PDA

Pokaż pełną wersje : Problem z rodzina Zenho

rekin lord vader
15-10-2005, 22:24
Otuz na silverze panuje rodzinka zenho.JNajlepszy level z nich- duffzenho 125level.Maja oni level zamiast muzgu.Przykladem na to jest to, gdy z kumplami atakowalem pk.Zabilismy go.Nagle Aikauzenho(czy jakos tak- *******e go) zaczol nas bic i kazal zucic loot.Oczywiscie oddalem mu.Jednak on nic sobie z tego nie robil. Bil mnie az mu sie belty skonczyly... X( .Innym razem ja i moji kumple lalismy red skulle 52level. Dostal on od nas baty. Stracil 20uh, ale hunkzenho- 99level pallek przyszedl i zabil jednego z nas...Juz zapomnial o nas.Ale mój kumpel ginac stracil gs-a i bohy - lacznie 160k!!! ;( .Powstala pierwsza solidna gildia na silverze- jej nazwa to polish fatality team.Jestem jej czlonkiem, trzymamy sie razem.W jednosci sila!!!Pamietajcie polacy- silvera nie jest jeszcze straconym serverem dla pl.Polódniowcy (br,venezuela) trzymaja sie razem i sobie pomagaja.To stanowi ich potęge!!Musimy się wziasc do roboty !!Nie umierac bez sensu!!!
Polacy do boju!!
koment plx

nick:Rekin lord vader
level:34(rosnie 8o )
profesja:knight :evul:
skills: 66/62 ;( (moglo by byc lepiej)
best solo:dragon
best team:giant spider
best hit:172 wBEHO

Tristhe
15-10-2005, 22:35
Sam gram na Silverze i wiem że nie raz były z nimi problemy z tymi zenkami, ale co zrobić ja też jestem z PFT, i myślę że tej gildii Zenki się boją chociaż jeszcze boją się Oxygenz Academy, nom to tyle, temat popieram.

Gimlos
15-10-2005, 23:58
Sam gram na Silverze i wiem że nie raz były z nimi problemy z tymi zenkami, ale co zrobić ja też jestem z PFT, i myślę że tej gildii Zenki się boją chociaż jeszcze boją się Oxygenz Academy, nom to tyle, temat popieram. Rotfl, na pewno strasznie sie boja evul gildii 30 lvlow! Nie robcie sobie nawet zludzen, zapewne nawet nie zauwazyli waszego istnienia

john555
16-10-2005, 01:29
Potwierdzam, ten sam problem. Twoje rozwiązanie jest ciekawe, zastanowię się nad nim, może też się przyłączę.

rekin lord vader
16-10-2005, 09:34
Otuz moje pytanie jest takie- czy ty tez grasz na silverze??

DzikuseQ^^
16-10-2005, 10:24
Popieraz i zgadzam sie z tobą na temat niektórych zenho , ale ... znam kilku ... i normalnie gadam z nimi i wydaja sie spoko! xP ... Masz racje, że oni trzymają sie razem i każdy, każdego protectuje!! MY tzn Polacy również powinniśmy wspierać sie w wzajemnie!!! JAK nastąpi miedzy nami współpraca .. do powinniśmy mieć zenho w dupie!! Bo jak wszyscy polacy uprą się na jednego zenho to napewno zginie!! Zaufajmy sobie wzajemnie!!

Selivion
64/64
Knight
24 lev
Silvera
Best Solo DS

poreda
16-10-2005, 10:52
Zenhoski nie załważaja nas ;( ....
Dostrzegaja naszą gildie kiedy widzą ze mamy napis (Protected By ...zenho)
Dopiero załważaja...
Ale nasza gildia rosnie w siłe! :D

Markizek
16-10-2005, 22:44
Ja osobiscie znam paru zenho i niektórych to ja lubie wiec nie wim czy wszyscy się tak bardzo lubią :D , ponieważ widzę jak wiele razy sie rżną pod depo :] i sie zabijaja ale nasza gildia rosnie w siłe 8o . Mam taka cicha nadzieje że damy rade stawić czola tym wszystkim zenho. :evul:

Markizek
17-10-2005, 18:21
Zabilem jakiegoś zenho:P:P :evul: :cup: :cup:

Gietol
18-10-2005, 16:00
czy wy niemacie co robic tylko tam grac? ci zenho to moi starzy kumple z julery "KUMPLE"

ktorzy dostali mass hacka i zaczeli ownowac silvere ^^ nie zaczynajcie tam nawet grac a bedzie wporzadku ;]

zenho to prawie jak del toro ^^ ale z nich mozna sie posmiac a dla del'toro respect <odemnie>

Taube
19-10-2005, 14:40
już pisałam kilka miesięcy temu o akcji banów dla niektórych członków tej rodzinki ;)
Aikau tak perfidnie się zachował? a uchodził zawsze za jednego z najbardziej przyjaźnie nastawionych Zenho OoO... no proszę... czego to się ludzie dowiadują..
Zenho nie liczą się z praktycznie nikim.. było swego czasu kilka silnych gildii, ale nie jestem pewna jak jest teraz.. dość dawno tam zaglądałam..
tak.. Zenho są właśnie tymi samymi smarkaczami, których wywalono z Julery i którzy grają 24/7 przy tym dzieląc konta z kilkoma osobami ;)
jeśli widzi się Zenho na horyzoncie to najlepiej iść w drugą stronę od razu..
pamiętać też trzeba, że wiele osób podaje się po prostu za Zenho w swym nicku.. oni sami też między sobą mają spory i walczą..
widać nie gracie na tym świecie zbyt długo, skoro topic o nich powstał dopiero teraz ;) i już pewnie miałabym o wiele wyższy lvl, gdyby nie to, że miałam bardzo długą przerwę z tibią, która nota bene się jeszcze nie skończyła :evul: po prostu mi się nie chciało wchodzić, lub łącze nie to..
i nie szukajcie mnie na tym światku ;) i tak nie znajdziecie..

d. Taube

Markizek
19-10-2005, 21:22
Ja mam taka proźbe.Jak guwno wiecie na ten temat to jest to wasz problem i się nie dzilecie z innymi bo mnie to zanudza i jest to po prostu żalosne, bylem świadkiem jak zenho sie tluka na wzajem i watpie czy wszyscy się tak razem trzymaja a to że konta dziela na kilka osób to watpie bo jesli my o ty wiemy to GM też o tym wei i nie bende pisal co by zrobil :D . Oczywiscie zaraz się żucicie na mnie z tekstami "ty zasrany n00bie zamknij sie itp.", ale jedno jest pewne że zenho sie dlugo nie utrzymaja i zostana zgnieceni przez innych. :]

