zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Zaginiony NPC

kalik
11-10-2005, 21:20
Gdzie w Thais jest NPC Hardek? Obejrzalem mape, przeszedlem miasto i nie moge drania znalesc...

Miszczu
11-10-2005, 21:25
Hardek jest poza thais lazi sobie w kolko jak bedziesz szedl na cyce na poludnie thais to go pewnie zauwazysz :)

kalik
11-10-2005, 21:35
Przeszedlem ta trase juz kilka razy i jakos nie moge go znalesc. Moze jakos dokladniej? W stosunku do Fibula Tunel? Albo Spiritkeep?

EDIT:
Znaleziony, dzieki.

boorex
11-10-2005, 21:59
Jak idziesz w strone tunelu na Fibule poludniowo-zachodnim wyjsciem wychodzisz z thais i idziesz na poludnie tak jak na fibule bys chcial isc...wtedy niemozliwe zebys go nie zauwazyl

Thanatos
15-10-2005, 22:44
Znalezienie Hardka nie jest takie łatwe - mieszkalem w Thais przez 10lev i muszę się wypowiedzieć:
Hardek jest bardzo wkurzajacym NPC a to dlatego, że łazi po duzym obszarze, jak chcesz go znaleźć to możesz go spotkać tak jak wytłumaczono to wyżej ale możesz mieć większy problem - wszystko zależy od Hardka - kaj zechce mu się pójść. Teren ktory należy przeszukać:
gorna granica to ten duzy guildhouse a dolna to polana bearów (włącznie) na tym terenie znajduje się gęsty lasek, który należy przeczesać kiedy Hardka nie ma nad nim bądź po lewej obok rzeki...

Herante
15-10-2005, 22:46
to już BYŁO!!!! X(

http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja2.swf

Major Doomus
16-10-2005, 14:29
OMG! Raz tego smiecia znalazłem na terenie poison spiderów (ten po drugiej stronie rzeczki). Gdyby nie uprzejmosc pewnego pana, nie znalazłbym go. Zresztą... jak chcesz sprzedac mace to idź do Sama w Thais, albo u Timura na Fibuli ;).

Helixaw
19-10-2005, 20:14
u hardka się z regóły sprzedaje plate shieldy i brass helmy. Ale ja tam wolę sobie to wysłać do carlin i na miejscu sprzedać :]

rekin lord vader
25-10-2005, 18:19
sluchaj- wychodzis polódniowo zachodnia brama,idziesz kolo rzeki!!!moze byc w okolichach rzeki,tego losku z miskami i obok gildii(nie bede podawal nazwy bo nie pamieatm i na pewno sam zauwazysz-itaki zamek)- powodzienia zycze!!! B)

MATI9630
25-10-2005, 18:42
@up > LOL.. to juz bylo powiedziane dawno temu..-.-

Krzy_ek
25-10-2005, 19:13
zazwyczaj jest on albo na drodzena fibule/cyce albo w lasku przy Spiritkeep

Jedi Master
25-10-2005, 19:17
Czasem go jakieś Naaby zrulują na drugą stronę mostu i jest problem ze znalezieniem go... Sam wiem, bo widziałem jak ziomek zaparcelował go daleko od normalnej trasy jego "trasy". :] ..był problem... B) Btw. Ja też czasem nie mogę znaleźć Hardka; poszukaj go w oklicach tego GH, tego lasku małego oraz koło wiejścia do Fibuli. :) (Czasem jednak jest po drugiej stronie mostka). :confused: