Pokaż pełną wersje : Distance Fighting dla Knighta??
Kerin Tale
09-05-2004, 21:24
Jak wiadomo knight ma to w sobie ze obojetnie jakich skili by nie trenowal i tak mu pojda w gore i tak (no moze poza magic levelem ) a ja chcialbym sie dowiedziec czy oplaca sie robic distance fighting dla knighta......bo takim najtem mozna by wtedy wspaniale Gs-y lupac i extra lootbagi tachac.....ale nie wiem wlasnie czy dist skacze tak samo jak club czy sword czy wolniej a jezeli tak to o ile wolniej.....no i kolejna sprawa...jakie mniej wiecej skille starcza jezeli trzeba by isc na Gs-y.... :))
Hiberna 13 lvl Knight
Smoke It And Fly, Do It Or Die...
;/ no coz raczej nie, ale dla chcacego nic trudnego, lepiej zrob sobie duzy lv i piekne skille i blokuj gs'y dla pallkow przy okazji zabierzesz pierwszy loota, albo ta czesc ktra nie chcial bys sie z nim podzielic ;]
Jak chciałeś zabijać GSy to było pomyśleć wcześniej i zrobić sobie palka.
Avanti Sorcerrer
10-05-2004, 13:28
Bez sensu ? Po co robic knighta z distem ... btw wcale mu nie pojda skille up jak pallowi >.<
JEdynie gdzie widzialem "knightow" z kusza to Diablo II :D
Knight to Knight -> shielding i sword
Pall --> bolter ....
Shockker
10-05-2004, 14:51
Knight nie jest stworzony :P w tibii do dista. Lepiej poćwicz Sword i Shielding, a o distance fighting lepiej nie myśl bo ci bedzie dłuuuuuuuuuuugo rósl. (Wiem bo sam staralem sobie zrobić 11 distance fighting :P ale nici z tego bo sie wkurzylem i poszedłęm expic :P).
idZi Master Of Dizaster
10-05-2004, 15:19
a mi się nudzilo i 17 disa mam :baby: niewiem po co ale no cóz :lucznik:
Mathayus
10-05-2004, 16:22
Jak chcesz gs bic z luku to wybierz sobie pladyna
czemu ludzie zadaja takie pytania skora w opisie postaci jest wszystko napisane jak komu skille skacza a na forum co kim mozna bic ;/
Bigvirus
10-05-2004, 16:44
JA mialem 24 dista:D
I raz ubilem gsa z beltuw:D
Kerin Tale
11-05-2004, 08:54
Lord Mateuszek zadałem to pytanie bo chciałem wiedziec czy mozna a nie dlatego ze np chcialem sobie isc na Gs-y i podałem tylko konkretny przykład......poza tym mogłes nie odpowiadac na tym poscie......a reszcie z gory dzieki za odpowiedzi :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.