Taube
19-10-2005, 23:28
1. gówno pisze się przez 'ó' :]
2. prośbę przez 'ś'
3. rzucicie przez ‘rz’
4. będę przez ‘ę’
itd..
i mam prośbę o sprawdzanie ortografii ;)

fakt faktem, niektórzy się tym bardzo przejmują, ale piszą o tym gdyż wolą pisać na taki temat niż 'raju! inwazja szczurków! na tym i tym świecie!'
a to że konta dziela na kilka osób to watpie bo jesli my o ty wiemy to GM też o tym wei i nie bende pisal co by zrobil :Dależ zrobił zrobił, jeszcze przed twoim przybyciem na ten świat ;) o czym pisałam.. >>Krucjata (http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=399000#post399000)<< i proponuję jeszcze sprawdzić datę zamieszczenia postu to się wszystko rozjaśni ;) więc to dzielenie kont to pewnik, o czym wie każdy gracz na silverze, a ty nie? O_o..
Zenho trzymają się od początku i bardzo bym chciała, by zostali zrzuceni przez innych, lecz pomimo, że zawiązywały się dość silne koalicje przeciw nim, to niewiele to pomogło.. może jedynie, że ich członkowie czuli się nieco bezpieczniej, lecz póki naprawdę większość graczy przeciw nim nie podejmie działania oraz nie dostaną banów na dobre - stracą postacie ;) to można sobie marzyć, że dzieci które mówią 'am God!' i tak myślą dadzą sobie spokój ;)

d. Taube

Markizek
20-10-2005, 15:04
Jestem dyslektykiem :( i sie nie dziwie (tutaj też pewnie bendą błedy:P) ale juz nie o to chodzi.
Dużo osub o tym nie wie nie BYLEM sam ale cóż i tak bywa dziela konta hmm.. możliwe. Tylko z dnia na dzień zmieniaja sie poglady wczoraj lubilem tego zenho a dzisiaj on zabije mnie z nieznanego powodu :D , pewnie dlatego że grał ktoś inny:P

Pozdro dla całego PFT :cup: :cup: :cup: :cup:

Taube
20-10-2005, 16:05
hmn.. coś takiego nie jest dla mnie tłumaczeniem..
szczególnie, że siedzisz na kompie, a nie piszesz do mnie list na papierze i stworzenie czegoś w wordzie a następnie wklejenie tu to kilka dodatkowych sekund - a jaki efekt dla oczu!

hmn.. jak to nie wie? O_o... co też się porobiło na tej Silverze... tak to jest, jak się nie czyta forum.. i mam na myśli to na głównej stronce, forum.tibia.com - tam jest osobno o każdym świecie i jest o silverze.. i jeśli tam o tym nie pisali to znaczy, że ktoś cenzure zenhoską wprowadził - jedyna opcja.. po angielsku, ale przy okazji coś się wyniesie z tego jezyka odwiedzając to ;)

d. Taube

Markizek
20-10-2005, 16:33
Zauważmy że niektórym osobą sie nie che się zagladac na tibie.com :D . Hmm... na silverze sie dużo porobiło (doszło dużo n00bów) , ale cóż i tak bywa. Wolę mieć tych po*******onych zenho niż wojne na forterzeczy na obsidi :D (mój kumpel tam gra :) ). Widze że tylko my pieszemy na tym forum:P:P.

rekin lord vader
20-10-2005, 18:14
ja tez sie doloncze i dodam: niektórzy zenho sa wmiare spoko ale 90
% z nich to n00by :balwanek:
nie ma co sie przejmowac, ale slyszalem- ze huntuja wiekszosc ludzi 50level +, ponieważ stanowia dla nich "zagrożenie".
jest to powód, dla którego odszedlem z PFT.chce sobie zapewnic przyszlosc :baby:

Ps.Czy ktos mi powie, czy na crusader helmet quest sa 2 gs-y na raz czy 3 gs-y na raz?? B)

Markizek
20-10-2005, 18:39
Jak chca to i tak cie zabija nie masz na to wpływu pamiętaj X(

rekin lord vader
20-10-2005, 19:38
X( :evul: :evul: :evul: :evul: X( X( LOL X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( :evul: :evul: X(

Markizek
20-10-2005, 21:50
Swierdzam fakty, bo co ci da odejście z gildi jesli sam piszesz, że rozwalaja 50 lev+. X( X( X( X( X( X( 8o

Kazuyoshik
25-10-2005, 10:12
Hueheuehue.... zgadzam się absolutnie z Tobą, ale i tak nic z takimi wypasionymi lvlami nie zrobimy >.< :p
Kazu rulezz :)

Markizek
27-10-2005, 20:21
Mów za siebie...... :D :D :D

Tebionex
28-10-2005, 17:43
Buahhahahahahahha smieszni jestescie ! Onis sa na tym servie poto zeby nim rzadzic . Nie dacie im rady nawet jesli niewiem co . Dziwisz sie ze przybiegl 100 lvl zenho postaw sie masz kumpla z ktorym grasz i on ci pisze ze cie bada idiotow bije i jest ich 5 to co robisz biegnisz ich po zabijac nie dziw sie jestescie zwyklymi noobami ma radoche bo ma hita 170 i 35 lvl ludzie bo pekne. A co do tej gildi to na waszym miejscu bym sie nie przyznawal to jest banda 10-30 lvlowcow bada noobow i chcecie ich bic lepiej zmiecie serva albo dojdzcie do nich

aha tak na marginesie to nie oni sa problemem tylko wy! i nie radze im wlazic w droge bo takie noobki nie stawaiaja oporu wolfowi :baby: :baby: :baby: :baby:

Japon
28-10-2005, 18:37
no właśnie z zenho nie macie szans

rekin lord vader
28-10-2005, 18:51
przystapilem do innej gildi juz dawno,a te niepokonane zenho jakos padaly podczas ataku orc- 102lev padl od ridera-no moze go otaczaly jakis inne orci, ale chyba kazdy musi miec uh przy sobie X(

Markizek
28-10-2005, 22:12
Ja tylko nie wiem czy ty wiesz co to znaczy n00b, ale nie o to mi łazi sam nie jesteś lepszy sam zmien serva. Ciekawe co byś zrobił jak by cię okrążyło 8 orc-raiderów. To by ci 2 bp of uh nie pomogly, ale cóż. n00b hmm.... ten kto używa tego słowa nie wiedząc co to znaczy sam nim jest. X( X( .
Dołaczyc do nich...... dołanczaj dołanczaj czekam na to. Na każydm servie jest jakas "rodzinka" i dużo osób na nich gra mimo że nie maja szans jesli chodzi o ich pokonanie.
Najlepiej zabij wszystkich kolegów i koleżanki i stań się takim jak oni.
Tylko to "WY" kogo oznacza?

JESTEŚ ŻALOSNY!!!!!!!!!!!!!!! :balwanek:

rekin lord vader
29-10-2005, 09:55
Buahhahahahahahha smieszni jestescie ! Onis sa na tym servie poto zeby nim rzadzic . Nie dacie im rady nawet jesli niewiem co . Dziwisz sie ze przybiegl 100 lvl zenho postaw sie masz kumpla z ktorym grasz i on ci pisze ze cie bada idiotow bije i jest ich 5 to co robisz biegnisz ich po zabijac nie dziw sie jestescie zwyklymi noobami ma radoche bo ma hita 170 i 35 lvl ludzie bo pekne. A co do tej gildi to na waszym miejscu bym sie nie przyznawal to jest banda 10-30 lvlowcow bada noobow i chcecie ich bic lepiej zmiecie serva albo dojdzcie do nich

aha tak na marginesie to nie oni sa problemem tylko wy! i nie radze im wlazic w droge bo takie noobki nie stawaiaja oporu wolfowi :baby: :baby: :baby: :baby:

ja nic nie mówilem- ze ich chce zbaic X(
a nas bylo 3 X(

Szamer
01-11-2005, 09:24
Co do gilid pomysł fajny tylko, badziewiaście zrobiony. Prosiłem 2 razy o dołączenie do gildii na 15 lvl a potem na 16 lvl i nic powiedziano mi że nie da rady. Specjalnie potem patrzałem kto dołączył do gildi lub kto w niej jest tzn. paru PACC i FACC z ok. 20 lvl ok. Ale potem spojrzałem i zobaczyłem że do gildi dołączył poniżej 15 lvl player, bez PACC. Nie powiem jaka myśl wtedy wpadła mi do głowy X( Potem zrezygnowałem z przystąpienia do PFT.

