Pokaż pełną wersje : Zaginiony NPC
Gdzie w Thais jest NPC Hardek? Obejrzalem mape, przeszedlem miasto i nie moge drania znalesc...
Hardek jest poza thais lazi sobie w kolko jak bedziesz szedl na cyce na poludnie thais to go pewnie zauwazysz :)
Przeszedlem ta trase juz kilka razy i jakos nie moge go znalesc. Moze jakos dokladniej? W stosunku do Fibula Tunel? Albo Spiritkeep?
EDIT:
Znaleziony, dzieki.
Jak idziesz w strone tunelu na Fibule poludniowo-zachodnim wyjsciem wychodzisz z thais i idziesz na poludnie tak jak na fibule bys chcial isc...wtedy niemozliwe zebys go nie zauwazyl
Thanatos
15-10-2005, 22:44
Znalezienie Hardka nie jest takie łatwe - mieszkalem w Thais przez 10lev i muszę się wypowiedzieć:
Hardek jest bardzo wkurzajacym NPC a to dlatego, że łazi po duzym obszarze, jak chcesz go znaleźć to możesz go spotkać tak jak wytłumaczono to wyżej ale możesz mieć większy problem - wszystko zależy od Hardka - kaj zechce mu się pójść. Teren ktory należy przeszukać:
gorna granica to ten duzy guildhouse a dolna to polana bearów (włącznie) na tym terenie znajduje się gęsty lasek, który należy przeczesać kiedy Hardka nie ma nad nim bądź po lewej obok rzeki...
to już BYŁO!!!! X(
http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja2.swf
Major Doomus
16-10-2005, 14:29
OMG! Raz tego smiecia znalazłem na terenie poison spiderów (ten po drugiej stronie rzeczki). Gdyby nie uprzejmosc pewnego pana, nie znalazłbym go. Zresztą... jak chcesz sprzedac mace to idź do Sama w Thais, albo u Timura na Fibuli ;).
u hardka się z regóły sprzedaje plate shieldy i brass helmy. Ale ja tam wolę sobie to wysłać do carlin i na miejscu sprzedać :]
rekin lord vader
25-10-2005, 18:19
sluchaj- wychodzis polódniowo zachodnia brama,idziesz kolo rzeki!!!moze byc w okolichach rzeki,tego losku z miskami i obok gildii(nie bede podawal nazwy bo nie pamieatm i na pewno sam zauwazysz-itaki zamek)- powodzienia zycze!!! B)
MATI9630
25-10-2005, 18:42
@up > LOL.. to juz bylo powiedziane dawno temu..-.-
zazwyczaj jest on albo na drodzena fibule/cyce albo w lasku przy Spiritkeep
Jedi Master
25-10-2005, 19:17
Czasem go jakieś Naaby zrulują na drugą stronę mostu i jest problem ze znalezieniem go... Sam wiem, bo widziałem jak ziomek zaparcelował go daleko od normalnej trasy jego "trasy". :] ..był problem... B) Btw. Ja też czasem nie mogę znaleźć Hardka; poszukaj go w oklicach tego GH, tego lasku małego oraz koło wiejścia do Fibuli. :) (Czasem jednak jest po drugiej stronie mostka). :confused:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.