Pokaż pełną wersje : Droga z Carlin do Thais
Chce sie przeprowadzic Z Carlin do Thais ale nie wiem jakie potwory spotkam na drodze. Mam 14 lvl palkiem. Patrzyłem na mapke respawnu ale na Kazordoon Hill na powierzchni niby jest jakis dragon. Dragona napewno nie pokonam i nie wiem czy przechodzac przez Kazordon Hill nie spotkam jakiegos dragona. Ten sam problem mam z Mount Sternum. Tam są cyklopy ktorych tez nie pokonam :) I mam takie pytanie czy jezeli bede szedł to jakie potwory moge spotkac no chyba ze jest jakas bezpieczniejsza droga. Z góry dzieki za odpowiedz :)
Paul Pavon
14-10-2005, 13:01
NIE MUSISZ SIE OBAWIAC PO DRODZE NIE MA DRAGONA.PO DOJSCIU DO DWARVEN BRIDGE(SĄ TAM DWARFY I D SOLDIERY) IDZIESZ PO DRODZE.JAK POJDZIESZ TRZYMAJĄC SIE DROGI TO NIE TRAFISZ NA HUNTERY . KOLO TAKIEGO MOSTY MOGĄ BYC CYKLOPY .:p
PS.AHA PO DRODZE SĄ TAKIE POTWORY JAK WOLFY:p
PS.AHA PO DRODZE SĄ TAKIE POTWORY JAK WOLFY:p
A na klawiaturze jest taki przycisk jak CapsLock.
Topic:
Nie musisz się obawiać. Jakbyś poszukał to byś wiedział.
A żeby niebyło tak miło i przyjemnie to powiem ci że przy odrobinie "szczęścia" możesz trafic na old widow w obstawie gs'ów ;)
a znasz droge do ab? jak tak to trafisz bez potworów silniejszych nisz wolf :) !
Jedyne co musisz przejsc to dwarf i dwarf soldier (o ile nie sa wybite) wiec nie masz co sie obawiac ;]
Po drodze nie ma zadnych niebezpiecznych potworkow, tylko klka dwarfow na moscie. Kiedys mozna sie bylo obawiac zlurowanych gs'ow ale po update jedynym niebezpieczenstwem moga byc pk.
m_simple
14-10-2005, 16:01
A żeby niebyło tak miło i przyjemnie to powiem ci że przy odrobinie "szczęścia" możesz trafic na old widow w obstawie gs'ów ;)
lol lol lol
Jak byście byli trosze bardziej oświeceni to byście wiedzieli że old widow nieznika tak jak inne potworki a jeżeli przywoła sobie gs'a to on tez nieznika. Co prawda szansa na ich spotkanie jest bardzo mała ale zawsze jest ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.