PDA

Pokaż pełną wersje : Co sie stało z servem?

Level
14-10-2005, 11:35
Po długiej przerwie chciałem wrócić na Inferne, ale serwer mnie zadziwił (niemile). Otóż odnosze wrażenie, że całym servem rządzi Ezrael.

Wielu "starych" h lvl ma teraz od 20 do 30 lvl.Wszyscy jakoś "przypadkiem" zostali zabijani przez gildie Fraternitas. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że Ezrael oraz gildia Fraternitas mają (jak sami mówią) poprostu dobre pvp.

Ezrael jest od 26 sierpnia i już "trzęsie" servem i ma 77lvl, więc jest on 49 dni i ma 77lvl...wychodzi na to, że dziennie zdobywał 1,5 lvl. Na starym servie w dodatku pvp enforce jakim jest Inferna wydaje mi się to bardzo podejrzane.

Wszystkich graczy grających na Infernie prosze o komentarz, być może wy wiecie coś czego ja nie wiem ;)

max-draky
14-10-2005, 19:34
Propably Hakerek i w trakcie haków zabijał te (high) lvl :P. Takie jest moje zdanie bo raczej ciężko w 49 dni wbic 77 lvl jeszcze na infernie na której na 8 lvl możesz paść bez pytań :P

Eny the Noob
14-10-2005, 19:43
Ciezko jest wbic w 49 dni 77 level? -.- Sampzor wbil 100 w niecale dwa miechy. Jak porzadnie sharujesz to wszystko mozesz :P

Level
14-10-2005, 20:33
Ciezko jest wbic w 49 dni 77 level? -.- Sampzor wbil 100 w niecale dwa miechy. Jak porzadnie sharujesz to wszystko mozesz :P

Spróbuj na Infernie w 2 miechy zrobić 50 lvl i przy okazji zabić choć jednego hlvla z jakiejś gildi.
Wszystko wskazuje,ze grupka hakerów zabawia się teraz na Infernie, dziwi mnie tylko postawa GMa który powinien się jednak choćby domyslać,ze jest coś nie tak z tym servem.

Juanita>la>Morte
14-10-2005, 20:41
Przypuscmy, ze za***al jakiegos tam Filthy Ragona i zdobyl 60 lvl, a pozneij sam sobie juz nabija (:
Co prawda to inferna ale jak masz 50+ to cie wiele ludzi nie rusza :S

Kajn
14-10-2005, 20:52
btw. Sampzor robi lvl sam

Olorion.
15-10-2005, 13:22
btw. Sampzor robi lvl sam

ezrael z 8 na 65 lvl w 15 minut tez sam :p

Level
15-10-2005, 23:50
Przypuscmy, ze za***al jakiegos tam Filthy Ragona i zdobyl 60 lvl, a pozneij sam sobie juz nabija (:
Co prawda to inferna ale jak masz 50+ to cie wiele ludzi nie rusza :S

Sęk w tym, że nie tylko za***al nie tylko najwiekszy lvl na infernie, ale wiekszość hlvl.

Bardzo dziwi mnie reakcja GM,a raczej brak reakcji, przecież gołym okiem widać, że Ezrael to haker i tylko dzieku temu ma lvl jaki ma. Tacy ludzie(GM i Ezrael) zniechęcają innych do grania w tą gre...smutne to, że GM nie ma odwagi dać bana hakerowi, a ma odwage banować kolesi,którzy przy pomocy macro robią bp-ki UHów.

Herante
16-10-2005, 01:15
..........

Igrexou
16-10-2005, 02:09
ezrael z 8 na 65 lvl w 15 minut tez sam :p

Sampzor naprawde wbił taki lvl... Age Ulbaarda posądzają na okrągło o sharing, a Sampzora nikt nie posądził o to!

luft
28-10-2005, 23:00
Ile razy mam powtarzać że ci hackerzy to kumple logaina?
jeden z nich to jego rl brat podobno...
i nie podawajcie w wątpliwośc tego że ezreal (wcześniej ezrail) i reszta (delphi osnam khoda besmo etc etc..)to hackery karzdy zainteresowany (tylko gm nie ...) o tym wie a znani są nie tylko z inferny...

