PDA

Pokaż pełną wersje : Blagam pomocy bo sie boje !

Kyron Salen
13-10-2005, 17:55
Napisałem to tu bo moze trafi sie ktos kto potrafi mi pomoc...a wiec doniedawna uzywałem neo 2048kb/s i kabel szedl mi poprzez mala skrzyneczke z neostrady...od kiedy siostra kupiła komputer mamy zainstalowany przez pewnego informatyka internet w ten sposob ze prosto z gniazdka telefonicznego idzie kabel do urzadzenia o nazwie ADSL Router, a nastepnie z Routera ida dwa kable do mojego kompa i od siory...predzej zawsze musiałem sie połączyc przes okienko neo z netem a teraz włanczam komputer i internet juz jest...moje pytanie brzmi : Czy nie pobiera mi przypadkiem kasy jak za połączenie przez modem??( czyli duzo) czy to bez znaczenia czy połączenie idzie przez tą skrzyneczke z NEO czy przez router i normalnie nadal płace abonament zgodnie z pakietem jaki wybrałem w umowie z TP S.A?

Matek
13-10-2005, 17:56
ni, nie placisz kasy

router jest polaczony z neo 24h/dobe dlaetgo ni wyskakuje ci okienko.

Gufat III
13-10-2005, 17:58
Nie prościej było spytać mamy albo informatyka?

Kyron Salen
13-10-2005, 17:59
Aha, znaczy teraz to po formacie jestem i niemam wogole w kompie nic wspolnego z neo ale net jest tak czy tak...:)

Mama sie niezna, a do informatyka zgóbilem numer tel :P i chcialeb sie jak najszybciej dowiedziec :P

gorgi
13-10-2005, 18:18
zgubiłeś nr do informatyka? A ja ? :P router jest połaczony z neo, kasy nie mają prawa ci pobrać.