Pokaż pełną wersje : Problem ze ściąganiem filmów.
Karol ll
08-05-2004, 19:49
Mam ogromny problem: nie moge ściągnąć niektórych filmów. Gdy kliknę link, to pojawia się to okno, ale z jakimiś znaczkami zapytania... To wygląda tak:
Pobieranie informacji o pliku:
1z??? ????
A mi się często pojawia "Wrong Tibia client", a czasem coś innego. Raz się te błędy pojawiają, a raz nie.
Karol ll
09-05-2004, 14:39
Po co się udzielasz, skoro nie masz o tym pojęcia?
Mówię, że ja też mam komunikaty o błędach, tylko inne.
Karol ll
10-05-2004, 16:47
A co mnie to obchodzi, że ty masz coś innego? Załóż sobie sam temat i w nim napisz swoje problemy.
Dr. Omader
11-05-2004, 00:52
Oryginalnie dodany przez Karol ll
A co mnie to obchodzi, że ty masz coś innego? Załóż sobie sam temat i w nim napisz swoje problemy.
Czy ty tu jestes moderatorem/adminem ze sie wypowiadasz w takiej kwestji? Glupszego zdania nie widzialem juz od dawna. Tak niech se zaklada nowy temat...jakby kazdy zakladal nowy temat do kazdego bledu to dopiero spam by byl na forum. Dlatego prosze o nie wypowiadania sie w tych kwestjach i tak BTW. a po co ty sie udzielasz skoro nawet nie poruszyles problemu?
A mi się często pojawia "Wrong Tibia client", a czasem coś innego. Raz się te błędy pojawiają, a raz nie.
na moj gust to jak nazwa erroru mowi to uzywasz zlego klienta tibi to danego filmu. Wiekszosc filmow byla krecona na starszych klientach Tibi i na nich musisz odpalac te filmy. Starsze klienty tibi znajdziesz w naszym dziale downloads.
<EDIT> @ Kesaro~: skasowalem twojego posta bo powtarzales to co ja powiedzialem, jeszcze raz cie na tym zlapie ze po innych powtarzasz bedzie upomnienie.
Taurusek
11-05-2004, 14:49
jebańce :baby:
Taurusek
11-05-2004, 14:50
J ! E ! B ! A ! Ń ! C ! E :evil:
Oryginalnie dodany przez Dr. Omader
(...)na moj gust to jak nazwa erroru mowi to uzywasz zlego klienta tibi to danego filmu. Wiekszosc filmow byla krecona na starszych klientach Tibi i na nich musisz odpalac te filmy. Starsze klienty tibi znajdziesz w naszym dziale downloads.(...)
Ale czasami przy tym samym filmie błąd raz się pojawia, a raz nie.
Oryginalnie dodany przez Karol ll
lol lol lol LOL^2!!
Dzięki Ci Karolu Drugi - dawno sie tak nie uśmiałem czytając posty na tym forum:) Motyw żywcem z jakiegoś filmu Barei:). Hahahahaha..
Konkrety.
@Karol II: może nie zmieniasz rozszerzenia "to_może_być_wirus" na odpowiednie? Wydaje mi sie że to może być jedyny problem. A jeśli to co innego to sie poddaję.
@Litawor: mam klienta Tibii 7.26 (jak każdy zresztą..) i TibiCam 0.8.0, przeznaczonego do tej wersji klienta. Ty pewnie masz to samo. Komunikat o którym piszesz czasem pojawia się w momencie, kiedy skończyłeś oglądać jeden filmik i chcesz obejrzeć drugi, a przypadkiem klikniesz na "Activate". Chociaż zdarza sie, że nawet "play" kończy sie errorem. (Pomijam, że pojawia sie taż jeśli dasz "Activate" nie włączając klienta Tibii, bo to oczywiste, i wtedy wiadomo co zrobić:) ). W takim momencie ja robie coś takiego:
1. Zamykam wszystko (Tibie i TibiCam). Nie wiem czy trzeba...
2. Otwieram wszystko (jw).
3. Wciskam "play", "stop", i dopiero teraz "activate". I oglądam kolejne filmiki.
Pewnie można prościej, ale skoro to działa...
Pozdrawiam.
A gdy ja ściągam filmy z linków z tibia.pl, to one ściągają się do jakiegoś folderu tymczasowego, a gdy się ściągną to odpalają się z Real Player i jak go wyłączam to już ich nie mogę znaleźć ;(
Co robić??
Gallesorx
13-04-2005, 21:00
ja nie wiem jak je odpalic =/ ?? pomocy
Czy ty tu jestes moderatorem/adminem ze sie wypowiadasz w takiej kwestji?
Moderatorem to ja nie jestem ale zostawmy tą kwestię :P
Jako że Tibia ma na końcu "-ia" takze w dopełniaczu lp bedzie miało konćowkę "-ii". Taka mała offtopicowa lekcja gramatyki ;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.