Ignatius
29-10-2005, 09:39
Ile razy mam powtarzać że ci hackerzy to kumple logaina?
jeden z nich to jego rl brat podobno...
i nie podawajcie w wątpliwośc tego że ezreal (wcześniej ezrail) i reszta (delphi osnam khoda besmo etc etc..)to hackery karzdy zainteresowany (tylko gm nie ...) o tym wie a znani są nie tylko z inferny...

delphi (nie wiem czy to jest czy nie jest turkieye) robi cheaty z hackami.
rozdaje je i z tąd ma passy.
hacknal besma, kiedy ten sie od nich odlaczyl.

z ragonem byl chyba wiekszy przekret, ale nie wiem wlasciwie jak to bylo.

logain na poczotku byl neutralny, do czasu az mu za***ali puhuka. zbanowal wtedy thorediana, zeby sie wyzyc.
wlasciwie logain nie ejst zbyt uczciwym gm-em. opcja banowania za offensive statement umozliwia gmom banowanie ludzi za co tylko chcą.
kolega opowiadal mi, jak widzial, ze puhuk przelogowal sie na gm chara i wywalil ludzi ktorzy mu przeszkadzali w expieniu.

p.s. dzisiaj zobaczylem, ze puhuk zostal zaproszony do freaternitas (gildia rezy, delphiego i kroonika).

@down
nie spamuj, a jak oftopujesz to dodaj na starcie '@offtopic'
nie ma tu modów i sie śmietnik robi.

.:Marta:.
29-10-2005, 09:44
ja wam sie po prostu dziwie jak tam mozna nabic lvl lepszy jak odrazu wyjdziesz z rooka i mowiac "mozesz na niego wrucic" 8o heh ale wielkie gratz dla was ze chcecie tam grac :p

luft
29-10-2005, 15:05
Up@
A ja cis ie dziwie po co wogule wychodziłaś z roka i zajmujesz inteligentym graczą expowiska...

Ignatius@
My sie znamy? :p

tak podobno delphi to najprawdopodbniej on...
jak ktoś nie wie kto to jest i kim jest jego banda to niech sobie zobaczy about na swoim tibia suite...

a.d. ragon
po prostu
chciał aim bota zeby mu zrobili (zapowiadała sie walka ragon vs. kronik o panowanie nad servem) , na tibia.de napisał że mu kumple wysłali keylogera , proste a przecierz po hacku dirkiego był ostrzegany o tym że chcą go teraz dopaść...

neutralnośc logaina polegała na tym że udawał że nic nie widział
tylko stal na harze walił ml i trzepał kase za uhy
i to nie prawdza że sie nie meiszał wcześniej zbanował keppera...
oprucz kickania i banowania ludzi zeby sobie wyczyścic expowisko
widziałem akcje gdzie ppodstawiony typ chciał tele jak mi ktos pomógł wręczał bany , zabijał farmu druidow swoim harem albo dawał namiar kumplom
a potem ban na miech , kumpel keidyś mi dawał ssy jak trenił pod cycami kolo thais na mc przyszedł logain stwierdził ze meich bana albo go zabije zeby zruwnowarzyc skile zdobyte neilegalnie kumpel sie nie mógł zdecydować
logain zabił oba jego hary a jak gosciu leciał po ciało nimoł go kumpel logaia na utani gran hur i opucował ciała...
słyszałem pełno takich opowieści....

a pzaotym to nie pierwsza taka akcja na infernie bo jak niby R7 zotało wykopane z servera?

i to nie pierwszy świat gdzie pomagał sobie pozycją poszukaj sobie na forum
jakiś stary temat sie gdzieś jeszcze ostał....
praktycznie karzdy gm swoją pozycją pomaga sobie w grze...

tez jestem za 1 kompletnym tematem o infernie...