej moderacji ze strony mistrzów

Vil
13-10-2005, 12:26
mam wiekszy polew z Valorii niz z polskiego rzadu...

Absolutely no respect for them ho's

Podroznik
13-10-2005, 13:00
haha, taak, teraz takie szuje jak lesystrate czy mazman czy inne półgłówki z plutonu, nie będą wymuszać haraczy czy pkować, ot tak, dla rozrywki
nie chcę nikomu psuć samopoczucia, ale pokój jest tylko dla hi-leveli, reszta będzie unikać drani tak jak to robiła wcześniej, nie widzę wielkiej różnicy

no ale whatever, ta gra po prostu nie może wyglądać inaczej bez silnej moderacji ze strony mistrzów

Niestety masz poczensci racje... Ale czasami hi lvl nie som tak wkor*** :P
Ten Pluton to jest zbiorowisko noobow i inych gnojkow co majom plecy -.-
Jak byla wojna zaczolem gonic kolesi z plutonu a on sie pytal o co biega 8o
Niewiedzieli ze jest wojna ini mowili ze niebijom sie w wojnie wogole Pluton to jakas paranoja.

Paxxx
27-10-2005, 21:41
Niestety masz poczensci racje... Ale czasami hi lvl nie som tak wkor*** :P
Ten Pluton to jest zbiorowisko noobow i inych gnojkow co majom plecy -.-
Jak byla wojna zaczolem gonic kolesi z plutonu a on sie pytal o co biega 8o
Niewiedzieli ze jest wojna ini mowili ze niebijom sie w wojnie wogole Pluton to jakas paranoja.
nie do konca ale dobra :P:P a co do pokoju pokój jest =]

Dungeon
27-10-2005, 23:55
ale warunki to sa za***iste :D . Nawet jesli jest pokuj to nie na dlugo. bound nie popuści, na valori nie ma już co pykać już tam nie gram prawie miecha więć moze sie wydarzyło coś ciekawego 8o . Ale na staly pokuj nie ma co liczyć. potrzeba dla polaków lepszego zorganizowania(high lvlei) albo takiej gildi jak coś w podobie "pluton" dla 30+ lvl(zawsze wtedy bedzie mozna roz*******ić pluton :p ) jesli wybieracie sie na jakiegos hunta :p na pomocników bound to piszcie chetnie dolacze!

Paxxx
28-10-2005, 06:18
ale warunki to sa za***iste :D . Nawet jesli jest pokuj to nie na dlugo. bound nie popuści, na valori nie ma już co pykać już tam nie gram prawie miecha więć moze sie wydarzyło coś ciekawego 8o . Ale na staly pokuj nie ma co liczyć. potrzeba dla polaków lepszego zorganizowania(high lvlei) albo takiej gildi jak coś w podobie "pluton" dla 30+ lvl(zawsze wtedy bedzie mozna roz*******ić pluton :p ) jesli wybieracie sie na jakiegos hunta :p na pomocników bound to piszcie chetnie dolacze!
qrwa nie grales miesiac to zamknij morde ok? denerwują mnie ludzie ktorzy nie maja pojecia jaka jest sytuacja -.- Gildia Templars of Zathroth (karo the evill,wagojim,xogaze,duke sonic,dak jojo) oni podpisali pokoj i pokoj bedzie na dlugo a co do bound sa teraz nowe gildie Legionarius i Caelesis.
"albo takiej gildi jak coś w podobie "pluton" dla 30+ lvl(zawsze wtedy bedzie mozna roz*******ić pluton :p ) jesli wybieracie sie na jakiegos hunta :p na pomocników bound to piszcie chetnie dolacze![/QUOTE]" HHhahahahHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA 30+?! BUAAUAHUHAUHAUHUAH nOOb blx noob blx gildia plutoon nie jest wcale slaba gildia ..to chyba ze ty swoim 20 knightem z 50 ml zabijesz ich z "Esde" n/c=.=

Dungeon
28-10-2005, 14:59
cie chyba po***alo. napewno nie będzie pokoju bound daje się spłacac bo pewnie potrzebuje kasy. i sam jesteś noobek bo nawet nie potrafiłes mnie za***ac jak mialem skulla :p shiwa de'knight wielki maczo

Szymon ziom
28-10-2005, 17:01
Co do Mazmana... Mi nic nie zrobił... Jest moim protem, może tylko dla wrogów jest taki "niemiły"?? Do mnie zwraca się grzecznie, a przecież mam tylko 22 lvl... Dla mnie jest spoko. Ale uhów to mu już od dawna nie sprzedaje... W końcu "bounds suxxx" :P no nie??

