Pokaż pełną wersje : Odnowiony dział "Screenshots" na tibia.com
CipSoft w końcu uaktualnił dział ze zdjęciami na tibia.com - screeny które do tej pory tam były przedstawiały Tibię sprzed kilku lat. Teraz każdy nowy gracz będzie mógł zobaczyć jak to wygląda, a i ci bardziej doświadczeni mogą rzucić okiem - zachęcamy, dział znajduje się tu: klik. (http://www.tibia.com/home/?subtopic=screenshots)
Gromnjir
15-10-2005, 00:21
Nareszcie... dosc ciekawe zdjecia z przyzwoitymi komentarzami.
Kamlot De'Kapy
15-10-2005, 00:26
Nom fajne zdjątka, da się obejrzeć :)
Hihi fajne fajne ale mnie zaciekawiła taka zielona czapeczka z ... "oczkami" ;p ciekawe co to jest...
Tychanowicz
15-10-2005, 00:56
Podobają mi się screeny. Już dawno powinni to byli zrobić.
ostatnie SSy jakie tam widziałem były spod klienta 7.1 bodajże.
hehehehe
Nom, ssy ciekawe, napewno bardziej przyciagna potencjalnych graczy do swiata Tibii:]
Ta... szkoda żę nie dali screenów przedstawiających nóbków błagających o frea ajtanz albo farm drutów czy sorców ahh... ale i tak jest git
oscarian
15-10-2005, 02:12
ale jak milo popatrzec wtedy na wypozazenie co ma tamta paladynka...
troche mam maly zaplon co do tego newsa
X( No nawet fajne te screeny, ale myśle, że to jakaś lipa, bo jakim cudem trzy postacie z jednego konta są na tym samym screenie, a w dodatku każda z nich ma 1 lvl, jest na Rooku i nigdy się żadna z nich nie zalogowała (np: screen nr 2).
Sami sprawdźcie.
Naarshad
15-10-2005, 05:54
@up , Cipy moga wszystko ;]
fajne screeny ale co to jest za helm na srceenie 2 albo na innym scrennie jest jaks laska taka ziolona a pozniej za tym screenem sa te znaczki gdzie sa krzyzyki ogien atm cos jak diabel
Dla mnie bomba, ale mogliby dać tamte stare też :D (senstyment)
Lagghunted
15-10-2005, 08:48
Suuuuper itemqi, fajna walka tych ziomqów, teraz widać co mogą naprawdę hlvl =)
Leweracja
15-10-2005, 08:49
Haha jakis noobek pozakladal chary z tymi nickami :D
Wszystkie prawie.
Spoko o wiele ciekawsze niz popszednie ss
o.O nawet pkowanie jakie spokazali a wlasciwie to hunta ;D
1 fotka to moze byc przeslanie od cipow,bo do tamtego faraona chyba w Ankh nikt nie weszedł,a na tej fotce akurat koles mial Lich staff bodajże.Może ten faraon,akurat wiąze sie z tą pałką?
Gracz Tibii
15-10-2005, 09:39
1 fotka to moze byc przeslanie od cipow,bo do tamtego faraona chyba w Ankh nikt nie weszedł,a na tej fotce akurat koles mial Lich staff bodajże.Może ten faraon,akurat wiąze sie z tą pałką?
Mnie ciekawi to że wcześniej w "SPRitach" tego staffa nie widziałem mimo że oglądałem po update'cie :/ . Ogólnie mogli wcześniej odświeżyć.
fajne screeny ale co to jest za helm na srceenie 2 albo na innym scrennie jest jaks laska taka ziolona a pozniej za tym screenem sa te znaczki gdzie sa krzyzyki ogien atm cos jak diabel
Ten ,,diabeł" to nie diabeł, tylko DEMON (jest różnica :D )
@topic
Mi sie podoba. Tylko tam są żeczy które szukałem na strone i ich nie ma! o co chodzi?
... na tych zdjątkach Tibia jest z najlepszej strony ukazana , mogli pokazać jeszcze napady pk na obywateli lub wymuszanie kasy/run przez h-lvle ...
Evil Maul
15-10-2005, 09:47
No ładne ssy , :D :D :D :D tylko jedno mnie zastanawia kto siedzi na huncie na demonach z power boltami :p
Szczepan
15-10-2005, 10:37
Heh ja bym powiedzial ze to fake wkoncu nikt nie ma takiego stafu a chary maja po 1-2 lvle !! (ironia)
A tak na powaznie to ktos dla jaj zrobil potem te chary co byly na zdjeciach, a cipy specjalnie dali takie rozne items, zeby "wydawalo sie" ze mozna je zdobyc.
