PDA

Pokaż pełną wersje : Nasz boltan

Lord pepuska
12-10-2005, 11:03
Boltan zostal haknienty!!! Smutno mi bo go z deadzili 40razy i ma 19lvl teraz!

KrUkU
12-10-2005, 15:08
no mi tez go strasznie szkoda :(:(:( wczoraj go jescze widzialem z 121lvl a dzis patrze na tibia.com a tu 19 lvl i ponad 40 dedow :(:(:(:( za tom postac na allegro dostał by w****u kasy a tu jakis ***any ***** go hacknoł. Mama nadzieje ze boltan zostanie pszy tibi ale ja to bym sie nawet do kompa nie zbliżal. Napewno tego prędko nie nadrobi ale pszy pomocy pszyjacóił może cos jeszcze zdziała w tej grze :(:(:(:(:(

Rybzor
12-10-2005, 15:18
Tak, bedzie nam go brak, reprezentowal Polske na Galanie:(

Darth Ryba
12-10-2005, 15:57
@ UP UP
slownik nie gryzie

@topic
tez mi go szkoda ;(

DRoN
12-10-2005, 16:13
... to nie był przypadkowy hack , i za to nie lubie tej gry , bo np. na takiego EO to pewnie 1000 razy dziennie ktoś próbuje wejść ...

Szwesta Majesta
12-10-2005, 17:27
Szkoda chłopa jakbym był w jego sytuacji to samobójstwo bankowe hehe :(

Jerkov Thundersword
12-10-2005, 17:41
Nigdy nie przepadałem za Boltanem, przede wszystkim dlatego, że bronił noobów... Pewnego dnia stał się on moim wrogiem, ale mimo to przykro mi z tego powodu. W wojnie jestem po stronie AS, ale jeżeli zwycięstwo ma polegać na hackowaniu, zdecydowanie uważam to za chamstwo.

Werner z Thais
12-10-2005, 18:08
cużż...Jezeli Hacker jest tu, to 3 słowa dla niego "H** ci w Du**".
myślee...że go chacknoł Viktor czyli Konda lub ktoś z jego polecenia poniewarz
AS przegrywało w słynnej wojnie pomiendzy gildiami...

;( ;( Wielka załoba-Boltan Shackowany, ale mam nadzieje ze Boltina go pomsci! ;( ;(

Rybzor
12-10-2005, 19:16
cużż...Jezeli Hacker jest tu, to 3 słowa dla niego "H** ci w Du**".
myślee...że go chacknoł Viktor czyli Konda lub ktoś z jego polecenia poniewarz
AS przegrywało w słynnej wojnie pomiendzy gildiami...

;( ;( Wielka załoba-Boltan Shackowany, ale mam nadzieje ze Boltina go pomsci! ;( ;(
Ta jasne a Jejiheva shakowal Oen? omg co za n00b

Wojtak
12-10-2005, 20:27
Strasznie mi go żal.
Sam nie chciałbym zostać Haknięty.
Boltan, Moje kondolencje.
;(

Manieczki
12-10-2005, 21:41
oz ****www^ mac ***a^^^ hakerzy ****^^^^^^^^^^^^^^^^^^

R.I.P boltan ;(((((( 3m sie

Knight Pampix
12-10-2005, 21:48
Szkoda bardzo Boltana bo byl jednym z lepszych Polskich graczy na galanie. Mam nadzieje ze pozbiera sie i nadal bedzie gral w tibie. Jak przeczytasz to Boltan to mozesz do mnie napisac pomoge Ci jakos :) 3m sie :))

Nitro
12-10-2005, 21:58
Jak powszechnie wiadomo "haki*" są wynikiem własnej głupoty.

1). Pan XYZ używa tibioGG podobny szyt.
2). Pan ABC ściąga pliki typu "Nowy tibia hak niefykryfalny gje em nie da Ći bana*"
3). Ktoś trafił na kombinacje - numer + hasło pana FGH.

