Pokaż pełną wersje : Problem z pacc :(
Radeczek
13-10-2005, 14:16
Problem dotyczy pacc.
Otóż kiedyś kolega z tibii kupił mi pacc'a na 180 dni :D . Jednak minelo juz 130 dni (50 days left ) i mam bana za anulowanie pacc (because of invalid payment ) . Zeby nie miec bana musze kupic pacc ale.....
Czy jesli kupie pacc na 90 dni ( a uzywalem juz pacca 130 dni ) to czy nadal bede mial bana ( czyli czy muszę kupić minimum 180 dni premium ), czy po prostu bedę facc.
Proszę o szybką odpowiedz.
Fredrio II
13-10-2005, 14:24
Z tego co wiem invalid payment mozna zglosci do 2 tyg po zakupie pacca...
Wiec nie wiem zaco ten ban jezeli to rzeczywiscie invalid payment
Radeczek
13-10-2005, 15:05
Moze mi kupil z kradzionej karty kredytowej - nie wiem.
W każdym razie takie coś mam :/
Problem dotyczy pacc.
Otóż kiedyś kolega z tibii kupił mi pacc'a na 180 dni :D . Jednak minelo juz 130 dni (50 days left ) i mam bana za anulowanie pacc (because of invalid payment ) . Zeby nie miec bana musze kupic pacc ale.....
Czy jesli kupie pacc na 90 dni ( a uzywalem juz pacca 130 dni ) to czy nadal bede mial bana ( czyli czy muszę kupić minimum 180 dni premium ), czy po prostu bedę facc.
Proszę o szybką odpowiedz.
Kupujesz se normalnie Pacc'a
ale po jego zakupie znika ci tylko ban wiec pacc'a bedziesz mial tyle ile przed banem
czyli 50dni~
Radeczek
13-10-2005, 17:05
Wydaje mi sie ze nie masz racji.
Ale poczekajmy na wypowiedzi innych użytkowników....
on ma racje, placac teraz za packe, nic nie dostajesz, poza anulowaniem bana, wiec sie spiesz z podjeciem decyzi, bo dni uciekaja :P
Mysle ze musisz dokupic pacca obojetnie ile dni , a po odblokowaniu nie bedziesz mial pacc tego co dokupiles. Tak slyszalem od kolegi.Bedziesz mial pacc tyle ile dni Ci zostalo.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.