Moja propozycja to żeby stworzyć coś w rodzaju "Polish Family" do której może dołączyć każdy Polak, bez wzgledu na level. Jak będe miał PACC to spróbuje coś podobnego stworzyć. A jak na razie to plauje dołączyć do Legion of Silvera.

Kurcze już więcej nie przyjmują osób!!! Nie rozumiem co to daje, przecież im większa ilość graczy tym lepiej! Teraz to chyba przystąpie do jakiejś innej gildii, choć ta była ciekawa. A jeśli momy dorównać rodzinie zenho która obejmuje z 40 osób to napewno 20 osób z 20-30 lvl nie wygra z nimi, nawet w samym respekcie (tzn. bez walki, jak ktoś widzi że jakiś noob z 8 lvl z skullem ma protecta przez zenho to go nie rusza, a jak ma przez jakąś Polską gildie protecta lub do niej należy to bez namysłu go ubiją...)

Co do zenho, oni mają głowe do intersów, mordowania, grożenia i huntowania :( Więc nie można z nimi do końca gadać, przez nich nawet nie można expić w Venore tzn. jak tylko wejdzesz na resp czegoś tam to albo słyszysz od razu Leave! albo od razu dostajesz SD lub mieczem po głowie aż do deda.

Ale to samo dotyczy Oxygzen'a i wszystkich Petali tzn. uważają oni że carlin jest ich posiadłością. A jak jeszcze był Oxygzen Academy to wogóle żyć nie można był w carlin :/ Na szczęście się rozleciał(nie dla wszystkich szczęście, ale dla mnie wielkie tzn. w carlin co dziennie miałem 2-3 dedy bez powodu grrr) i teraz moge iść spokojnie do carlin :P

Pozdr.

Taube
01-11-2005, 12:11
@Tebionex & Japon
moi drodzy, zanim się wypowiecie, radzę się zapoznać z tematem rozmów, niż robić z siebie błaznów na wstępie ;) od tak, dobrze?
to taka rada ode mnie..

co do tej polskiej famili, to nie wiem, czy najlepszym pomysłem byłoby wprost pisanie, że członkowie tego to Polacy.. mimo wszystko ta niemiła reputacja krąży.. lepiej dać jakąś symboliczną nazwę, która jest związana z naszym krajem, a choćby 'husaria', czy coś, cokolwiek co by nam było wiadome, a inni nie mieliby skojarzeń z noobkami z innych serwerów ;)

gildie same w sobie mają raczej za zadanie zrzeszać ludzi, a w jakim celu to nie ważne, choć największym ich celem jest po prostu nawiązanie kontaktu i jakiś ‘koalicji’ między graczami, co nie?;)

d.Taube

Duban
01-11-2005, 16:19
Ja gralem na silvie dlugo z 2 miechy gralem z Rekinem jednym slowem ekipka z Thais. Mialem tam okolo 30 lvl slabe skile bo to byla noobowata postac. Gralem ale juz nie gram bo dostalem hunta za nic poprostu chcieli odemnie i od kumpla kase to juz bylo ktorys raz, wkozylem sie z rl kumplem i zmienilsmy serva na Obsidia. Pod kontem ludzi i ogulnie servera nie zaluje ze to zrobilem ale najbardziej mi szkoda kumpli chcialem ich namowic zeby poszli z nami ale nie dalo rady. Jak widzicie idzie mi calkiem niezle a silvere pod wzgledem postaci uwazam za strate czasu, tam sie nie da grac!

Pozdro dla wszystkich ziomow ze silvy, i nie tylko!!!! ;) ;)

rekin lord vader
02-11-2005, 15:06
Ja gralem na silvie dlugo z 2 miechy gralem z Rekinem jednym slowem ekipka z Thais. Mialem tam okolo 30 lvl slabe skile bo to byla noobowata postac. Gralem ale juz nie gram bo dostalem hunta za nic poprostu chcieli odemnie i od kumpla kase to juz bylo ktorys raz, wkozylem sie z rl kumplem i zmienilsmy serva na Obsidia. Pod kontem ludzi i ogulnie servera nie zaluje ze to zrobilem ale najbardziej mi szkoda kumpli chcialem ich namowic zeby poszli z nami ale nie dalo rady. Jak widzicie idzie mi calkiem niezle a silvere pod wzgledem postaci uwazam za strate czasu, tam sie nie da grac!

Pozdro dla wszystkich ziomow ze silvy, i nie tylko!!!! ;) ;)

dobrze znowu z toba pogadac :) ;) :p
konkretnie chodzilo o to dubanowi-ze znalezli z kumplem loot baga,nagle spotkal ich jakis 50lev+ i zazadal aby mu go oddali(oczywiscie ten 50lev byl BR).Oczywiscie mu go oddali,ale zazadal od kazdego po 5k,gdy jeden z kumpli zaczol mu tlumaczyc wszystko- ten BR powiedzial-ze nawet 10k juz nie pomoze i maja hunta X(

olonor
03-11-2005, 13:50
Mam pewien problem z cienzkimi figterami na shiveze niepozwalaja mi grac za to ze jestem zameldowany w miescie Venore
oni maja po 50lvl a ja zaledwie 25lvl
Czy mugłby ktos ich ostrzec albo upomniec !!!
Bardzo prosze !

rekin lord vader
03-11-2005, 14:24
Mam pewien problem z cienzkimi figterami na shiveze niepozwalaja mi grac za to ze jestem zameldowany w miescie Venore
oni maja po 50lvl a ja zaledwie 25lvl
Czy mugłby ktos ich ostrzec albo upomniec !!!
Bardzo prosze !

ty mówiesz o shiverze??a to jest silvera!!! X(

elb
14-11-2005, 16:22
To tak przy okazji... to szukam gildi jestem magiem 19lvl 25mlvl na tym serwie gram narazie tylko miech, oprócz mnie gildi szuka jeszcze 1-3 ludzi na lvlach 17-19 jeden jest knight a reszty to nie wiem.

EDIT

Sorki ale jak większość wysoko lvlowych Polakow rosproszyło się po róznych nie Polskich gildiach, i jak wy tu chcecie gadać o jakimś konkurowaniu z zenho albo o koalicji polskiej. Właśnie szukałem gildi i gościu się mnie zapytał jakiej narodowości jestem, odpowiedzialem PL dalej już nic nie powiedział. Dzięki świetnej reputacji jaką wyrabiamy my polacy ;(

Markizek
14-11-2005, 23:31
Dawno tu nie zaglądałem. :confused: :confused:
Moim zdaniem zrobieni gildi "polish family" jest straszne bo skład gildi by był:
40 postaci 8 lev, 20 postaci 9 lev,10 lev 15 postaci i na 30 lev by bylo 5
A jesli chodzi o reputację to psuja nam ją nasi kochani lowlev.....bo łażą po depo i walą teksty "fri itans plax" buhehehehehe X( X(

Dolor
16-11-2005, 07:21
Zenho są silną rodzinką zobaczyłem ten temat dopiero dzisiaj pomimo tego że uczeszczam na tym forum codziennie. Ale mniejsza z tym słuchajcie jak będą jakieś kłopoty to się zgłoście do mnie ja pomoge bo mam pare sposobów.