W tych trzech przypadkach panowie ABC FGH i XYZ zostali "shakofani*", lecz współczuć można tylko w przypadku trzecim.

* Błędy ortograficzne lub odmiana celowe

Luigi88
12-10-2005, 22:03
Ludzie złą osobę hakneliście to kondzie należał się ten hack ;) .A i jeszcze jedno dam sobie ręce uciąć ze ten hack był powiązany z wojną

Dred
12-10-2005, 22:27
Ja tam za Boltanem też nie przepadałem, no bo jak tu ktoś wspomniał:
"bronił noobów". Nie raz moi kumple padali od łośków. No ale cóż wróg czy nie wróg współczuć trzeba. Bądź co bądź najlepszy Polak na galanie. Idąc tropem hacków i na Konde przyjdzie pora :]

Raziel kosiaz
12-10-2005, 22:29
Szkoda....Wielka szkoda choć za bardzo boltana nie lubiłem ale żal mi sie go zrobiło . ;( (Gdyby ten co to zrobił mieszkal obok mnie to bym mu łeb urwal ) Teraz jusz moim zdaniem powerpuf nie ma szans z AS . Ale i tak konda wszystkich polaków nie wytępi :] Sa tacy jak ja jak bedę mial wysoki level to mu łeb ukrece i włoze do zamrazalki . Cya in Tibia

Ramok
12-10-2005, 22:30
A ja nie wiem czemu, ale mam dziwne wrażenie, że stał za tym jakiś Polaczek. Jeżeli czyta ten temat to qr*a wiedz, że jesteś największym ch**em jakiego sobie można wyobrazić. Boltan, najszczersze kondolencje, chociaż ci nie pomogą odzyskać tego co straciłeś... ;(

KrUkU
13-10-2005, 00:40
Według mnie to polak stoi za tym wszystkim i cieszy sie teraz z nowych żeczy ale jeżeli ten s****ysyn to polak i zagląda na to forum to mam mu coś do powiedzenia ( ty za***ana ****o ***u ***any bys mu pszynajmniej lvl zostawił fiucie a nie zachciało ci sie bawić i dedac go ponad czterdzieści razy szmato jeżeli juz ci tak bardzo zależy na hackowania ludzi to bierz żeczy i s*******aj bo wtedy można jeszcze wrócić do gry i wiec ***u jedno. Jak bym cie znał z rl to bym ci łeb roz*******ił) X( X( X( X(

Catrishia
13-10-2005, 08:21
;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

Znam Boltana na rl, stwierdził, że przynajmniej narazie na jakiś czas nie ma zamiaru wogóle grać. Może kiedyś zacznie grać swoim ryckiem na galanie (i zapewne zacznie, ale po sporej przerwie), ale stracił postać z lcl 122, nic tylko

;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

thewojtek
13-10-2005, 08:29
Ja tam za Boltanem też nie przepadałem, no bo jak tu ktoś wspomniał:
"bronił noobów". Nie raz moi kumple padali od łośków. No ale cóż wróg czy nie wróg współczuć trzeba. Bądź co bądź najlepszy Polak na galanie. Idąc tropem hacków i na Konde przyjdzie pora :]

przyszła szybciej niz byś sie spodziewal

@topic

W****ilem sie jak to zobaczylem ale jednyne co moge to wyrazy wspołczucia, mam nadzieje ze wrocisz do gry i powodzenia w rl.....

YeaP
14-10-2005, 10:50
Szkoda Boltana...
Moj kumpel Yugekomi (80royal) na chwile miał wyłączonego antyvira i hack. Stracil wszystko poza postacia. Ale i tak mu łatwo to znieść bo kończył z Tibią.

A co do Kondy to krąrzą pogłoski, że też miał haka - Prawie pusty domek.
I jeszcze jego 2 char na beryli zrokowany. (chyba na galanie haker nie zdąrzył).

