Pokaż pełną wersje : solo hero po update by me;] (knight)
http://rapidshare.de/files/6285544/hero_solo_style.rec.html
myslalem ze mi pojdzie ciezej
ale widocznie ten hero zapomnial ze moze sie leczyc;]
a moze te moje hity takie wielkie;]
-=HuRu=-
14-10-2005, 23:30
Solo to, to nie było . . . ale liczą się intencje. Anyway Gtz 4 EQ Skills Lvl ;)
Solo to, to nie było . . . ale liczą się intencje. Anyway Gtz 4 EQ Skills Lvl ;)
1 hit sie nie liczy:<
jak ci nie pasuje to zara moge jeszcze raz ubic bo jeszcze hunce;p
-=HuRu=-
14-10-2005, 23:38
Sry Modki nie moge zedytować (nie wiem czemu) nie żebym nabijał posty. .
@UP: Wierze, zaliczasz sie do malutkiego grona tych Knightów co jak to się mówi "Mogą wiele!" zycze wielu sukcesów tak pozatym. ;)
-=DanieL=-
15-10-2005, 02:24
Sry Modki nie moge zedytować (nie wiem czemu) nie żebym nabijał posty. .
@UP: Wierze, zaliczasz sie do malutkiego grona tych Knightów co jak to się mówi "Mogą wiele!" zycze wielu sukcesów tak pozatym. ;)
Chłopie skąd ty tą wazeline bieżesz? na każdym temacie widze " o jezu ale ty słodki ale fajnie go zabiłeś i rox jesteś i love u kiss 4 you"
Straznik Monopolowego
15-10-2005, 08:28
up: muahhahahah to mu pojechales :P
topic: gz i te exori :D fajny film
Fajnie fajnie ale na takim lvl, skilach i eq to niebylo trudne ;P chyba nawet ci 1 uh nieposzedł :D
Fajnie fajnie ale na takim lvl, skilach i eq to niebylo trudne ;P chyba nawet ci 1 uh nieposzedł :D
]wiesz hero po update leczy sie i to dosc znacznie wiec postanowilem sprobowac solnac i potwierdzic teze ze kazdy voc moze sporo i ten niedoceniany knight tez;]
-=HuRu=-
15-10-2005, 12:38
Chłopie skąd ty tą wazeline bieżesz? na każdym temacie widze " o jezu ale ty słodki ale fajnie go zabiłeś i rox jesteś i love u kiss 4 you"
I co myślisz że jak kogoś pojedziesz to jesteś fajny, daj sobie spoQj chłopcze to jest forum mam prawo wyrazić swoje poglady i prawde powiedziawszy ch** ci do tego ;] więc uważac cwaniaczQ. Z kolegami zafunduje ci wycieczke na dnie BałtyQ w betonowych bucikach
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.