Taube
16-11-2005, 08:52
Ale mniejsza z tym słuchajcie jak będą jakieś kłopoty to się zgłoście do mnie ja pomoge bo mam pare sposobów.problem w tym, że jak ktoś ma problem, to on właśnie go goni i ma gustowną czaszkę nad łepkiem
na coś takiego niewiele jest sposobów, szczególnie jeśli jest on o kilkadziesiąt lvl'i wyżej, porusza się szybciej i ma lepszy ekwipunek XD
i jeśli nie jesteś na necie i w tym samym czasie bardzo blisko danego miejsca, to twoje sposoby mogą zawieść - szczególnie, że stosunki w tej rodzince między jej członkami są pokrętne

d.Taube

Dolor
16-11-2005, 09:58
problem w tym, że jak ktoś ma problem, to on właśnie go goni i ma gustowną czaszkę nad łepkiem
na coś takiego niewiele jest sposobów, szczególnie jeśli jest on o kilkadziesiąt lvl'i wyżej, porusza się szybciej i ma lepszy ekwipunek XD
i jeśli nie jesteś na necie i w tym samym czasie bardzo blisko danego miejsca, to twoje sposoby mogą zawieść - szczególnie, że stosunki w tej rodzince między jej członkami są pokrętne

d.Taube

Nie znasz mojej taktyki na nich wiec lepiej się nie odzywaj bo ich w tej chwili nikt nie pokona zbrojnie.

emilok
16-11-2005, 11:11
a co chcesz ich uhmakerami jechać ?

Dolor
16-11-2005, 11:18
Narazie z rodzinką zenho jest spokuj bo nikogo nie biją z tego co ja wiem.
Ale idzie ich pokonać pomimo tego że są silniejsi ale to to już wam nie powiem w jaki sposów. Dzisiaj się skontaktuje z Rekinem Lordem Vaderem i uzgodnie coś z nim jak się zgodzi to ujawnie to na forum chyba że konfliktu już nie ma to dam sobie spokuj.

Taube
16-11-2005, 16:56
Nie znasz mojej taktyki na nich wiec lepiej się nie odzywaj bo ich w tej chwili nikt nie pokona zbrojnie.:D
dziecko drogie, wybacz, że nie wyczuwasz w tym tekście ironii
a więc byś zrozumiał przesłanie odezwę się jeszcze raz, gdyż milczeć mi nie wypada

problemy z rodziną Zenho są, jednak głównie dana osoba ma z nimi problem wtedy, gdy na takiego trafi vis a vi i gdy już ten postawił sobie za cel ukatrupienie maluczkiego
to jest jeden z największych problemów – tyrania przy głoszeniu swej ‘boskiej’ potęgi na serwerze
jeśli już ktoś potrzebuje pomocy, to z reguły tylko wtedy, gdy już się na niego taki osobnik rzuci – a w takich przypadkach nie jesteś w stanie mu jej udzielić

mówisz, że mam się nie odzywać, bo nie zamierzasz zbrojnie wystąpić, jako, że nikt ich nie pokona teraz..
nikt ich i ‘wtedy’ nie mógł pokonać, choć próbowali
a właśnie pomoc największa jest w tym – by po prostu dana osoba przeżyła, nie po jej kilnięciu, gdy straci część swego ekwipunku i część doświadczenia wyrabianego przez kilka dni
więc sam zamilcz w krytyce innych, bądź wyjaśnij swą genialną taktykę!

a z rodziną Zenho jest spokój? nikogo nie biją? nikogo nie biją całą familią, lecz ich widzimisię jest personalne i może trafić na kogokolwiek, kogo ujrzą w swym okienku
a ile osób o tym wszem i wobec rozgłasza to już inna sprawa, niektórzy z tego nie robią wielkich afer na skalę światka, by zadośćuczynić wyrządzonej im krzywdzie, bądź dodać nowe dane do prowadzonych przez kogoś statystyk

d.Taube

Markizek
16-11-2005, 21:37
Sądzac po twoich przeżyciach to może masz sposób :D :D :D :D

Tanin Hawking
17-11-2005, 08:23
Hehe już widze te "sposoby" na zenho xD
btw: akurat jest war na Silverze Just Revenge vs Blood Bringers :)

Deady Just Revenge :

Vladzenho
Nov 08 2005, 03:20:25 CET Killed at Level 120 by Aikauzenho and by Lerickzenho

Keytlinzenha
Nov 10 2005, 02:41:39 CET Killed at Level 41 by Aikauzenho

Skin Skarpa
Nov 14 2005, 15:54:37 CET Killed at Level 63 by Obbimzenho

Wakkazenho
Nov 16 2005, 05:04:27 CET Killed at Level 63 by Aikauzenho

Mary Tripp
Nov 16 2005, 19:16:05 CET Killed at Level 80 by Lerickzenho

Total deaths: 5

Deady Blood Bringers :

Magnus Verus
Nov 09 2005, 17:47:46 CET Killed at Level 73 by Xisdezenho and by Doroteiazenho

Cassius Verus
Nov 12 2005, 19:36:57 CET Killed at Level 61 by Mary Tripp

Ryrel
Nov 12 2005, 23:34:41 CET Killed at Level 64 by Xisdezenho

Duffzenho
Nov 12 2005, 23:51:49 CET Killed at Level 130 by Hunkzenho

Ashtonzenho
Nov 13 2005, 15:10:08 CET Killed at Level 63 by Xisdezenho
Total Deaths : 5

Dorotaizenho ma bana za unjustified player killing :evul:

Markizek
17-11-2005, 18:31
Niezwrócilem na to uwagi ale widzialem jak już sie tłukli:),ale czy wy myślicie że zenho opuszcza silvere???

Tanin Hawking
17-11-2005, 18:51
Opuszcza jak dostana mass hacka , tak jak na Julerze :p
Albo powolutku sami sie tymi wojnami wykoncza, są banowani pokolei
i ich PvP suxx na maxa :<
Tylko że nadal ich postacie mają troche ownerow 8o

Dolor
17-11-2005, 18:53
Rodzinka zenho nie da się tak łatwo wywalić z silvery jak z pandoria jeśli chodzi o mój sposób. Nie ujawnie swojego sposobu gdyż wtedy moja taktyka mogła by się niesprawdzić.
A odnośnie tego lub tej który, która mnie tak krytykuje wiedz że nie gram w Tibie pierwszy raz bo grałem na wielu servach i wiem troszeczke na temat taktyk. A pozatym podejżewam że rodzinka zenho dzieli konta. Zamieżam wysłać list do Cipsoftu z proźbą o sprawdzenie tego.

ps: dzisiaj długo gadałem z rekinem i uzgodniliśmy pare spraw niestety nie powiem nic wiecej.