Wg mnie najlepiej używać pełnej ochrony + TibiaPW (wpisujesz chasło w programie, a on ci uzupełnia je przez wcisnięcie F12 - Keylogger odnotuje przyciśnięcie F12, a nie acc i hasła.) :]

Raziel kosiaz
14-10-2005, 13:27
A boltina to jego siostra ?? Jak tak to może gra na tym charze bo mi szczerze mowiac już za bardzo grać by się nie chciało . (Hakery to lamy)
A teraz kto będzie jednym z najlepszych jeszcze polakiem ...Niechce żeby jakis konda p****any typek prowadził nad nami ... ;(

Vigar
14-10-2005, 23:10
Szkoda Boltana... Byl bardzo dobrym graczem ale moze zacznie od nowa ale to juz i tak nie to samo ://

Valest
14-10-2005, 23:25
Haker do domu(kompa) sam nie wszedł ktoś mu musial pomuc 8o

Skie
15-10-2005, 00:12
Bolran szczere kondolencje. jezeli bedzie tak dalej to galana zawladna brazylijczycy i szwedzi a tego nie chce

POLACY JEDNOCZMY SIE TRZEBA RATOWAC GALANE.
KONDA TY S****IELU ZYCZE CI HAKA I ROOKA.

YeaP
17-10-2005, 08:03
A boltina to jego siostra ?? Jak tak to może gra na tym charze bo mi szczerze mowiac już za bardzo grać by się nie chciało . (Hakery to lamy)
A teraz kto będzie jednym z najlepszych jeszcze polakiem ...Niechce żeby jakis konda p****any typek prowadził nad nami ... ;(

Ale rzeź palnął. Boltan, Boltina i catrishia to sa trzej kumple z Włocławka.

KosMytek
17-10-2005, 10:23
Boltanmam nadzieje ze sie jakos trzyma "Nasz Boltan" czekamy na twoj powrot w wielkim stylku :P pozdro

Raziel kosiaz
17-10-2005, 14:05
Ooo o tym nie wiedzlame Yeap ja się tam tak boltanem nie przejmowałem dlatego . :baby: Mi tylko go się żal zrobiło .
Aha a tak przy okazji fajny nick :)

Skie
17-10-2005, 19:58
czy wiadomo juz jest kto zhakowal Boltana i co stracil przy haku poza lvl i skillami bo o tym kazdy wie.???

Carl Fry
17-10-2005, 20:25
czy wiadomo juz jest kto zhakowal Boltana i co stracil przy haku poza lvl i skillami bo o tym kazdy wie.???

lol a czy ty myslisz czy to ktos z serwera musial go hacknac?? omg

pewnie wydaje sie wam, ze jak ktos ma 100+lvl to juz jest evul hacker? Przeciez to moglbyc zupelny przypadek, ze trafilo na boltana. Moze zbyt slabe zabezpieczenia... Kiedys ogladalem screeny Catrishia (nie odmieniam celowo :P ) i widzialem, ze korzysta z programu kazaa i to juz jest samo w sobie powod do latwego lapania wirusow. Wnioskuje wiec, ze jest bardzo duze prawdopodobienstwo iz Boltan takze uzywal tego programu p2p.

hubol
21-08-2006, 00:41
Nie rozumiem takich ludzi co hackuja.. Jak juz hackuja to by mogli zostawic lvl skille itp.. a reszte wziasc , zeby koles jeszcze mugl jakos ugrac ta postacia :/ Przykro mi w sprawie Boltana nie znalem go ale wspluczucie.

Dexusah
21-08-2006, 01:50
@up
Czy to jest zart ? Po co odswierzasz temat z przed roku idioto.

Figo
21-08-2006, 12:05
Widać ,że boltan sie nie załamał bo tera idzie mu jeszcze lepiej ryckiem;]
a Boltanem teraz też ktoś gra ale nei za dużo wbija :P Boltan mieszka pare bloków o demnie ale osobiście go nie znam ;]