Pokaż pełną wersje : Shielding a broń dwuręczna
Sorcerer Maciek
08-05-2004, 16:54
:2handed: Walcząc bronią dwuręczną nie mogę używać tarczy. Czy w takim razie rośnie mi shielding? I nie odpowiadajcie "co to za noobowskie pytanie?!":tongue:
Z góry dziękuję za odpowiedź :)
Pozdrawiam
------------------------------------------------------------------------
Mogrim Korotir ---> Titania ---> Sorcerer ---> 14 lvl
Hmmm.... to nie jest taki oczywiste pytanie , ponieważ z regóły mówi się że nie rośnie ci shielding, jednak ja kiedyś moim palkiem dostalem od hita potworka a miałem na sobie kusze i wzrósł mi shielding.
Shielding na 100% ci nie rośnie!! Jak ktoś twierdzi inaczej to niech wklei screena z awansem. Inaczej nie uwieże.
Rośnie mi z Broadem urosł o 1 przy 25/17 8)
Matheous
08-05-2004, 17:48
Ja to widze tak:
Zauwazcie, ze tarcza ma Defence a zbroje/spodnie/helmety/szaliki ARMOR...Wydaje mi sie, ze w zaleznosci od stosunku Def/Arm to czesciej masz chmurki a czesciej kreski...I musisz meic okreslona ilosc chmurek do adva w shielding...A jako ze majac 2reczna bron masz malo Defa to jest mala szansa na to ze bedziesz mial chmurke...
Co do Kuszy-to mi sie wydaje nierealne bo kusza ma ZEROOOO defence:)
Oryginalnie dodany przez Matheous
Ja to widze tak:
Zauwazcie, ze tarcza ma Defence a zbroje/spodnie/helmety/szaliki ARMOR...Wydaje mi sie, ze w zaleznosci od stosunku Def/Arm to czesciej masz chmurki a czesciej kreski...I musisz meic okreslona ilosc chmurek do adva w shielding...A jako ze majac 2reczna bron masz malo Defa to jest mala szansa na to ze bedziesz mial chmurke...
Co do Kuszy-to mi sie wydaje nierealne bo kusza ma ZEROOOO defence:)
Raczej nie masz racji, bo nawet przy dwuręcznej broni chmurka pojawia się dosyć często, kiedy zabijasz słabsze potwory. Pomyśl zresztą logicznie - shielding to umiejętność posługiwania się tarczą. A jak można trenować posługiwanie się tarczą, kiedy nie masz tarczy?
chmurka znaczy ze bije sie w tarcze a top drugie ze rozchdozi sie po armorze, ale ttrzreba byc debilem zeby zadawac takie pytania -.-, jasne ze nei rosnie !!!!!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.