Tanin Hawking
17-11-2005, 19:30
@up
Noto żeś ameryke odkrył , kazdy kto gra na Silverze wie ,że dzielą konta :<

rekin lord vader
17-11-2005, 19:33
sposób dolora moze przynies efekt ;) , bral on udzial w wielu wojnach(ale nie teraz czas na wojny :p )i sie zna na zeczy
miejmy nadzieje- ze z czasem silvera oczysci sie od zenho :evul:
ale cieszy mnie jedno- rodzinka sie poklucila i sie wybijaja!!!Dodajac do tego sposób dolera i mozemy pomyslec o walce B)

Taube
17-11-2005, 20:37
Nie ujawnię swojego sposobu, gdyż wtedy moja taktyka mogłaby się nie (oddzielnie) sprawdzić. A odnośnie tego lub tej, który/która mnie tak krytykuje - wiedz, że nie gram w Tibie pierwszy raz, bo grałem na wielu servach i wiem troszeczkę na temat taktyk.wyobraź sobie, że nie jestem jedyną, która to robi, ale miło jest widzieć, gdy ktoś zgłębia więcej dziedzin wiedzy niż tibijskie taktyki :) więc nie spędzaj w niej całego swego dzieciństwa i okresu dorastaniaA poza (oddzielnie) tym podejrzewam, że rodzinka zenho dzieli konta. Zamierzam wysłać list do Cipsoftu z prośbą o sprawdzenie tego.może podać znów linka do pewnego topicu o banach za dzielenie kont?
skoro masz takie wielkie doświadczenie, to czemu nadal przypuszczasz coś, co jest powszechnie wiadome i za co dostają co jakiś czas bany o tibijskiej władzy?

wybacz, że poprawiam ortografię, ale nie mogę patrzeć na prośbę przez ‘ź’ oraz podejrzenia i zamiary przez ‘ż’ i nie tłumacz się (jeśli masz zamiar) dys-czymś, gdyż matura przed tobą ;)

@rekin
życzę powodzenia :) choć ja pewnie będę marnotrawić czas na trochę inne rzeczy niż Tibia
rzeczy – przez ‘rz’ :P a kłótnia przez ‘ó’ – tak na przyszłość

d.Taube

Markizek
17-11-2005, 21:45
Dyslektyk to ja :baby: :baby: :D . Takty,taktyka i jeszcze raz taktyka........
jedna z wielu taktyk jest olanie silvery, ale jestem z nią związany i tego nie zrobię bo mam dużo kumpli okolo 60 lev na fortera arcania i calmera, ale ja wole SILVERE!!!i tak kiedyś zenho przestana grac na tym servie bo coś sie znowu stanie i sie przeniosą(miejmy nadzieję).:):):)

I pozdro dla Taube (jestes jedną z nielicznych, normalnych,madrych osób wypowiadajacych sie na tym forum). :cup:

Dolor
18-11-2005, 06:30
Jedno co chcem dodać.
Jeśli chodzi o sprawe dzielenia kont przez rodzinke zenho. Nie ma pewnosci że dzielą konta jest tylko przypuszczenie dlatego lepiej jest wysłać list w którym jest prośba o sprawdzenie czy to jest prawda czy też nie. A pozatym narazie zenho się tłuką między sobą. To jest szansa na spokojne poexpienie i poskillowanie wiec czeba brać się do roboty ;)

Taube
18-11-2005, 10:36
Dolor Dolor....
nadal nie rozumiesz?
to przeczytaj tego posta i sprawdź datę jego napisania:
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=399000&postcount=118
tam jest tak ładnie zacytowany fragment przesłania zawarty wcześniej na ich kontach, że go aż ponownie zacytuję:
"Banished: until Jul 22 2005, 20:41:09 CET because of account sharing"

ale możesz wysłać swój list.. tylko postaraj się go dobrze sformułować i nie zrobić w nim wpadek słownych
choć jak ktoś powie 24/7 to każdy gracz na silverze od razu wie o kogo chodzi, a przecież organizm ludzki nie jest w stanie przez 3 miesiące siedzieć non stop bez spania, jedzenia i picia przy komputerze (a takie są ich rekordy dojścia do 100lvl'a)
to nie są przypuszczenia

d.Taube

rekin lord vader
19-11-2005, 15:13
heh-dlugo cos nie piszecie :p

Don'Krys
20-11-2005, 13:39
Sam gram na Silverze i jestem sd-maker Aikauzenho (hehe) i nie jest tak źle. Wystarczy mieć dobre plecy czyli pogadac, pomagać, sprzedawac runy i w końcu ten ktoś sam ci bedzie pomagał, ochraniał. Nie mieszam sie w sprawy brazylijczyków tylko cały czas siedze na foldzie i nabijam lvl i mlvl. Jednak muszę potwierdzić, że większość zenho nie jest genialna....

Markizek
20-11-2005, 23:34
Nie ździw sie jak pewnego dnia zginiesz od swoich własnych SDków :p :p

Dawergo
21-11-2005, 14:07
Zenha zaczeły się niedawno tłuc tak zażarcie że obeny naj lvl na silverze (Duffzenho 130LvL) wylapal deda od HUNKZENHO podejrzewam jednak że była to akcja zbiorowa

Dawergo
21-11-2005, 14:19
Sam gram na Silverze i jestem sd-maker Aikauzenho (hehe) i nie jest tak źle. Wystarczy mieć dobre plecy czyli pogadac, pomagać, sprzedawac runy i w końcu ten ktoś sam ci bedzie pomagał, ochraniał. Nie mieszam sie w sprawy brazylijczyków tylko cały czas siedze na foldzie i nabijam lvl i mlvl. Jednak muszę potwierdzić, że większość zenho nie jest genialna....

Sam opylałem zenhom (Aikauzenho) HMM i wiesz co się po chwili stało?? Przywalił mi z HMM (zaraz po tym do depo wlazłem) zapytałem dlaczego mi przysolił a on powiedział że mu się nudzi i chce kogoś zabić :) Także nie radze opylać runy (chyba że uh) zenom a już na pewno SD bo cię nagle zaskoczy i piękny napis
"You are dead." (Nie zawsze tak bywa ale często) I nie radze iść z jakimś zenho na hunta albo jak cię poprosi żebyś wziął SD i poszedł za nim wtedy dostanież już na 100% deda a on darmowe SD. B) :)

Markizek
21-11-2005, 22:27
Dawergo, masz racje, ale mozesz nie nabijac postów tylko pisac to w jednym??(chyba, że za 15 min naszla cię wena twórcza:):))

Dolor
22-11-2005, 06:38
Narazie niech się tłuką miedzysobą. Przynajmniej jest czas na spokojne skillowanie i expienie.

Don'Krys
22-11-2005, 14:33
Sam opylałem zenhom (Aikauzenho) HMM i wiesz co się po chwili stało?? Przywalił mi z HMM (zaraz po tym do depo wlazłem) zapytałem dlaczego mi przysolił a on powiedział że mu się nudzi i chce kogoś zabić :) Także nie radze opylać runy (chyba że uh) zenom a już na pewno SD bo cię nagle zaskoczy i piękny napis
"You are dead." (Nie zawsze tak bywa ale często) I nie radze iść z jakimś zenho na hunta albo jak cię poprosi żebyś wziął SD i poszedł za nim wtedy dostanież już na 100% deda a on darmowe SD. B) :)

Nie jestem tylko Sd-makerem jego, ale też KUMPLEM.....Gadamy se często, nawet opowiada mi co tam u niego w Brazylii słychać :). A sprzedałem mu już troche tych BP i jakoś nie wyglądało na to aby miał mnie walnąć. Nie sprzedaje mu ich po jakiejś obniżonej cenie tylko po 5k, bo sam chciał tyle dawać no i znam parę jego drobnych tajemnic ;) . A jak jestem na foldzie to się pyta czy Yetiego tam nigdzie nie ma.

deathclow
22-11-2005, 18:07
Ja też gram na Silverze.....

deathclow
23-11-2005, 14:04
Ja kiedyś próbowałem sprzedac bp of uh, Skin Skarpa(brat Oxygena) powiedzial ze kupi za 220gp i bedzie mnie protektorował :) ,no to mu sprzedałem. Następnego dnia ide do niego, mówiąc że jaki tam koles mnie zabił ale on mnie olał X( , niedawałem za wygraną i cały czas mu krakałem nad łbem :) . A on mnie potraktował z HMM X( . Ale sie na niego wk.....em.

