Pokaż pełną wersje : Trening Kolo Carlin
Wicio333
16-10-2005, 12:53
wiem gdzie sa dwa miejsca do train kolo Car jedno to w miescie a jadno na glandzie ale tam czesto nie ma slima , jezeli wiecie gdzie mozna znalesc inne slimy to prosił bym o mapke :D
Apticer's
16-10-2005, 13:18
Czy koniecznie muszisz trenić na slimach? nie lepiej z człowiekiem?
re:up
a jak on gra np na non-pvp to jak ma trenic z czlowiekiem?
a co do treningu kolo Carlin to polecam minoski
a tak wogule tam kolo carlin na ktury poziomie pod ziemiom zaczynajom sie huntery
Edzie Dusiciel Trolli
16-10-2005, 16:40
a tak wogule tam kolo carlin na ktury poziomie pod ziemiom zaczynajom sie huntery
na 4. I jest tylko 1 :p
@topic idz na zamek kolo ab(blisko)tam dobry exp.
A żeby trenic to idz na trole( ;) )też w ab.
w kanałach pod miastem jezeli poszukasz znajdziesz jednego slima w małym pomieszczeniu
tmaly_13
16-10-2005, 17:40
a po kiego komu huntery i slimy do trenienia
na sam poczatek sa trole pod ab potem moga byc kopalnie obok kazoo zastepnie femor hills a dopiero potem pogadamy ;)
wiem gdzie sa dwa miejsca do train kolo Car jedno to w miescie a jadno na glandzie ale tam czesto nie ma slima , jezeli wiecie gdzie mozna znalesc inne slimy to prosił bym o mapke :D
jakie masz skille i level ?
Wicio333
17-10-2005, 15:31
40 lvl skile 75/72
Cristiano Lisek
22-11-2006, 21:25
nie bede robil nowego tematu
wiec nich mi ktos napisze gdzie jest jakis fajny resp slima! podobno w kazo gdzies sa ale po pierwsze nie wiem gdzie a po drugie sa po drodze guardy?
o ghostlandzie mi nie mowcie bo mi mojego slima jakis kolo przez miecha bedzie zajmowal
gdzies w okolicach venore sa jakies ale droga skomplikowana i po drodze na witcha mozna trafic jak nie 2 lub 3 chociaz nie na raz i beho a na moim lvlu to z beho jakos pojdzie ale z tym witchem gorzej
wiec gdzie!
mapke dajcie błagam!
qwert_stary
22-11-2006, 21:46
Napisz do mnie w grze,lub na pw.Sorry ,ale teraz nie mam za bardzo czasu odpowiedziec...
ZeboslawCalmera
23-11-2006, 18:39
Słownik Plax......
A pod Carlin w ogóle są hunterki??Pod ziemią??Bezpośrednio pod ziemią można spotkać slima,bugi i jeszcze pare jakiś badziewi.Gdzie tam jest Hunter??
zakazane1991
23-11-2006, 19:06
@up
pod carlin są nawet wrl. Chodzi o molts
@down
drobne przejęzyczenie ;]
Nie "MOLTS" tylko "MOTLS" - Maze of the lost soul(s).
tomektrz
23-11-2006, 20:58
A gdzie tam MotLS pod Carlin... nie dość, że to spory kawałek na północ, to jeszcze głęboko, że ho ho.
weź ze sobą fooda i idz na folde tam masz roty minosy i slimy ;) dobrze sie skiluje ;p
zakazane1991
28-11-2006, 20:32
A gdzie tam MotLS pod Carlin... nie dość, że to spory kawałek na północ, to jeszcze głęboko, że ho ho.
to gdzie indziej huntery pod miastem? innego wyjścia nie widze
up.
Zobacz na mapie respa gdzie jest MOTLS (pierwsze chyba 10 numerkow) Tam idziesz schodzisz pod ziemie aż dochodzisz do bramki lvl (30lvl) i schodzisz i są już całkiem przyzwoite potwory.
pozdr.
Idź na foldę na slimy, albo na roty (za kilkanaście dni wrzucę na forumporadnik dla rycerza i planuję wrzucić tam opisaną foldę z ssami).
Marvolis
01-12-2006, 17:52
Idź na foldę na slimy, albo na roty (za kilkanaście dni wrzucę na forumporadnik dla rycerza i planuję wrzucić tam opisaną foldę z ssami).
gdzie na foldzie sa slimy dajcie mapke bo nie mam juz gdzie trenowac...
No nie wrzucę na na razie map bo mi się nie chce.
Dr.Koouz
01-12-2006, 19:40
fajnie się treni nad wodą, koło trolli koło carlin. ale nie mówię o trollach na cmentarzu tylko dalej na wschód - przed tym mini amazon camp.:)
Pioturmistrz
09-12-2006, 16:48
Ja osobiście odradzam skilowanie a nawet expienie na lodowych wyspach gdyż jest tam zbyt dużo pk i ja uważam że wyprawa w tamte miejsca jest samobójstwem...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.