PDA

Pokaż pełną wersje : Dziewczyny ^^ !

Lancelotis
15-10-2005, 17:57
Siemano chciałem poruszyć temat dziewczyn . Jestem teraz w Gim i są naprawde niezłe okazy . Napiszcie czy wy macie dziewczyny od ilu lat uważacie za stosowne posiadanie dziewczyny np. kiedy się pierwszy raz lizaliście itp.
Ja nie mam a szkoda szukam ^^ !
Uważam to za normalne i tak od 14 lat można to na serio stosować a jako taki wiek do lizu lizu to myśle że też tak 14 po ok. 2 miechach znajomości jeśli się nam wybranka podoba piszcie własne opinie ! ;)

Shanhaevel
15-10-2005, 18:02
www.filipinka.pl

Ale już! -.-

Gromnjir
15-10-2005, 18:07
lizu lizu? okazy? posiadanie? moze mowisz o znaczkach?

go away -.-'

Matek
15-10-2005, 18:11
Siemano chciałem poruszyć temat dziewczyn . Jestem teraz w Gim i są naprawde niezłe okazy . Napiszcie czy wy macie dziewczyny od ilu lat uważacie za stosowne posiadanie dziewczyny np. kiedy się pierwszy raz lizaliście itp.
Ja nie mam a szkoda szukam ^^ !
Uważam to za normalne i tak od 14 lat można to na serio stosować a jako taki wiek do lizu lizu to myśle że też tak 14 po ok. 2 miechach znajomości jeśli się nam wybranka podoba piszcie własne opinie ! ;)

Ty z DPSu uciekles prawda?

Lancelotis
15-10-2005, 18:12
Myślałem że zostane zrozumiany i że temat się rozwinie a tu nic
Up Nic ciekawego na tej filipince ;)

PalAnonim
15-10-2005, 18:23

Napisz do "Filipinki" na pewno dostaniesz satysfakcjonujaca odpowiedz...

Burakou
15-10-2005, 18:25
Myślałem że zostane zrozumiany i że temat się rozwinie a tu nic
LóL
@topic
W końcu to forum to OWiON, ale i tu trzeba zachować resztki powagi.
Może na www.bravo.pl (http://www.bravo.pl) znajdziesz coś dla siebie.

Dj Nekro
15-10-2005, 18:26
(...)lizaliście(...)

Ehh, nie używaj takiego Określenia... Ładniejsze jest "całowaliście".

Jak masz problem z Dziewczynami to Polecam www.bravo.pl :D albo www.pamietniki.bravo.pl ;)

Dabek
15-10-2005, 18:26
Przeczytaj post Gromnjira, potem się zastanów, a potem i tak nie wracaj bo pewnie nie zrozumiesz. A temat zamkniemy, bo jedyne co by się w nim rozwinęło to jechanie po tobie, całkiem uzasadnione zresztą.