Niektórzy zenho są spoko(żadkość) , znałem takich 2 ;) ,ale oni przestali grać bo jakis Polak ich huntował X( ,za to że są zenho...
My ich huntujemy i oni nas(kilka set x więcej).

deathclow
23-11-2005, 14:06
Ja kiedyś próbowałem sprzedac bp of uh, Skin Skarpa(brat Oxygena) powiedzial ze kupi za 220gp i bedzie mnie protektorował :) ,no to mu sprzedałem. Następnego dnia ide do niego, mówiąc że jaki tam koles mnie zabił ale on mnie olał X( , niedawałem za wygraną i cały czas mu krakałem nad łbem :) . A on mnie potraktował z HMM X( . Ale sie na niego wk.....em.

Niektórzy zenho są spoko(żadkość) , znałem takich 2 ;) ,ale oni przestali grać bo jakis Polak ich huntował X( ,za to że są zenho...
My ich huntujemy i oni nas(kilka set x więcej).

Ps.Jak moge usunąc swojego posta, bo wysłałem 2x)

0rb
23-11-2005, 14:12
Oj rekin, rekin :]
Zaczac trzeba od tego ze to niejest jedna wielka kochajaca sie "rodzinka" , tylko to sa takie dorostki do nickow, wiekszosc z tych zenho to zwykli gracze chcacy wywolac respekt do swojej osoby przez wlasnie ten dorostek.
Po 2 trzeba pamietac ze hightlvlowi zenho od dawna stworzyli 2 obozy, i tocza ze oba regularne bitwy!!
Na czele 1 z nich , (ze 2 miesiace temu :P) stal/stoi Oxygen, po 2 stronie stal/stoi Folkzenho!
Jeszcze we wrzesniu, jak gralem regularnie (obecnie na emeryturze) mozna bylo wylukac statsy smierci na tibia.com, zabijali sie oni nawzajem, wiec niezgodze sie z tym ze oni sa "rodzinka"

Ale zgadzam sie z tym ze w glowach nic niemaja..... baranie lby, widac ze z BR -.- ale mniejsza... Wg mnie powinno sie poprostu unikac wszelkich kontaktow zbrojnych (nawet z noobem 7 lvl RS ktory wola kill me!) we wiekszych miastach, bo np taki Hunkzenho bardzo dobrze to wykorzysta i powie ze to byl jego kolega i ze masz mu oddas loot, swoj loot a na koniec cie zabije bo przez 15 min do depo wejsc niemozna :/

Auikizenho ( czy jakos taq) wydaje mi sie najbardziej dyplomowanym z tych neandertalczykow, zna nawet angielski!! O wydaje mi sie spoko ( sprzedal mi Faxe :) ).

Finalizujac uwazam ze poprostu lepjej nieuzywac broni przeciwko ludziom we wiekszych miastach !!! Zwlaszcza Venore i Thais bo to sa miasta gdzie przesiaduja obecne 2 obozy.

Dolor
23-11-2005, 14:23
A wiec tak Orb ma racje.
Narazie lepiej dac sobie spokuj z nimi. Najlepiej omijac ich szerokim lukiem.
Ale jak mowil mi na vip Orb to oni sa dosc chamscy bo niepozwalaja nabic wyzszych skilli niz oni maja. Ja mam to gdzies narazie nie mam zamiaru przewyzszac ich w skillach.
Narazie przydalo by sie zeby powstala jakas jedna POLSKA guildia ktora by zrzeszala polakow. Lecz nie ujawniala sie z tym ze jest POLSKA guildia.
Przyjmowala by polakow od 30 lub 35 lvl.
Ehhh rozmazylem sie :)

Markizek
23-11-2005, 14:29
Macie rację ale sytorzenie takiej gildi to jest niemożliwe podaj mi nicki kolesi pow.
30 lev :p :p

Jestem dys........ więc mnie nie wincie za blędy;p

Dolor
23-11-2005, 14:36
Macie rację ale sytorzenie takiej gildi to jest niemożliwe podaj mi nicki kolesi pow.
30 lev :p :p

Jestem dys........ więc mnie nie wincie za blędy;p

Ok:
Ligus - czyli ja :D
Moradin Miedziobrody
Rekin Lord Vader
Alyreherie Salkeverd
Flaikub
Zuleq
Kilver Achin

Jest jezszce wielu takich z 30lvl+
ale ja na vip mam tylko tylu jeśli chodzi o 30lvl+
Ale jest tez dobry gracz polak moj kumpel.

Than Neff - ma dobry mlvl

Markizek
23-11-2005, 19:16
Ale dużo, a "BR" ponad 30 lev -.-'

Gówno im zrobimy

Dolor
24-11-2005, 07:23
Ale dużo, a "BR" ponad 30 lev -.-'

Gówno im zrobimy

Polaków z 30lvl+ jest dużo na tym servie tylko zle ja tylko tylu znam i zobacz sobiena staty jakie sa najlebsze skille u polakow tylko sie nie przeraz.
A pozatym mowia ze br to narud pogodzony a to jest go**o prawda wzajemnie sie huntuja i robia sobie ciagle na zlosc.
Najwazniejsze co jest to zjednoczyc najlebszych polakow i poprostu byc neutralnymi do czasy az rodzinka zenho sie wyniszczy.
Wyniszczy sie i to jest pewne. :evul:
Aha mozna rowniez zapewnic jak cos ze my jestesmy neutralna guildia.
:D

Aha za jakis czas walne wieksza liste polakow z 30lvl+ z silvery :D:D

Markizek
24-11-2005, 16:15
Ok... Wiesz mam mała prośbe naród sie pisze przez "ó" anie przez "u". i najlepszych przez "p" a nie przez "b" :evul:

Wyniszcza?????
Spoko poczekam,jak bys mógł to daj tą liste, nie przerazilem się. :D :D :baby:

Dolor
24-11-2005, 18:24
Oj Markizek sam robisz bledy a mnie poprawiasz :D
A wiec tak liste przygotuje w najblizszym czasie ale potrzebuje pomocy. ;)

Duban
26-11-2005, 23:54
lol fajnie macie ja mam spokuj idzie mi good i szkoda ze was u mnie nie ma spoko ziomy pozdro dla wszystkich polakow

poreda
27-11-2005, 09:46
Zenho to jacys kompoholicy, caly dzien kazdy zenho 100lev+ jest online.
Kiedys kumplowalem sie z vladzenho (obecnie 120lev), normalnie rozmawialismy, on mi pomagal, pozyczal kase, gdy nagle gdy do niego napisalem nie odpisal, nie odpisuje juz od 2 miesiecy, a od jego kumpla Hunk-a, ze prawdziwy vlad sprzedal chara...
Gdy sie dluzej porozmawia z zenhami to sa spoko ziomki, a co zabicia ich to narazie nie mamy szans bo najwyzszy lev polaka na silverce to... 72 a zenho to.. 130

