Pokaż pełną wersje : Śmieszne PK
Fynnhie Elloth
15-10-2005, 20:16
Zobaczcie sami :D
PK (http://rapidshare.de/files/6319889/pkafynnandevil.rec.html )
Edit:
@Down
Runy odzyskałem drugim charem i zabiłem potem paru kolesi i wypadł crown helmet...
Ufocznik
15-10-2005, 21:42
jesli to bylo pk to ja jestem swiety turecki -.-
2 low lvle lazily po kaz, pozniej jeden wpadl do dziury i nie mial liny a ten drugi poszedl szukac kogos do ubicia i padl na hunterze mimo ze mial sd, gfb, hmmy, uhy itd. zalosny filmik
nikogo nie zabiles i straciles runy warte 6k+
NIE WARTO SCIAGAC
Kamil pall
15-10-2005, 21:53
O Lol Co To Bylo To Jest Pk???? Nic Nie Zabil A Na Dodatek Sam Padl Hahahahahaha Smieszny Jestes!!! X(
co to za syf? nie no ja nie moge :P 15 minut temu obejrzalem film, ale do teraz sie smieje 8o
@edit
koles zalozyl dzis konto X( cos mi tu smierdzi key loggerem X(
Fynnhie Elloth
15-10-2005, 22:26
@up
To na pewno nie keylogger. To byl film dla ziania i tylko po to to daje. Nakrecilem lepszy i dam jutro:P A konto dzisiaj zalozylem zeby dac ten filmik.
wspanialy refleks w uzywaniu uh :baby:
_aNeptiS_
16-10-2005, 00:27
@edit
Tak a ty Śmierdzisz Kupą..
Co do filmu to khy khy....nie sciągac
max-draky
16-10-2005, 00:54
Yeahhh ALE PK !!!!!!!!! a tego który to zrobił Iq jest gorsze niż tzw "Dauna" iq 0 ja p******e co za akcja -.- """""nóób""""
Fynnhie Elloth
16-10-2005, 15:49
Dziekuje bardzo wszystkim za komentarze.Widze że wszystkim się podobało i nie martwcie się zrobię nowe filmy! :D
Tak a ty Śmierdzisz Kupą..
Co do filmu to khy khy....nie sciągac
yyy, widac ze masz 12 lat -.- ja tylko stwierdzilem, ze wydaje mi sie to podejrzane, wiec nie irytuj sie dziecko X(
Dziekuje bardzo wszystkim za komentarze.Widze że wszystkim się podobało i nie martwcie się zrobię nowe filmy! :D
NIE!! Mamy juz dosyc proesze daruj sobie xD
Mopsmaster
16-10-2005, 16:48
co to za syf? nie no ja nie moge :P 15 minut temu obejrzalem film, ale do teraz sie smieje 8o
@edit
Jak mama daje ci danie na obiad ktorego nigdy nie jadles tez krzyczysz KEYLOGGER!! ?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.