Pokaż pełną wersje : Sytuacja na azurze
zamierzam grac na azurze ale zupelnie newiem jak jest na tym servie moglby ktos powiedziec jaka jest sytuacja polityczna "" ceny itemow (bede knight to ceny armow itd sa wazne) itd
elo :D gram na Azurze no wiec:
- jest duzo PK i n00bow a takze lagi :/
+ wolne expowiska, dobre ceny
ceny:
Helmy:
Soldier: ~50gp/lub za free
Dark: ~150gp/200gp
Steel: ~200gp/300gp
Crown: ~1.5k/2k
Cruzader: ~5k/6k
Warrior: ~4k/5k
Royal: ~50k
Pancerze:
Scale: ~50gp/lub za free
Plate: ~500gp
Noble: ~2k/3k
B Robe: ~15k
Knight: ~5k/6k
Crown: ~12k/13k
Spodnie:
Chain: ~50gp/80gp
Brass: ~100gp/150gp
Plate: ~500gp/600gp
Knight: ~12k/13k
Crown: ~25k/30k
Buty:
Leather: za free
BOHy: ~50k
Crocodile: ~1k/5k
Steel: ~50k?
Tarcze:
Dwarven: ~100gp
Beholder: ~200gp/300gp
Guardian: ~1k/2k
Dragon: ~3k/4k
Crown: ~10k/12k
Topory:
Nie mam pojecia :(
Cluby:
Morning Star: ~100gp/150gp
Cerical Mace(?) - ~300gp/800gp
Dragon Hammer: ~2k
War Hammer: ~1.5k/2k
Skull Staff: ~5k/7k
Miecze:
Long Sword: ~50gp/100gp
Scimitar: ~200gp/300gp
Spike: ~500gp/800gp
Serpent: ~500gp/700gp
Fire Sword: ~6k/7k
Bright Sword: ~15k
Broad: ~100gp
Two Handed: ~200/300gp
Giant Sword: ~25k(?)
Dystansowa:
Luk: ~50gp
Kusza: ~50gp/100gp
Speary: ~50 gp za 10 sztuk/ lub za free
Runy:
BP UH: ~2.5k
BP HMM: ~1.2k/1.5k
BP SD: ~6k(?)
BP IH: ~1.2k/1.3k
(?) - oznacza ze nie jestem calkiem pewien!
pZdR...
thx ale i tak w bohy nieuwieze :P
sir rafski
14-10-2005, 17:24
Bohy niemogą iść za 20 k ponieważ mozna sprzedac
Miasto NPC Cena
Djinn Nah'Bob 30000 gp (30k)
Niestety nooby nie sprzedawają tak bo ich najwiekszy lvl to 10 ;(
co do bohow to moze widzialem n00ba bo szly za 19k :P
Robaczek
15-10-2005, 09:47
Bohy 50/60k :p
-Wiec tak :) na Azurze nie warto co grac! Drazharm najwiekszy PA na azura pkujac noobem jets nietykalny :) jesli zdolasz mu iciec do depo placisz hunta,jesli w jakis sposob zaczniesz sie bronic przed nim placisz hunta :) itp itd. ! Tam juz nie da sie rady swobodnie pograc; ) no chyba ze masz plecy :)
-.... Czekaj na nowe swiaty :) duzo ludzi spada z azury :)
-Expowiska wolne dopoki nie wbije sie ktos z Wnated i Sf grozac ze jesli mu nie ustapisz to masz hunt :) :P
-Ceny wmiare niskie
-Duza ilosc thiefow i noobow ;)
-Duzo PK :) btw nigdy nie bron sie przed atakiem PK bo ktoz t owie czy to char jakiegos lola z Wanted lub SF :)
_Hail Pinio ! Hail Banit !
Flash_Radzio
17-10-2005, 00:08
to zalezy od serwa- proste. ja c arma(25-30k na lucerze) kupilem za 10 wiec... lol??
-Wiec tak :) na Azurze nie warto co grac! Drazharm najwiekszy PA na azura pkujac noobem jets nietykalny :) jesli zdolasz mu iciec do depo placisz hunta,jesli w jakis sposob zaczniesz sie bronic przed nim placisz hunta :) itp itd. ! Tam juz nie da sie rady swobodnie pograc; ) no chyba ze masz plecy :)
-Expowiska wolne dopoki nie wbije sie ktos z Wnated i Sf grozac ze jesli mu nie ustapisz to masz hunt :) :P
-Ceny wmiare niskie
-Duzo PK :) btw nigdy nie bron sie przed atakiem PK bo ktoz t owie czy to char jakiegos lola z Wanted lub SF :)
Dziwne mi sie jakos nikt nie skarzy na Pa lub thiefow-jesli juz tacy sa osobiscie ich karam za to-co do Drazharma nie wypowiadaj sie-musiales cos zrobic ze on cie huncil(jesli takowa sytuacja byla)-po drugie nie rozumiem twojej postawy wygralismy ze Swe wiec Polacy powinni do nas przychodzic bo nie groza wam zadne wojny-jesli juz jakis swe sie przypulta to my go uciszamy-my-Wanted Silent Force lub Dof
Wiec jesli mozna cie prosic nie psuj renomy azury-zreszta popatrz masz "niby" 53 lvl z paccem a zachowujesz sie jak rozwydzone 5 letnie dziecko ktoremu mama nastrzelala po dupsku bo ten zrzucil lizaka na ziemie
Idz na new world i wez sie zastanow co wypisujesz na temat Polakow bo jak widze takich jak ty to az mnie na wymioty zbiera
Pozdrawiam
Franco De'lago-Veteran in Wanted:)
Falli Gun
28-10-2005, 10:27
:cup: Puchar dla Franca :p
Ja półtora roku gram na Azurze i jeszcze nigdy od strony Polskich (jak to co niektórzy sądzą) PA (ale są w błędzie :p ) nie spotkałem się z taką sytuacją.
A jeśli chodzi o straszenie kumplami to KUMPLE są od pomagania, a nie od straszenia nickami innych. To jest moje zdanie. X(
Pozdrowienia dla całej Azury.
See you in game!
Fynnhie Elloth
08-11-2005, 14:52
-Ceny wmiare niskie
Kto tu jest thiefem Banit, kto ukradł ostatnio demon shield i gsa dobremu koledze, bo chce sprzedać postać?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.