Pokaż pełną wersje : Orc Attack (arcania) :d
Anastazy
15-10-2005, 12:02
Więc przed chwilą był atak. Oto movie w stylu 40 knighta :D
http://rapidshare.de/files/6303662/Orcattck.rec.html
Enjoy :D
Niezle;] duzo krwi :p nie nie, fajny filmik sciagac!!!
aha i nie za dlugi ;]
..::QRAS::..
15-10-2005, 12:19
eheee nawet nawet ...
Fillipex
15-10-2005, 12:22
Bardzo. bradoz fajny film... nie powiem :D:D:D
No Fajnie Dużo tego było... Sam mam na arcani sorcka ale mi sie niechcialo isc ;P
10:32 Thais is under attack!
a ja bym ci nieradził kur jeść bo ptasia grypa nadciąga xD
Thourivel
15-10-2005, 12:46
I ja tam byłem ^.^ ale filmu nie robiłem a by była południowa brama ;s gz filmu
Lord Dreathan
15-10-2005, 13:15
No ladnie Alex, widze ze ci niezle sie powodzi na arcani, hehe.
A co do filmiku to fajny, zaczyna sie akcja, akcja trwa i konczy sie akcja.
Fajnie ze duzo n00bow tam popadalo hehe
No ni calkiem fajny filmik 8o
Stobier92
15-10-2005, 14:07
Szkoda ze padlo sporo nizszych leveli a w tym bylem ja ;/. Ale filmik niezly trzeba przyznac ;p
zimne_piwo
15-10-2005, 14:14
film sam w sobie bardzo fajny ;)
ale...po co tam poszedłeś? no bo cały sens najazdów to trupy....ciała...dedy czy jak kto nazwie...a Ty otworzyłeś jedno ciało :( i do tego loot z potworków też Ci zabierali (chyba tam był sword ring jak się nie mylę) ... ;)
ale ogólnie gratz filmiku ;)
Anastazy
15-10-2005, 14:25
Taaa był sword ring, ale nie wiem czemu, jakoś reflex sraciłem i nie zauwazyłem tego ringa. Inaczej mowiąc jak debil wziąłem longsworda zamiast ringa xDDDD. Ale ja się na loot nie napalałem. Chodziło mi głównie o dobrą zabawe ;]. Jak zapewne słyszeliście komuś Demon Shield wypadł.
Thx za takie miłe i pozytywne Commenty. :D
@Berserkerrr:Nie bałem się deada tylko straty uh. Szczerze mowiąc mam problemy z kasą, ale chyba większość ma takie problemy :P
I wcale się tak mało nie udzielałem ;p po prostu nie wychodziłem za daleko i tyle. Na wschodniej bramie przecież bloknąłem warlorda (absolutna nowość xDDD)ktory terroryzował większość Noobkow - widzieliście ile tam padało od jednego hita. Lecz w sumie bloknąć warlorda to nie problem :P thx za gratki :D
Conqueror
15-10-2005, 14:53
fajny filmik duzo pokazales ogolnie super
no filmik mocny, akcja akcja i jeszcze raz akcja !
Berserkerrr
15-10-2005, 15:48
BAARDZO fajny filmik :p podobal mi sie ze wzgledu na akcje... i wogole zarypiscie wygladaja najazdy ( a zwlaszcza orkow) to wyglada jak jakas gra strategiczna lub scena z "wladcy pierscieni" :P Szkoda , ze tak malo sie udzielales w zabijaniu i czasami uciekales , ale rozumiem bales sie pasc B) ...
btw. 14:41 Mafas: TIKAW YOU IS CITY GOD MAN HELP CITY -.-' n00b plx
Pozdrawiam... jeszcze raz big gratz ...
Nie umiesz klocków poskładać które przyniósł ci Mikołaj że tak się wyżywasz na forum?? Czy może kablem od starych dostałeś??
TEMAT Z 2005
mordozlew
28-12-2007, 16:38
Co za archeolog.... Starszego tematu nie dało się wykopać ?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.