Pokaż pełną wersje : Czy Norton Anty Virus jest dobry ?
Lord pepuska
16-10-2005, 11:10
Czy norton anty virus jest dobry przed wirusami i przed keyloggerami pls o szybkom odpowiedz bo mam zamiar zmieniac jak bendzie slaby pls!
Tak, jest dobry, zwlaszcza najnowsza wersja (2005). Mam ja, zawsze mi wirusy wykrywa.
tomcio3396
16-10-2005, 11:27
powiem tak wirusy na dysku to on mi nie często wykrywa ale ma na tyle dobrego firewalla że blokuje próby przesłania czegoś z keyloggera do hackera i wtedy automatycznie usuwa kl :P
Ja mam nortona kilka lat z 2-3+ i niemialem od tego czasu żadnego haka czy też jakis virusów wiec Polecam ;] 8o
ja mam 2005 jest dobry do virkow a jeszcze lepszy do trojanow ale do spyware jest troche za slaby ,panda jest w sam raz bo rozklada sile obrony na virki i spyware,do nortona bys musial dodac jakis antyspyware typu Spyware doctor ,Microsoft Antispyware(tez dobry ale....),Spybot - Search & Destroy ;)
Major Doomus
31-10-2005, 08:32
Norton jest dziurawy, przepuszcza wiele wirów, spowalnia kompa, dlatego go używam :D
Ta, norton jest do bani, nie nawidze go... automatyczne aktualizacje bazy wirow chyba co tydzien, nie usuwa niektorych trojanow itp, nadaje sie chyba tylko do skanu dysku wg mnie, Avast wymiata :D
Xan Arcanist
31-10-2005, 09:16
NOD 32 rządzi :p ... ale to nie bardzo ten dział :p
Ghost Nieudany
31-10-2005, 09:36
Norton jest cholernie pamięciożerny i dziurawy. Pamiętam jeszcze, że co chwila siadał im serwer z aktualizacjami, kiedy go jeszcze używałem...
Lepiej ściągnij sobie SpyBota/Tauscan i AVG Free Edition - Spybot albo/i Tauscan do spyware, a AVG do codziennej ochrony, bo to świetny antywirus.
norton jest gowniany zamula kompa przepuszcza mase wirusow
avast+kerio dobre i bezplatne ;)
Shanhaevel
31-10-2005, 11:41
Albo załatw sobie Pana Kasperskiego.
Powiem bo sam używam. Norton Antyvirus jest zarąbiście dobry. Firewall i antyvir w jednym. Automatycznie wykrywa i automatycznie usuwa. Najlepiej robić udpate przed skanowaniem cotygodniowym. Mam wersje 2003 ale to bez różnicy.
Shein Silvershadow
31-10-2005, 14:16
Albo załatw sobie Pana Kasperskiego.
Albo pana McAfee:P
daroslaw
31-10-2005, 14:18
up: albo pana !avasta ;p
down: profesional lepszy mowie ci...;ppp
Mental II
31-10-2005, 14:47
up: albo pana !avasta ;p
po 1.Avast home edition na kluczach roXXXX
po 2.Fire wallek Najlepiej zone alarm na kluczach
i po 3 oczywiście Spybot search and destroy :P
Najlepiej mieć wszystko na kluczac bo trialówki to shit
powiem tylko, że Norton spowalnia komputer i pożera pamięć :)
niestety nie jestem w tym tak głęboko, bądź zainteresowana by pamiętać jak się zwał leszy antywirus ;P
ale zawsze trzeba pamiętać, że ilość tego paskudztwa rośnie w miarę ściągania rzeczy na kompa ;) i zawsze może się coś trafić co zeżre dysk XD
bez względu na to co ma się zainstalowanego..
polecam poszukać czegoś innego :)
d.Taube
Calkiem, calkiem.
Ale jak ktows wczesniej wspomnial NOD32 wymiata.
Dr.Unknown
01-11-2005, 13:21
Calkiem, calkiem.
Ale jak ktows wczesniej wspomnial NOD32 wymiata.
I taki prosty do z-crack'owania;)
Też polecam NOD32.
Norton jest przecietny, polecam Kasperskiego Personal Antivirus.
Nod32 - nieduży, częste aktualki i mniej pamięciożerny niż reszta tego syfu
Krwawy Koteczek
01-11-2005, 15:02
Norton spowalnia cholernie kompa!!!! X( Jednak nie miałem przez ostatnie 2 lata haka (czyli od kiedy mam nortona) więc jestem zadowolony :]
Arthus Drag'Tail
01-11-2005, 15:13
Ja kiedys mialem nortona, ale biorac pod uwage ze mam RAM starego typu, o malej wydajnosci, to przestalem go uzywac. Mialem przez pewien czas MKS'a 2005, w ktorym skonczyl mi sie okres waznosci CD-Key'a (?).. Wiec aktualnie korzystam z Avast'a i jestem zadowolony..
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.