Pokaż pełną wersje : Co wam się podoba w Tibi??
Mam pytanie co tak naprawde podoba wam się w Tibi???
Jeśli chodzi o mnie to podoba mi się najbardziej to, że moge przeżyć przygody z moich snów z kolegami, mogę prowadzic wirtualne życie itp. i nie ma tu czegoś takiego jak Save Game. Zawsze jest ryzyko śmierci i utraty czegoś. To mi się w Tibi podoba ta adrenalina kiedy poraz pierwszy bije draga solo :) .
Zapraszam do pisania swoich opini.
Lance'Dean
12-10-2005, 17:33
W Tibi mi się nic nie podoba... krótko mówiąc zeszła na psy...
Wielki Mati
12-10-2005, 17:39
w tibi podoba mi sie swietna grywalnosc. Najlepsza gra online w jaka gralem (noo ... i moze jeszcze CS) a nie podoba mi sie w niej hACKOwANIE, KRADZIEŻE, OSZUSTWA ! czy nie mozna grac uczcciwie ? X(
... podoba mi sie to , jak super zaawansowana technologia gry niepozwala graczom na używanie makro , botów i innych dopingów ...
moge przeżyć przygody z moich snów z kolegami,
ROTFL!
To już innych marzeń nie masz, niż zabijanie draga z kumplami? ;)
Top:
W Tibi nie ma fajnych rzeczy, przynajmniej ja takich nie zauważyłem...
... łepek ma ciekawe sny , pewnie tylko w tibie grał w życiu i takie są skutki ...
Mi się podoba gildia, wspólne rozmowy na game chacie, organizowanie spotkań naszej małej wirtualnej społeczności .. gracze często sami starają się urozmaicać rozgrywkę tworząc swoje questy i zapraszając co ich wykonywania innych ..
Co do grafiki .. moim zdaniem ona nie jest najważniejsza w tej grze i nigdy nie była .. dla mnie liczą się ludzie. Troszkę już w tą grę gram .. troszkę już osiągnąłem .. i szczerze troszkę już nie mam ochoty na dalsze expienie. Czasem mam ochotę skończyć z tą grą ale tym co mnie trzyma najbardziej są moi kumple z gry :)
@ kaczi
Kaczi jak by to powiedzieć to była taka przenośnia. Posiadam też inne sny :p
..::QRAS::..
12-10-2005, 20:50
jedyny + tibi to zajefajna grywalnosc a reszta jest do dupy ...
Cholernie wciaga, grywalnosc na wysokim poziomie, niby cud miod.. ale jednak tak nie jest. Odnosze wrazenie, ze wiekszosc ludzi NIE chce, ale gra.. takie ot, uzaleznienie.
"Tibia to shit, ale oderwac sie nie moge.."
Smutne, ale prawdziwe.
Walekifa
13-10-2005, 01:01
Sam niewiem coto jest.Ale jest czymś naprawdę fajnym xD Niby grafika alla Pegazus.Niema dźwięku...Ale klimat...Adrenalina.Przygody.Przyjaźń.Honor.Odwaga .Waleczność.Hardcore.
Miłość.Wojny.Bitwy.Agresja.Wyzycie się.Rozczarowania.Przykre niespodzianki...Eeee..nie zapędziłem się?! Robią swoje :p
Czarniawy
13-10-2005, 11:30
Mi sie podoba to ze na scenariusz tej gry maja wpływ sami gracze co powoduje ze gra nie jest monotonna, co prawda po ostatnich update'ach nie jest juz tak nieprzewidywalna ale wciąż ta gra jest ciekawa. Po za tym sam fakt możliwości gry z ludzmi z calego swiata tworzy ciekawy kontrast, bo każdy jest inny i stawia sobie tutaj inne cele, no i oczywiście Tibia to jedna wielka "niekończąca się opowieść".
to chyba by było na tyle.:)
pozdro...
Scorpionus
13-10-2005, 14:39
w tibi podoba mi sie swietna grywalnosc. Najlepsza gra online w jaka gralem (noo ... i moze jeszcze CS) a nie podoba mi sie w niej hACKOwANIE, KRADZIEŻE, OSZUSTWA ! czy nie mozna grac uczcciwie ? X(
nooby hackerzy to my polacy
Piszecie bardzo ciekawe odpowiedzi :)
Prosił bym o więcej :)
P.S
Odświerzenie tematu :P
"CRTL + L"..
To najlepsze co wymyślono.
że moge przeżyć przygody z moich snów z kolegami
Nie uważasz, że powinieneś się powstrzymać? Na to forum zaglądają dzieci!^^
mi się w tibii nic nie podoba...:] Po prostu lubię w nią grać:]
Walekifa
26-12-2005, 00:20
A ja lubie zdobywać szacunek :] Gry online to świetne miejsce na konwesrację.tibia jest zrobiona na bardzo dobrym engine(chodzi o cały mechanimz gry) który daje wiele radości z działania w drużynie.W wielu grach tego nie ma.
Lord Mati
26-12-2005, 01:43
[QUOTE=Kajulec]Cholernie wciaga, grywalnosc na wysokim poziomie, niby cud miod.. ale jednak tak nie jest. Odnosze wrazenie, ze wiekszosc ludzi NIE chce, ale gra.. takie ot, uzaleznienie.
Masz racje ja tez nie chce grac a gram :baby: do tego trace kase na pacce 8o
Ale co tam cos czeba robic :cup:
Michal knight of light
26-12-2005, 15:49
Tibia jest super, bardzo wciąga. szkoda ze słaba grafa i ze są w niej nooby i hackerzy :(
Klimat + laski ze Szwecji . ;o
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.