zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Jak tam dojść?

L..i..S..e..K
08-05-2004, 18:42
Mam calą mape odkrtą bo dostalem od kumpla i tak sobie ogladam , a tu patrze że po lewej stronie od carlin na 7 poziomie w dól są dziwne labirynty i jeszcze na 8 .. bardzo mnie to intryguje ponieważ nie ma zewnetrznego wejscia musi być do tego teleport!! Jak ktos zna inne miejca niech tu pisze!:) Jak ktos wie jak tam dojsc i co tam jest to bardzo prosze niech tu napisze.

Lisek 8)

Edit: Sry , nie zauważyłem gdzie umieszczam temat.

Vanhelsen
08-05-2004, 19:07
"dziwnyh labiryntów" po levej stronie to niewidze, po levej są tylko podziemia Ghoustlandu. Zaś te tereny co opisujesz to mi pasują na Molts ale to niewtym mniejscu co mówisz.

Kennypl
08-05-2004, 19:19
To sa prawie na 100% podziemia ghostlandu bo po lewej stronie nie ma zreszta nic innego.

L..i..S..e..K
08-05-2004, 19:47
Oryginalnie dodany przez Wieszok
"dziwnyh labiryntów" po levej stronie to niewidze, po levej są tylko podziemia Ghoustlandu. Zaś te tereny co opisujesz to mi pasują na Molts ale to niewtym mniejscu co mówisz.

Motls jest na polnocny wschod od Carlin. To nie jest Motls. To juz nie istnieje, badz nie ma dojscia do tego. Pozostalosci ze starych wersji Tibii. Tak samo jak duze czesci Deep Fibula, podziemi pod Thais i pare innych miejsc.

Oryginalnie dodany przez Kennypl
To sa prawie na 100% podziemia ghostlandu bo po lewej stronie nie ma zreszta nic innego.

Jak tak twierdzisz to pewie tam byłeś , jak tam dojść i co tam jest ?

Edit: Coś się już gubię w tym wszystkim , szkoda że nie można sie zalogować, sprawdziłbym jeszcze raz o co mi chodzi.

Avanti Sorcerrer
10-05-2004, 07:53
Maja racje ;(
Tam jest tylko Ghost Land ..... Ale zeby on mial az tyle poziomf ?? ;/

Bofedojo
10-05-2004, 20:40
Jest to pod Ghostlandem wiecej nie moge powiedziec... (quest spoilling).

Dr. Omader
11-05-2004, 00:11
Zamykam bo widze ze ludzie powtarzac zaczynaja i schodza z tematu

@autor: Jak chcesz iwecej wiedziec na temat MOTLS(maze of the lost souls) i ghistlandu to uzyj opcji SZUKAJ, bo bylo to juz wczesniej opisywane razem z mapami.

@L..i..S..e..K: pierwsze slysze zeby usuneli MOTLS, dobre miejsce do huntowania tam bylo. Teraz jest tam bramka od 30lvl zeby sie low levele nie paletaly i czasem drogi nie blokowaly.