Taube
27-11-2005, 11:22
tak.. jak się porozmawia
ale to chyba zależne jest od tego, kto akurat gra tą postacią :] gdyż należy brać pod uwagę jakieś 3-4 osoby, więc można raz na jedną raz na inną trafić
:evul:

poza tym, większość osób - czyli prawie wszystkie ;) które mają z nimi problemy nie mają jak z nimi pogadać, gdyż muszą uciekać, a jak by chciały nawet pogadać w tym czasie - to się dowiedzą jedynie, że obiekt ich prześladowań posiadł boską moc.. lol...
hunk hunk.. nie pamiętam już, czy nie był to czasem jeden z największych pk w famili :P, ale tak to jest jak się opuściło Tibię i to chyba na dobre ;)

d.Taube

Markizek
27-11-2005, 15:45
Masz racje Hunk jest po*******ony i jest jednym z najwiekszych pk na silverze, ale mnie jeszcze nie zabil JESZCZE!;P;P

0rb
30-11-2005, 13:13
Mozecie tak sobie wyliczac kto jest po***** a kto nie :]
Jednak prawo jest po naszej stronie, w ostatnim czasie kolejni hightlevele zenho dostali bana.... tymrazem zwyciezcami saaaa..... werble......
OXYGENZ i DOROTZENHO (czy jakos tak) obydwaj po ok 110 lvl :]
Ostatnio sporo zenho( i ich dziwnych kolegow) dostaje bana... ci delikwenci dostali za PKowanie.
Przypominam ze utrapieniem silvery nie sa wszyscy zenho tylko gildia JUST REVANGE <- oni sa sprawcami zla na tym swiecie.
Jednak gildia Blood Bringers wlasnie rozprawia sie z nimi :], dlugo niepotrzymaja!

Raijin
30-11-2005, 14:42
Jak dla mnie "zło" jest pojęciem względnym, ponieważ wg. mnie gdyby polacy żądzili jakimś serverem to nie jestem pewien czy bylibyśmy lepsi niż zenho... Ale właściwie po co gdybać, jak narazie zenho żądzą i są debilami więc w sumie ok :] a tak btw nie wiem jak sie pisze "żądzić" :D

Rethfing on Aldora
30-11-2005, 16:04
Przydałby się wam mądry high lvl, taki jakiego my mamy na Aldorze, mianowicie Eli Stormstriker. Zaprowadza porządek i na Aldorze jest spokój. Większość Power Abuserów "wyginęła". Jednak trzyma się gildia Chosen Ones, na których każdy się skarży, że są PA i/lub PK. Niestety nikt nic na to nie poradzi, ponieważ liderem CO jest Nemtor, a jak niewielu wiadomo Eli ma w commencie "Nothing will set me and Nemtor appart", co oznacza "Nic nie odwróci mnie przeciwko Nemtorowi"...

Markizek
03-12-2005, 23:32
Co ty wiesz o silverze grasz na aldorze i jestes madry ciekawe co by bylo jak bys gral na silverze

Narkoman
05-12-2005, 19:04
Markizek gdyby on gral na silverze to by gral ale nie gra.

Zenha maja wbite na nas i taka jest prawda. Gowno im zrobimy. Chyba, ze chca sie zmierzyc RL :P

Raijin, zgadzam sie. Gdyby polacy gdzies mieli taka przewage, jak zenha na silvera, to watpie czy by ten server wygladal chociaz tak jak gdy oni rzadza. Moim zdaniem nasi rodacy jeszcze mniej umieja zyc razem niz oni. Co jestem w Carlin to widze jak po sobie jada polacy. Low lvl stoi w depo i sie kozaczy, bo mozna mu tam gowno zrobic :/ Ciagle (no moze nie ciagle) tylko leca kur**. Raz mi sie zdazylo ze jeden gostek wyzwal mnie w realnym zyciu aby sie zmiwerzyc, bo w grze mial nizszy lvl. Jak dla mnie to jest chore :(

Dolor
06-12-2005, 06:29
Yhy fajnie mi tam zenhowie narazie nic nie robia ale dostalem juz hunta od skina skina skarpy bo ponoc zabilem jego kumpla :evul: mam nadzieje ze teraz ja nie padne bo jeszcze nie padlem :o to bedzie cos jak we mnie poleci sobie sd :o to mi z polowe zycia zabieze ;(
Na sytuacja zaczyna byc spokojna wprawe spokojna :confused:
no ale mi tam to nie preszkadza ja sobie siedze na skillu kumple mowia ze mam pie****ca na punkcie skilli :D i jak wchodzi skin skarpa daje loga :evul:
Przez swieta zrobie sobie wolne od tibi to moze skin sobie o mnie zapomni B)
Ja juz musze przestac pisac bo i tak jak do tej pory w tym poscie nic ciekawego nie napisalem :baby:

Narkoman
06-12-2005, 13:42
No moze nie polowe zycia ale okolo 200. We mnie on walnal kieds 3 razy po okolo. 70-85 z exori vis !! :/ ( to bylo chyba exori vis, nie wiem. Pamietam,ze nazwa czaru byla bardzo krotka, a to ma krotka :) ) wiec sie ciesz, sie nie msci :)

Markizek
06-12-2005, 18:13
Ja ma hunta od Vudo el Cazador, ale wyemigrowalem do Kazz i o mnie zapomni (mam nadzieję). A ja chybe bende mial przerwe bo bendzie chyba 2 z polaka i szlaBAN........ ;( ;( ;( ;( . Yogi pamientasz jak mówiles "Przegonie cie :D :D " narazie ci ucieklem :D :D

Narkoman
07-12-2005, 16:29
no ja wlasnie za oceny z polaka mam szlaban :( . W sobote mi sie konczy :) to dlugo nie bedziesz lepszy :) :cup:

rekin lord vader
07-12-2005, 16:30
no ja wlasnie za oceny z polaka mam szlaban :( . W sobote mi sie konczy :) to dlugo nie bedziesz lepszy :) :cup:

ja tez mam szlaban ale czasem gram :p :p
do swiat zejdzie mam nadzieje i w pacca sie zaopatrze

Narkoman
08-12-2005, 06:49
hehe glupia szkola mogliby jej wogle nie stwarzac. No ja se pogram bo juz tesknie za tibia. :P

PS Rekin fajne masz eq. :) Nabaw sie red skula i daj mi sie zabic :cup:
PS2 Chyba zesmy troche odbiegli od tematu.

rekin lord vader
08-12-2005, 07:07
hehe glupia szkola mogliby jej wogle nie stwarzac. No ja se pogram bo juz tesknie za tibia. :P

PS Rekin fajne masz eq. :) Nabaw sie red skula i daj mi sie zabic :cup:
PS2 Chyba zesmy troche odbiegli od tematu.

heh- dzieki a- zeczywiscie odbieglismy od tematu- teraz do niego wrócmy

ostatnio vladzenho lal mojego sorcera do pekowania bo mial red skulla i moich kumpli tez i nas uhal :] :] :]

Narkoman
08-12-2005, 07:58
Ostatnio, nie pamietam dokladnie kiedy. Duffzenho i inni koledz jego stali pod depo w carlin i wszysy mieli white skule.
BYlem na huncie.Właśnie wracalem z niego i widze to. Prawie nie zginelem, bo depo bylo tak zapchane ludzmi, ze musialem na gore biec. 2 uhy poszly i exura vita, ale udalo mi sie uciec. uff. :) !!

