Pokaż pełną wersje : Pharao Sword and Djinn Blade
Kwadracik
11-10-2005, 18:51
Od jakiego levelu jest quest na Pharao sworda? Albo po ile te miecze chodza na Isara albo innym ze starszych serverow ??>
shymchuck
11-10-2005, 19:13
No comment -.- Poszukaj na forum więcej o tych mieczach to dowiesz się, że twoje pytanie było nie na miejscu ...
Nowohucianin
12-10-2005, 14:13
Od jakiego levelu jest quest na Pharao sworda? Albo po ile te miecze chodza na Isara albo innym ze starszych serverow ??>
miecze po kilka mln gp 1-3 nie wiem dokladnie i nie ma na nie questow wypadaja rzadko z faraonów
Skadze znowu. Quest na Pharao Sword jest. Djinn blade wypada bardzo rzadko z Faraona. Jeśli wogóle jest na Isarze to po parę milionów gp
Niema takiego questa. Pharao Sword wypada z Dipthraha.
koras13s
12-10-2005, 16:00
Wiem ze jest qest z dijn bladem na ank troche podobny do postmana :D ale o pharo nie slyszalem ale pharo jest troche lepszy od gianta bo 1 reczny :D
Mentosek_2005
12-10-2005, 16:04
LOL nuuby te 2 miecze to loot z faraonow -.-
Kolos from rodos
12-10-2005, 16:12
Wiem ze jest qest z dijn bladem na ank troche podobny do postmana :D ale o pharo nie slyszalem ale pharo jest troche lepszy od gianta bo 1 reczny :D
troche?? ja bym powiedział że jest dużo lepszy, bo giant sword jest 2 reczny, a pharao sword 1, więc możesz sie bujać ze swordem i shieldem:p
data dolaczenia, uzytkownikow mowi sama za siebie ehh
uzyjcie przycisku szukaj to naprawde nie boli:<
Phoard Sword jest praktycznie nie dostępni i jaki kolwiek egzlętarz widziałem to na tibia.com screnny :( kolega muwil ze jakis typek mial na Liberze i okolo 1000k nie potwierdzam tej informacji !!! a Dnij Blade widzilem na wlasne oczy w domku jakiegos kozaka na irdi to jest loot z jakiegos farona ^.^ a ja sam uzywam Brigh Sworda :] i mi dobrze służy ;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.