Pokaż pełną wersje : Animate Dead
jak w temacie, runa Animate Dead czyli stworzenie szkileta inttyguje mnie poniewaz po co komus szkielet jesli potrafi przyzwać coś potężniejszego np. monka, kolega mówił że jak użyjemy tej runki na np. rotwormie to szkielet będzie miał takie same wspułczynniki czy to prawda ?? jeśli nie to nie wyzywajcie mnie :p jeśli się myli to wytłumaczcie mi jej działanie ;)
Nie, nie będzie miał współczynników zabitego potwora... wyobraź sobie szkieleta-demona :P.
A więc po co ten czar? Jest to po prostu urozmaicenie gry. Widuję czasami ludzi, którzy się tym bawią. Niestety w praktyce jest to całkowicie nieprzydatne zaklęcie...
Danthorr
12-10-2005, 09:08
@up:
jesli to jest nie przydatne to jestes newb...
summonuje sie 2 fe, albo jakies inne potwory. na okolo nich dead ciala robi sie z nich szkielety i wszystko otacza parcelami dzieki czemu fe nie przesunie parceli (wali tylko z dystansu)
bardzo przydatne w huntach na hydry, necro czasem... vamp hell.
@up
1. strasznie skomplikowane
2. czy szkielety nie rzucą się do ataku przechodząc po parcelach dając fe możliwość ich przesunięcia??
3. jak dla mnie mało skuteczny sposób
@topic
najczęściej do zabawy albo jeśli ktoś lubi straaaaaaaaaaaaaasznie skomplikowane rozwiazania jak ten pan post wyżej to tez można spróbowc.
@up
1. strasznie skomplikowane
2. czy szkielety nie rzucą się do ataku przechodząc po parcelach dając fe możliwość ich przesunięcia??
@topic
najczęściej do zabawy albo jeśli ktoś lubi straaaaaaaaaaaaaasznie skomplikowane rozwiazania jak ten pan post wyżej to tez można spróbowc.
1.nie, szkielety nie przejda po parcelach(beda staly i blokowaly fe)
2.czemu nei skuteczny sposob? to jakbys ty to zrobil?
Sprawdzony i skuteczny.
@up:
jesli to jest nie przydatne to jestes newb...
summonuje sie 2 fe, albo jakies inne potwory. na okolo nich dead ciala robi sie z nich szkielety i wszystko otacza parcelami dzieki czemu fe nie przesunie parceli (wali tylko z dystansu)
bardzo przydatne w huntach na hydry, necro czasem... vamp hell.Szczerze mówiąc pierwszy raz słyszę o czymś takim. Osobiście na pewno nie użyłbym tego na necro lub vamp hellu (jestem tam bardzo częstym gościem i z praktyki wiem, iż wyjdzie to bardziej na gorsze niż na lepsze), natomiast jeżeli chodzi o hydry to zdaje się że jest to całkiem ciekawa taktyka.
Ukis mag
12-10-2005, 16:21
Według mnie jest to dobre dla knighta. Sobie może szkielety zsumonować i na nich troszke potrenować. :p
Hunter of the Destiny
12-10-2005, 16:23
@up
potrenowac na szkieletach ;p ?
Według mnie jest to dobre dla knighta. Sobie może szkielety zsumonować i na nich troszke potrenować. :p
no to bravo dla twoich terorii.
ja od siebie pragnalbym dodac, ze szkielety powstale przy uzyciu tego czaru nie sa niczym ograniczyle, tzn moze ich byc 20, albo i wiecej, a i tak bedziemy mieli mozliwosc summonowania 2 stworków,
i jeszcze jedno, te taktyki z szkielety <> fe sa bardzo przydatne
Lonely Nabz0r
12-10-2005, 19:24
My z kumplem na morganie sie Animate Dead poprostu bawimy.
Tzn. 2 drużyny po 15 szkieletów i kto pierwszy zniszczy drużyne przeciwnika.
Całkiem emocjonujące.
<szczególnie, że kto przegra stawia piwko :]>
Btw, skele w vamp hell jest bardzo przydatne, a f elementale calkiem dobrze sobie radza.
Have a nice day peeps
hmm mi sie zawsze wydawali ze to undead legion'em robi sie ile sie chce skeletonow a te z animate dead sa jak zwykle summony, max 2....coz moge sie mylic
Lonely Nabz0r
14-10-2005, 01:25
hmm mi sie zawsze wydawali ze to undead legion'em robi sie ile sie chce skeletonow a te z animate dead sa jak zwykle summony, max 2....coz moge sie mylic
Nom, chyba masz racje, cuż jestem tylko człowiekiem a pomyłki chodzą po ludziach.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.