sevi
09-12-2005, 20:27
a ja ku*** ide sobie normalnie grzeczne droga z thais z kolega macho yo on mial monka i zerka. idziemy a za nami royal ripa z white skulem i drze sie zeby xerk go zaatakowal. a my idziemy i nic to ten zaczol nawalac macho yo, royal tripa pisze do niego pay armor a ja s*******am zeby niedednac i misze do tamtego zeby uciekam ja sie showalem w GH a mach dednol i stracil FS-a :/
ide do depo niezdazylem dovrze wejsc do miasa a royal mni mnie nawala, jakos z vita i UH dobieglem do depo ale blokowal i niemoglem wejsc ale jacyc kolesie zaczeli robic tlok i jakos udalo mi sie przezyc. odrazu pisal do mnie na MSG "pay or hunted" a ja mu no pay no hunted :p postawilem sie !! ale terz sie zastanawiem czy nielepiej bylo zaplacic czy teraz bac sie go przez cale granie na tym serwie !!!!!!!! chyba kupie PACC-a i jak wyjdzie new swiat to tam pojde grac :P

Markizek
09-12-2005, 22:35
A ja mam lepszy sposób nic nie odpisywac, ja mam hunta poszlom 30 uh s*******alem z drag hunta a tu tripa ja do depo w kazz, a on br,spanish??? a ja go olalem, mi hunted przez dwa dni a ja nic i mu sie znudzilo xD

ROYAL TRI[A MA DOWNA ALBO JEST GLUPI(ALBI TO I TO XD)

Narkoman
10-12-2005, 09:53
To macie przygode.
Markizek to prawda, że rezygnujesz z servera bo masz hunta od duffzenho. :( Tak mi ktos mowil.

rekin lord vader
10-12-2005, 20:47
heh- nie wiem czy zauwazyliscie ale coraz mniej zenho mozna spotkac...
niegdys chodzili po miescie szezac postrach wielkimi grupami a teraz rzadko sie widzi ich "potege"moze powoli opuszczaja serwer?? 0.o
miejmy nadzieje ze TAK 8o

Narkoman
11-12-2005, 08:38
A mi sie jednak wydaje, ze oni sa na test serverze. Obym sie mylił :P

Markizek
11-12-2005, 13:34
Mialem odejsc ale duff sie pomylil i mnie przeprosil!!!

Dolor
12-12-2005, 12:54
Nie chce mi sie juz komentowac tego tematu bo zaczyna sie robic nudny
Propnuje zajac sie tematem only silvera w zdjeciach.
ps. rekin jakis kolo wydedykowal ci tam zdjecia.

Ja prubowalem powklejac pare zdjatek ale jakos nie moge nie wiem czemu -.-

Dolor
14-12-2005, 10:54
Co tu gadac sytuacja na silverze sie poprawila i dobrze :p
Oby tak dalej paru mniej znanych zenhow odeszlo z serva z tego co mi wiadomo.
Postaram sie dac ich nicki :D.
A zreszta jak widze to polacy na silverze ci na 30lvl+ sa raczej pogodzeni ze soba i tak powinno byc.
Moze jedna guildia ?? ;)
Chociaz jesli chodzi o polakow to jest to troszeczke nie mozliwe bo niektozy nie chca wspolpracowac i trudnpo jest stworzyc jedna niezalezna grope.

Narkoman
18-12-2005, 19:30
moze jedna gildia moze nie.

A teraz odnosnie do tematu.
Ostatnio se ide w Ab (takie miasto obok metropoli jaka jest Carlin :cup: i bardzo daleko od najgorszego miasta-thais :( (bez obrazy ludzie)) pcham (bez skojarzen :P)sobie loot. jestem juz u Shanara i nagle leozenho bierze moj worek i spir**** i k**** jak sie w******** to normalenie ***** (nie chce mi sie wszystkiego pisac) myslalem ze nie wyrobie. (oz okolo 1500 z zamku obok ab)(wczesniej mi zaje*** jeszcze 1 worek ale to bylo kolo 750 oz i bylo mniej warte to pierwsze. :((
Sry za cenzurowane przeklenstwa ale to sa opisane moje uczucia w tamtym momencie

Mam nadzieje ze wam to sie nie przydarza. :)
pozdro dla ofiar i nie ofiar kradziezay :P

Dolor
31-12-2005, 12:20
Po mojej dlugiej nieobecnosci (6 dni 8o ) dowiedzialem sie ze wlasnie dzisiaj Folkszenho zostal hackniety. Rodzinka zenho sie zmuci a polacy ciesza.
Czyzby ktos mial na tyle dosyc zenhow zeby zaczol ich hackowac?? :evul:

Dolor
03-01-2006, 13:14
Wydaje mi sie ze pora juz zamknac ten temat bo nikt go juz nie komentuje a zenho predzej czy pozniej wyleca z silvery.

Narkoman
03-01-2006, 14:02
nie zamykac. :P
ja wczoraj ci napisalem odpowiedz ale jakos mi tego nie uznalo. NIe wiem czemu. napisze to co napisalem, Znaczy powtorze.

,,o lol, zeczywiscie mial hacka to sie dopiero wszystko zaczyna :P a tak pozatym mam pytanko
Dec 31 2005, 13:04:24 CET Killed at Level 56 by Folkszenho
and by fire
jak mozna samego siebie zabic? bo chyba to jest nie mozliwe ( ja tak nie umim :) )

Everlasting Mercy
06-01-2006, 22:02
Można to zrobić bardzo prosto. Wystarczy ,że weźmiesz fire fielda i go walniesz . A potem zacznij po nim chodzić aż do śmierci i wtedy na głównej stronie bedziesz miał "killed by fire and "twuj nick".

Narkoman
08-01-2006, 08:01
Aha dzieki za odpowiedz.

NO rzeczywiscie jakos nikomu sie ne chce juz tu pisac. Jak cos sie komus przytrafi, to niech pisze, to moze dawna intensywnosc w tym temacie powroci.

Narkoman
09-02-2006, 16:27
hehehe
specjalnie dla rekina aby sie tu podniecal a nie tam :))

No dajesz wyzuc swe emocje tak skryt w sobie. B)

Alyreherie Salkeverd
27-06-2006, 19:49
a wiec tam.... gram na silvenie moze 2 tygodnie mam i zauwazylem ze tam są sami BR i tepi sie tam polakow (przynajmniej mnie) wyrzucaja z expowisk itp X( :flaga_pl:

Narkoman
27-06-2006, 19:56
omg ty to jestes dobry, odswiezac temat, ktory poszedl juz dawno w zapomnienie.

Alyreherie Salkeverd
29-06-2006, 10:55
hmm.... ale ja tu gram od moze 2 tygodni wiec dopiero zauwazam co sie dzieje na servie :D

Alyreherie Salkeverd
29-06-2006, 12:03
a wiec tak gram tu 2 tygodnie i zauwazylem ze wogule polacy (przynajmniej ja) są tepieni prze br i mi sie to nie podoba na poczatku chcialem wojny ale zauwazylem ze best lvl to wlasnie br ja ubilem duzo zenho mam kolege zenho (polaka) :D

Alyreherie Salkeverd
29-06-2006, 13:53
o kurde sorki za tosamo myslalem ze to inny artyku:D