Dalv
28-10-2005, 21:08
Dimnariel i Apitov to nie PA? Przez te 2 osoby skonczyłem gre na Valorii...Jedni z wiekszych Pa jakich znałem..

Szymon ziom
29-10-2005, 13:39
Ta, Apitov i Diminariel to najwięksi PA jakich znam :P. Narazie nikt mi nie dokucza, ale myœle, że to się zmieni. Słuchajcie, my se gadu gadu, a może Legionarus to ta gildia PA, a pozostała częœć boundów to te gildie nie PA? To by się zgadzało...

Paxxx
29-10-2005, 23:58
cie chyba po***alo. napewno nie będzie pokoju bound daje się spłacac bo pewnie potrzebuje kasy. i sam jesteś noobek bo nawet nie potrafiłes mnie za***ac jak mialem skulla :p shiwa de'knight wielki maczo
wlasnie udowodniles jaki z ciebie nab zobacz kiedy sie lognalem ost raz Shiwą n/c

Szymon ziom
30-10-2005, 12:19
Nie wyzywajcie się! Nie od tego ten topic! 8) Wiadomo coś więcej od innych graczy Legionarus/Bounds?

Paxxx
30-10-2005, 14:37
pokoj jest i bedzie a to ze ktos zabija kogos za free zdarza sie na KAZDYM SERVIE (oprocz non-pvp -.^) wiec nie róbcie z valorii martwego serva bo haracze i pa sa na kazym servie ..

Dungeon
31-10-2005, 03:52
h*** że to bylo od h***a czasu jak mnie nie za***ales. pamietam to bo mi sie pierwszy udalo s*******ic przed high levelm. ktorym byłeś ty

Paxxx
31-10-2005, 22:27
h*** że to bylo od h***a czasu jak mnie nie za***ales. pamietam to bo mi sie pierwszy udalo s*******ic przed high levelm. ktorym byłeś ty
O.o ja? :confused:

Szymon ziom
02-11-2005, 13:04
Może na warlorii będzie sie dało normalnie grać na lvlu 30-50 nie będąc w boundach? :P Freedom on Valoria! :D :]

Paxxx
02-11-2005, 16:58
Może na warlorii będzie sie dało normalnie grać na lvlu 30-50 nie będąc w boundach? :P Freedom on Valoria! :D :]
da sie(taa zakrótka ...wiadomosc..)

Arthiel
23-08-2006, 22:43
Widze że temat już stary, więc chciałbym trochę go uzupełnić.
Jak dotąd Bound prowadził wojnę ze SWAT team, a Chullo (145 royal palladyn) i Apitov (najwyższy lvl na Valorii- 170 royal palladyn) przynależeli do Bound. Dzisiaj (23 sierpnia 2006), powstała gildia Dii Minore, która zawiera w sobie elitę Bound. Co będzie dalej? czy swat zawrze sojusz z bound przeciwko DM? To się okaże.

Domis
24-08-2006, 16:52
Widze że temat już stary, więc chciałbym trochę go uzupełnić.
Jak dotąd Bound prowadził wojnę ze SWAT team, a Chullo (145 royal palladyn) i Apitov (najwyższy lvl na Valorii- 170 royal palladyn) przynależeli do Bound. Dzisiaj (23 sierpnia 2006), powstała gildia Dii Minore, która zawiera w sobie elitę Bound. Co będzie dalej? czy swat zawrze sojusz z bound przeciwko DM? To się okaże.

Po 1 po co odswieżasz?
Po 2 piszesz durnoty, że niby ST i Bound się połączą.
Zanim coś napiszesz przeczytaj opis gildi. Dii Minores pisało, że są normalną gildią nie walczącą i wrazie potrzebny pomagają Boundom. Teraz akurat już tak nie pisze. Ale tak jest nadal.