zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Bardzo Smieszne i Fajne Pkowanie :):)

Fazox
12-10-2005, 16:44
warto obejzec w tym filmie mozna zobaczyc ze male lvle robia w konia h-lvle :) :baby: 8o ok jak chcecie usunąłem ten 1 link teraz juz nie ma obaw dla was
i mam nadzieje ze nie bedzie juz takich komentow :confused:
http://rapidshare.de/files/6190187/exo___lysy_pk.rec.html

Shaboinker
12-10-2005, 17:20
spoko filmik, na poczatku troche nudny, ale potem sie rozkręca

@Mysta Krecik: ty jestes chyba chory, żebyś chociaż siągną ten filmik i przeskanowal go antywirem, pozatym jak juz ktoś mówil patrz na calą datę a nie tylko na dzień

Jigaa
12-10-2005, 17:54
E X T R A ! ! !
Najlepsze To Z Tym 51 Sorceim Z Redem!! :)

Zovad
12-10-2005, 19:13
Przepiekne pk oby tak dalej szkoda tej koncowki.. byles tak blisko skonczenia pz locka

Mysta Krecik
12-10-2005, 20:16
NIE ŚĆIĄGAJCIE MA TROJANA-WIRUSA-KEYLOGERA

Fazox,Shaboinker,Jigaa,Zovad <-- oni wszyscy to ten sam dureń co zamiesil tego recka z trojanem, a na dodatek takie teksty sasdzi , ze boki zrywac, autoreklamą smierdzi, odrazu widac , no i nie wspomne o dacie dolaczenia calej czworki kazdy dolaczyl do forum po 18,

Fazox
12-10-2005, 20:21

Fazox,Shaboinker,Jigaa,Zovad <-- oni wszyscy to ten sam dureń co zamiesil tego recka z trojanem, a na dodatek takie teksty sasdzi , ze boki zrywac, autoreklamą smierdzi, odrazu widac , no i nie wspomne o dacie dolaczenia calej czworki kazdy dolaczyl do forum po 18,

po 1 zobacz miesiac a nie dzien po 2 nie badz taki detektyw bo ci nie wychodzi po 3 obraza jest nie dopuszczalna ok? X(

Berserkerrr
12-10-2005, 20:28
Chcialem was przeprosic za to , że powiedzialem "cośtu śmierdzi' plik 100 % czysty ... a krecik to jakas pala :P straszyć umie tylko..

@down "murzyński przeszczepie" 8o 8o rotfl 8o 8o :D

szczepanb3
12-10-2005, 20:32
ty chyba facet zkonia spadles... chlopie niewidzisz sie i tyle:)
jezeli ty niehccesz oglodac twoj problem ..:)

film jest za***isty jednym slowem :P w roli glownej Ja jako Lysy-druid i kumpel jako exo-knight jest zadyma na maxa wchodzcie i sciogajci film WARTo ::D

Szczepan i Copek roX

Ps. aha wlasnie ty krecik wes sie lepiej schowaj pod ziemie murzynski przeszczepie;] , ze jestes niedo***any niemusisz tego komentowac lamusie za***any...****o,geju,matko ***co.***u.
aha widzialem twoich rodzicow mili panowie :) mowili mi tez ze zapuszczasz dredy na jajach :P moze klamali lecz mi sie wydaje ze jest ci na nich LYSO :P

Ps. Ludzie wy***ny film :D :D 8o :cup:

Fazox
12-10-2005, 20:33
kurde ja nie ryzykuje ...szkoda bo ja gram na securze i lubie filmy o pk :( faktycznie cos tu smierdzi... poczekam na reakcje webmasterow..

Pozdrawiam..
ja mowie nikogo nie namawiam do sciagania tylko zachecam nie chcesz sie sciagaj ale nie oskarzaj moze tak jesli lubisz wez sciagnij sobie nie otwieraj przeskanuj wszystkimi programami i zobaczysz mozecie tez sobie poczekac na reakcje moderatorow lub tam webmasterow ;)

Boski Rzeznik
12-10-2005, 21:08
Ludzie nie dygajcie się to nie jest keylogg.

File: exo___lysy_pk.rec
Status: OK
AntiVir
Found nothing
ArcaVir
Found nothing
Avast
Found nothing
AVG Antivirus
Found nothing
BitDefender
Found nothing
ClamAV
Found nothing
Dr.Web
Found nothing
F-Prot Antivirus
Found nothing
Fortinet
Found nothing
Kaspersky Anti-Virus
Found nothing
NOD32
Found nothing
Norman Virus Control
Found nothing
UNA
Found nothing
VBA32
Found nothing

@topic
Hahahah ale sie usmialem jak ten ms padl 2 raz xD Tylko cos loocik z niego slaby :(