zaloguj się

Pokaż pełną wersje : problem z zalogowaniem sie wescie napisz teraz cos plz

Gawał
08-05-2004, 22:10
yoyo
wpisuje kody i mi wyskakuje takie cos:
''Cannot connet to a login server.

Error: Connection refused.

All login server offline. Check www.tibia.com
for more information.

For more information take a look at the FAQs in the
guide section at www.tibia.com."

napisane jest to co mi sie wyswietla wescie mi pomuzcie bo mu juz nerwy puszczają. ZGURY DZIĘKI. :)

Adik
09-05-2004, 16:13
Tez tak mialem
Ale jak zrobilem formata wszystko wrocilo do normy :))

Gonzo von Krenzel
09-05-2004, 16:30
Buahahahahahahahahhuhuhuhuhuhuhjhahahauhaauhuhauah hauuahhauahauau!!!!!!! :D :D :D :D 8o 8o 8o :)) :)) :( :( :D :D Dawno się tak nie uśmiałem.
Format dysku bo serwery wyłaczone :D :D 8o 8o :)) :)) :) :) :) :) Poprostu serwery - matki są wyłaczone. Nie możesz sie zalogować. Format dysku nic nie pomoże...

Bofedojo
09-05-2004, 16:38
Mam to samo na TibiiCAM. Wiec Ty to masz na Tibii czy na TibiiCAM?
Jesli na TibiiCAM to musiales zle cos ustawic (zapoznaj sie z tematem "Filmy etc..." .

dSL
09-05-2004, 17:07
euheheh gonzo chcialo sie blysnac inteligencja....ale nie, taki błąd naprawde istnieje i dotknal juz wiele osob to niema nic wspolnego z wylaczonymi servami "mistrzu" ;) bo gdy inni smacznie graja czlowiek musi siedziec i kombinowac co ejst ku..$%&[email protected] grane :( trza faktycznie robic format bo nic innego niepomaga......niestety mnie zlapalo rano wyrzucilo mnie z gry i do tej pory nie jestem polaczony
przez tego kicka zalapalem dead ;( nie bylo by tak zle gdyby nie to ze nie moge robic teraz formata :( to jest naprawde straszna rzecz ;( ;( ;( ;( i nei zycze nikomu...nie no chwile mam takiego jednego wroga :> :]

Gawał
11-05-2004, 22:32
THX za odpowiedz ale mój kumepl z rl mi to samo powiedzial bo mu tez sie tak p o b i e r d o l i ł o i jutro mam formata