Pokaż pełną wersje : BOHy i Dwarf Geomancer
no a wiec.... jka to jest wypadaja z niego czy nie
na tibia.de jest napisane ze tak... na tibia.pl ze na a na tibia.com ze oprocz kilku rzeczy wypadaja zcasem ciekawe itemki ( byc moze chodzi o BOHy)
wiec jak to jest... kiedys komus moze z nich wypadly???? bo jak tak to chyba oplacalny potwor ^^ latwy i fajny loot
Z dwadfa geomancera bohy wypadały ileś tam update-ów temu a teraz chyba nie wypadają . A jeżeli wypadają to przepraszam.
Problem polega na tym, ze nikt normalny na nie nie poluje. Ssa mane, lecza sie i ogolnie sa nieprzyjemne a loot i exp beznadziejny. Do tego jeszcze slabe miejsca respow (moze poza Guard Hell, gdzie i bez nich jest dosc goraco). Zeby miec pewnosc co do lootu trzeba by zabic ich wiele wiele wiele, komu sie jednak chce?
Mój kuzyn (kilka update'ów temu, chyba na Tibii 7.2) pytał się tutora czy wypadają, i tutor mu powiedział że tak. Jednak czy kuzyn mówił prawde, nie wiem. Nie moge wiedzieć.
Nawet jeżeli wypadają, to i tak bezsensu na nich huncic, Necro są wygodniejsze.
Mój kuzyn (kilka update'ów temu, chyba na Tibii 7.2) pytał się tutora czy wypadają, i tutor mu powiedział że tak. Jednak czy kuzyn mówił prawde, nie wiem. Nie moge wiedzieć.
Jesli się nie myle, to jak była Tibia 7.2, to nie było jeszcze Tutorów.
dawniej wypadały a teraz nie ;) a jak ktos chce sam sprawdzic to niech expi :D
Tutor jest zwyklym graczem. Nie traktujcie tutorow jako autorytety w dziedzinie co-z-czego-wypada. Wiedza tyle co wy. Dziwne ze w ogole odpowiedzial na takie pytanie, w zasadzie nie powinien
Hero of Tibia
18-10-2005, 12:59
Nie wszyscy mają Pacca na necro :] jeśli jest resp dla facc info plx :confused: geomancer sorcerowi 20+ raczej nie sprawia sd+energy vave or sd+explo i po nim...a jesli bohy wypadaja to opłaca się pzynajmniej sprobowac :p DG występuje na quescie kolo thais(triagle tower) nie polecam quest(bez niewidki) dośc trudny...a loot to 3 small saphire i jeszcze jakis badziew :( żeby wykonać quest trzeba na 1 piętrze zabić 5 ghouli, na 2 piętrze 3 dsy, 3 piętro to 2 dsy, 2 stalkery i 2 ghoule ,a 4(finałowe) piętro to własnie ~~Dwarf Geomancer~~ monki witch.... 8o nie polecam :P
bohy nie wypadaja z geomanceorow, a jesli nawet wypadaja, to niebywale zadko (raz na kilka tysiecy) wiec dajcie sobie spokoj z takim tematami. Chcecie to idzcie sami sprawdzic bo nikt wam w 100% pewnej odpowiedzi nie udzieli na tym forum.
Winged Vallor
18-10-2005, 13:09
Jak nie masz pacca to rób 50lvl i na bk ;)
Arthus Drag'Tail
18-10-2005, 13:18
bo jak tak to chyba oplacalny potwor ^^ latwy i fajny loot
A widziales ty czlowieku kiedys geomancera?
Keisuk Cichy
21-10-2005, 08:24
A widziales ty czlowieku kiedys geomancera?
Watpie..................................
Mugłby mi ktoś powiedziec jak dojśc do respu 1 dwarf geo??? Chodzi mi tu o trening paladinem
Lord Stel
17-07-2007, 19:21
Mugłby mi ktoś powiedziec jak dojśc do respu 1 dwarf geo??? Chodzi mi tu o trening paladinem
Trenić na geomancerze? Masz mózg? Jeśli tak, to weź go może wykorzystaj.
Btw. Nie przyznaje sie, że mieszkam w Bydgoszczy.
Na temat tematu: Bohy wypadały z Dwarf Geomancera jakieś 2-3 lata temu. Aktualnie najprawdopodobniej nie lecą.
Btw. Nie przyznaje sie, że mieszkam w Bydgoszczy.
Na temat tematu: Bohy wypadały z Dwarf Geomancera jakieś 2-3 lata temu. Aktualnie najprawdopodobniej nie lecą.
Lol??? co w tym złego dwarf geo bije monka a nie mnie idioto ja stoję obok i go bije jeżeli nie o to ci chodziło to kurwa o co ???
Ancient900
18-07-2007, 20:18
Lol??? co w tym złego dwarf geo bije monka a nie mnie idioto ja stoję obok i go bije jeżeli nie o to ci chodziło to kurwa o co ???
Troszke kultury wieśniakuB)
-.-
Troszke kultury wieśniakuB)
Ejj, nie cała Bydgoszcz to wiocha, to jest może pojedyńczy przypadek ;(
Co do tego Geo~ to fakt, że na non-pvp tak pallki trenią.
Btw. spojrzał ktoś na datę założenia tematu? :D
dobre miejsce respa geomancera jest na geomancer quest pod dtd kiedyś przez przypadek trafiłem tam moim 24 sorcem :) niestety przez przypadek rozplem do góry geomancera i czekałem z 15minut a on nie znikał więc utamka i uciekałem.
Był ze mną 12lvl ! Ogólnie pod dtd jest trochę pusto jakby cipsoft mapy nie skończył . jest też tam dobre miejsce na expa na gs'ie dla knightów.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.