PDA

Pokaż pełną wersje : Nasilające się ataki

Fotogeniczny
13-10-2005, 22:41
Temat ten zyskuje wiele na wartosci główne ze względu na ostatnie wydarzenia autorstwa Fear'ów.
Mianowicie,Czy zauważyliście iż ataki pk ulegly na forterze ogromnemu nasileniu
(ostatnio nawet nooby na 8 lvl sie na wszystkich zucaja)
ja jak dotychczas na tym swiecie nie spotkałem tak wilekiej liczby Pa,Pk itp.wlasnie dzis podczas treningu z innym graczem zostalem zabity i raczej koncze z tibia bo nie mam zamiaru biegac an 18 lvl z wooden shieldem badz daggerem lub zbierac 50'000 gp zguby (plecak i caly eq w nim X( )
wielu moch kumpli odczulo na sobie te okropna mode i wielu ma dosyć ;(
a wy>?

ripper
13-10-2005, 23:11
Jak się ****a nosi eq w bp podczas traina to ma się tego efekty. Jaka szkoda że padłeś, machnąć ci pomnik, pomodlić się czy zrobić zrzutę dla ciebie? Padanie to część gry, a jak się nie podoba to nie graj. Forum to nie "zeszyty skarg", warto o tym czasami pamiętać -.- Poza tym można się wypłakać w jakimś przyklejonym temacie.

Fotogeniczny
14-10-2005, 11:32
Jak się ****a nosi eq w bp podczas traina to ma się tego efekty. Jaka szkoda że padłeś, machnąć ci pomnik, pomodlić się czy zrobić zrzutę dla ciebie? Padanie to część gry, a jak się nie podoba to nie graj. Forum to nie "zeszyty skarg", warto o tym czasami pamiętać -.- Poza tym można się wypłakać w jakimś przyklejonym temacie.
nic nie ruzumiesz,czytaj uwazniej post.
chodzi mi o to ze masa ludzi deda od pa,pk itp.
Ganiaja po miastach bandy gnojkow z lvl +35 i robia rozpierduchy.
Wczoraj slyszalem:fear is back
i Fuck all fear(huntowany gosc)