Pokaż pełną wersje : Zarabianie na Pallu
Smutny Misiaq
13-10-2005, 09:08
Mam pytanie, jestem pallem z 11 levelem :baby: :baby: i mam duży problem 8o ...Jak pallem zarabiać kase... Przedtem gralem sorciem i drutem a tam robilem bp of hmm...
Wiec nei zabardzo wiem jak paladynem zarabiać... Z góry dzięki za odpwowiedzi... :(
Leweracja
13-10-2005, 09:16
1. Zrob z ~50 dysta i rob loot bagi na ghostlandzie z brass/viking helemtow, mace etc.
2. Zrob z 20 lvl i ~60 dysta i rob lootbagi na guardach
Moim zdaniem Guardy na 20lvl ze skillem 60 to samobójstwo... Może jeszcze ze strzałami co? Doświadczony pall to jeszcze tak, ale ktoś kto pierwszy raz widzi palla? Niee...
@Topic:
Rzeczywiście lootbagi to głowne źródło kasy, ale możesz też próbować GSy z blokerem, ale tutaj już wymagany spory skill... A tak swoją drogą, takich tematów to już nam nie trzeba, wystarczy poszukać...
Mówisz że na sorcu i drucie robiłeś bp hmm....... jak przecież palkiem też tak sie da ;) ... z tego jest całkiem niezły zarobek, ostatecznie narób sobie strzał i idź na jakieś potworki polecam od 13 lvl-u cyklopy :] lecz musisz uważać .
dap-galothij
16-10-2005, 16:17
@up: Ale palkowi mana rośnie 1 na 9sek,a magowi 1 na 6 sek.
Przy zrobieniu hmm-u, to wychodzi, że pall, robi jedną 3,5 minuty dłużej. w przypadku backpacka to jest chyba70minut dłużej:)
CHYBA
Mój kumpel, chodził na orci, i zbierał sabre'y a wcześniej na trolle i hand axe'y.
Jak masz dobre miejsce, to możesz sobie lootować. Może za dużo kasy nie ma, ale na trollach zawsze skillowałem:)
A jak już chcesz więcej kasy to bardzo dobry ghostland. -50 dysta i dużo strzał i można trochę zyskać:D
Jam moim pallem to na cyce latałem....ale miałem farta....Z jednego hunta przynosiłem ok.5 halabard 4 dark helmy... a pozatym to zbierałem jeszcze short swordy i p-shieldy...z tego to z jednego hunta przynosiłem ok. 2-3k...miałem dista 51, sam sobie robiłem strzały a od czasu do czasu kupowalem bp of Explo....Grałbym pallem dajlej ale niestety hack ;(
Demon_2210
17-10-2005, 08:25
@topic
To proste lootbagi (z macami viking brass helmetami plate shildy i ewentualnie jak bedziesz chodził na dwarfy soldiery to dwarven shieldy po 100 gp w kazzo możesz sprzedać)
@topic
Bow + arrows
Ankrahmun tomby: szkielety, ghule, mumie.
Zbieraj wszystkie mace[30], swordy[25], brass helmety[30], viking helmety[66].
I jesli Ci sie chce to hatchety[25], ale z tym to na fibule trza.
Ketadewl
17-10-2005, 11:50
Jeżeli masz dużo strzał i beltow to zasze można porobić HMM, jak bedziesz mial 70 many to bursty a jak masz PACCa to na 14 mlvl Power Bolty i z tego tez jest niezla kasa, no i oczywiscie lootbagi. Na poczatku mozna ze szkieletow i rotów ciągać mace itd.
*Nitro* PL
17-10-2005, 14:59
Ja proponuje jakiś resp amazonek np. kolo venore zbierasz sabre i chan armory, ja tak kiedys zarabiałem.