Aaaah nareszcie. Sam nie wiem co powiedziec, ale w kazym razie bardzo mnie to ucieszylo :)
@EDIT
Nie ma zdjec starej Tibii.....
ss'y spoko ale najbardziej rozbawilo mnie jedno zdjecie z podpisem " Take your honey to a romantic trip to the waterfalls " 8o 8o
super nawet niewiedziałem ze taki dział jest :P ale zdęcia naprawde są spoko 8)
No i narescie ssy na tibia.com pokazują prawdziwą Tibie, a nie jakieś tam "Frodo pub"
Gracz może zobaczyć jak gra wygląda potem, wcześniej te ssy nie zachęcały za bardzo do gry.
-=HuRu=-
15-10-2005, 12:20
No ładnie, ale i tak nic nie pobije pomysłu z Postacią pod Awatarem Gtz x)
Fajne screeny ale moglo by być wiecej ;]
Raiderek
15-10-2005, 13:12
Ludzie.... nie czepiajcie się szczegółów typu czemu on ma na sobie to a nie tamto... PO prostu Cipsoft chciał ukazać róznorodność naprzykład w uzbrojeniu...
Potworkach, terenach ( Bez komentarza zostawiam fote pierwszego dragona(ów)
Ale i tak + dla nich że chciało im się :P
Stobier92
15-10-2005, 13:20
sUPER nawet to wam wyszlo...
Co tu muwic ;D B)
Xzonixek
15-10-2005, 14:20
Ładnie wyglądają screny z dragonami, demonami i walke Pitik'i z Bornor Thess'em :D Mogliby dać jeszcze kilka ssów z rooka lub jakiegoś dp :evul:
Nareszcie nie będe musiał patrzeć na Frodo pub xD
Mogli pokazać wieczór w Venore na Infernie :evul:
Descartes
15-10-2005, 16:38
... na tych zdjątkach Tibia jest z najlepszej strony ukazana , mogli pokazać jeszcze napady pk na obywateli lub wymuszanie kasy/run przez h-lvle ...
Ta albo MC z lighthackiem i beware of h4x0rz. :D Oczywiście, że z najlepszej strony, bo screeny mają za zadanie zachęcić nowych graczy do gry (bądź do kupna PACC)
lukas723
15-10-2005, 17:13
Peosze o kontak Tych osób które grajo na Guardi na gg zagadywac plz 9345905
Olwk Master
15-10-2005, 18:24
Fajnei z tymi screenami...
fajnie by był konkurs na najlepszego screena :]
mnie najbardziej zaintrygowalo wlasnie to ze kolesie majo po 1 lv. oto przyklad
Name: Bornor thess
Sex: male
Profession: None
Level: 1
World: Celesta
Residence: Rookgaard
Last login: Oct 15 2005, 09:21:58 CET
Account Status: Free Account
Real name: Blazej
Homepage: http://www. I Was First heehhe. com .pl
reszta niewazne.
gdyby to nie byl polak to pomyslalbym ze to ściema cip, ale swojaków znamy nie??
Hm... Coś mi w tych zdjatkach nie pasuje... Na jednym zdjątku jest postac, ktora jest ubrana w MPA G legi i inne cenne przedmioty i... NIE MA AOLA! Ludzie... Troszki powagi XD
Btw. To chyba pierwsze "fejki" zaprezentowane przez Cipow!
Nareszcie im sie chciało! Mnie tam się bardzo podoba :)
no tak wrzysko ładnie.....tylko gdzie znajde sski tibii sprzed paru lat ?? :P
Maniusiek
16-10-2005, 09:27
Powiem tak. Jestem Nowy ale screeny mi się podobały.Najlepiej wygląda ten Farao Sword.
Jednym słowem Cool! :]
Sokol Palladynek
16-10-2005, 18:32
Spoko zdjecia!!! najlepsze są te z dwoma Dragonami
skile:44/32 evul
level:15 :king:
Paladin :lucznik:
świat: Calmera B)
Mlevel:9 :mag:
Best Solo: Cyclops,Mino Guard :flaga_pl:
:berserk:
misieka-zabojca
16-10-2005, 18:39
hahahah wszystkie te ludki to jeden facet (polak) i nadodatek majom 1-2lvl hahahahahhahahahaha
Kurde:/ WIdze tylko na tym linku screeny z tych dwoch najblizszych ubdate a gdzie reszta????????Powiedzcie widze cos tylko 20 screen tyle tylko jest?
Fajne screeny..... fajne imie tej babki..... hmmmmm jak ona miala??!! :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.