Ja chodzilem do thais na cyce do veno na beholdery i do kazz na dwarfy, soldy etc.. ;)
Dla mnie świetnym źródłem zarobku na moim palku jest robienie bp hmm. Jak nie masz co robić, masz niepotrzebne soule to zrób te kilka bp hmm i zarabiaj hajs. Ja mam osobiscie ponad 10k na samych hmmach. :]
Palem Tez Mozna Robic Hmm ! A Jak Ci Niepasi Hmm To Rob Looty Albo Burst Arrowsy Tez Dobrze Sie Zarazbia Na Nich
Mozna robic lootbagi, hmmy, burst arrowsy, arrwosy (i uzywac ich do expienia). Ale rowniez pallem mozna dobrze pkowac. ;)
Ale rowniez pallem mozna dobrze pkowac. ;)
Tak, ale małe levele. ;]
Temat@
Idz na slimsy i ghoule w Ab, jeśli cie ktoś niewygoni to bedzie dobrze. :>
Ja moim palkiem chodziłem do podziemi fibuli i było nie najgorzej. Ostatnio zacząłem chodzić na minosy kolo kazo i też nie narzekam :)
Pomocnik
30-10-2005, 20:19
Pallem mozna zarabiac na rozne sposoby..Jedni trenują+robią hmm drudzy podkradają cudze lootbagi :evul: ,trzeci z koleji sami robią te lootbagi(co polecam)Na Ghoustlandzie jak się koledzy wypowiadali to nie radze bo tam duzo złodzieji i noobów pod depo pozatym często chodzą wieksze levele i niektórzy są chamscy i myslą ze wszystko im wolno to kradną jezeli widzą sporą sumke :]
Edit : Polecam zrobienie 4 m level kupienie bp uh i lootbagi dwarf soldki i dwarfy
Moja wypowiedzi będzie krótka Rób Hmm i Loot Bagi ;)
Pomocnik
27-12-2005, 20:34
@Nitro : Mojim zdaniem nie samobójstwo jak sie ma dobrego neta.Ja tak expilem pallem i dobrze mi z tym bylo..A po co tracic kase na bolty co?
@Topic : Są dwa sposoby..
-Trening + robienie hmmów
-Trening+robienie strzał (potem z nimi expisz i kasa jest i robisz lootbagi itp)
Palkiem no to tak mam 13 pala i ja se biegam na cyce i na fibule i ladnie kasa leci :)
Tak to jest .. Teraz, gdy speary znikaja to trafedia dla poczatkujacego palka. Najlepiej mieć kogoś znajomego kto kupi speary jak bedzie trzeba i trenic, trenic i jeszcze raz trenic ! Bo to jest podstawa. A na bodajże 25 lvlu mozna tez hmmy robić xD
Lowca lasu
12-01-2006, 18:10
Ja Sprzedaje Hmmki oraz Burst arrows. Czasami loot bagi.
POlecam Beho kolo thais wypada beho shield ,two handed sword oraz rozdzka.
Na cycach tez mozna cos niecos zarobic. hmmm... co jeszcze. OOO mozna robic takze Destroy fieldy , fire balle ale to zbytnio sie nie oplaca.
a ja mam pytanko na jakim lvl i skillach najlepiej chodzic na cyce
Lord Maniek
13-01-2006, 05:34
a ja mam pytanko na jakim lvl i skillach najlepiej chodzic na cyce
najlepiej zaczac od 100 lvl ze skilami 90/60 :p
a tak na serio:
Najbij sobie 15 lvl i 50 dista i ruszaj ale uważaj bo na takim lvlu/skillach łatwo o śmierć na cycach! Na cyce idź na te na południe od Thais jest tam zwykle tłok ale - na pohowe cyce jeszcze zawcześnie, a na Moutn Sternum ciasno :p
Powodzenia
cichorek
15-01-2006, 17:56
Ej ludzie! Normalnie to na MINO GUARDY (pojedyńczy spawn na południe od Thais) to możesz iść od razu jak sam produkujesz strzały. MINO GUARD jest łatwiejszy do zabicia od cyclopa, ponieważ ma mniej HP i cieńszą skóre ;)
P.S.: POZDRAWIAM WSZYSTKICH Z CELESTY-śWIATA POLAKóW!! :flaga_pl:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.