zaloguj się

Pokaż pełną wersje : 2 dragi - jak bloczyc?

Roodef
16-10-2005, 17:40
Proste pytanie, jak się ustawić, aby stracić jak najmniej uhow?

Kensai
16-10-2005, 18:40
Tak zeby jak najmniej cie trafialy -,-

Najlepiej staraj sie unikac stania przodem do pyska smoka bo wtedy jestes narazony na f wave

Rybzor
16-10-2005, 18:45
Jezeli nie mozesz byc na skos z dwoma, badz chociaz z jednym (tak sie zawsze da), a reszta to tak jak z jednym, uwazaj bo 2 dragi moga niezle kombo walnal chociazby z gfb i malee, mysle ze rozsadnie bylo by blokowac je od okolo 600 hp (tak zeby przezyc raczej na luzie), jak chcemy sie pobawic to nawet na 400 hp mozna :]

Hilf
17-10-2005, 00:16
@RE: UP
Rozsadnie ? co to ma znaczyc ?
Silne potwory ( szczegulnie w wiekrzej ilosci )
potrafia naprawde duze combo walnac ..
Ja mam ponad 1000 hp i przy Walce z 2 <GS> chwila nieuwagi zakonczyla sie red hp ... a tak nawiasem mowiac , huntowanie dragow, jest dosc nieoplacalne , szczegulnie 2 .... i to w pojedynke ....

@Topic

Zasada ta sama jak przy 1 ....
Starac sie stac po przekontnej do smoka ...

<polecam lurowanie po 1 >
..............ALBO...............
< 2 blokerow i kazdy bierze swojego >

By$iu
17-10-2005, 07:24
Mozesz uzywac jescze energy fildow by sie odgrodzic, ale to wiecej roboty niz kozysci. Ciezko ustawiac się dwoma dragami, wiec radze zajac sie jednym, a drugi "samowolka".

Kele
17-10-2005, 10:40
Jezeli nie mozesz byc na skos z dwoma, badz chociaz z jednym (tak sie zawsze da), a reszta to tak jak z jednym, uwazaj bo 2 dragi moga niezle kombo walnal chociazby z gfb i malee, mysle ze rozsadnie bylo by blokowac je od okolo 600 hp (tak zeby przezyc raczej na luzie), jak chcemy sie pobawic to nawet na 400 hp mozna :]

Nie wiem czy wiesz ale 1 drag jest zdolny przychrzanić combo za 500... Ostatnio dostałem tak na devil helmet quescie... Więc 2 dragi mogą 1000 ;)

malkolm
17-10-2005, 11:19
Proste pytanie, jak się ustawić, aby stracić jak najmniej uhow?

"Misiek, ale Ty sie ruszaj."

Biedny
17-10-2005, 18:13
Nie wiem czy wiesz ale 1 drag jest zdolny przychrzanić combo za 500... Ostatnio dostałem tak na devil helmet quescie... Więc 2 dragi mogą 1000 ;)

Lol za jakie 500, to chyba musialby byc jakis niesamowity okaz 2 f wave i 2 gfb?... Skąd ty to sobie wymyśliłeś :-o

matizgrunge
18-10-2005, 14:41
Tak zeby jak najmniej cie trafialy -,-

Najlepiej staraj sie unikac stania przodem do pyska smoka bo wtedy jestes narazony na f wave

Jestes tez narazony na jego oddech :)

Krwawy Koteczek
18-10-2005, 15:15
Ja się nie znam ale czy drad wlazi/przesuwa parcele? Jeżeli nie to kilka parcelów no i jakos leci. Jeżeli nie to wstrzymaj oddech i...

phoeleriusek
18-10-2005, 15:20
Ale czerwony drag to DL xD

Sir Dzikusek
18-10-2005, 15:21
Ja się nie znam ale czy drad wlazi/przesuwa parcele? Jeżeli nie to kilka parcelów no i jakos leci. Jeżeli nie to wstrzymaj oddech i...

Drag przesuwa parcele... każdy potwor poczynając od Dwarf Soldier(chyba, nie wiem czy gorszy jest jakiś co przesuwa) przesuwa parcele :)

Ja na 50 lvl blokowalem 2 dragi bez najmniejszego problemu :) 52 lvl pallek shooter i szło mi 1 uh max ;]

Vermyn
25-10-2005, 11:57

Nie sadze... drag moze 300, nie wiecej.

Blacko
25-10-2005, 22:05

Nie wiem skąd sobie to wyśniłeś, tak może walnąć dragon lord, jeśli ktoś jest na tyle zmęczony życiem żeby stać mu przed pyskiem. Możliwe, że na lagu takie combo weszło. Nigdy w zyciu nie przyjąłem od draga comba większego niż 350.

@autor tematu
Nie ma recepty na unikanie obu f-wave naraz ale postaraj się unikać chociaż jednego z dragów, najlepiej tego którego aktualnie nie bijesz.

Jerkov Thundersword
25-10-2005, 23:01
@RE: UP
Rozsadnie ? co to ma znaczyc ?
Silne potwory ( szczegulnie w wiekrzej ilosci )
potrafia naprawde duze combo walnac ..
Ja mam ponad 1000 hp i przy Walce z 2 <GS> chwila nieuwagi zakonczyla sie red hp ... a tak nawiasem mowiac , huntowanie dragow, jest dosc nieoplacalne , szczegulnie 2 .... i to w pojedynke ....

@Topic

Zasada ta sama jak przy 1 ....
Starac sie stac po przekontnej do smoka ...

<polecam lurowanie po 1 >
..............ALBO...............
< 2 blokerow i kazdy bierze swojego >

LOL. GS a drag -.- GS może ci zjechać 1000 hp nawet na 5 hitów jak ma szczęście.

Btw. Słownik nie gryzie.

Btw 2. Paladyn może "blokować" 2 dragi naraz biegając w kółko a dragi za nim, reszta hituje, w razie co exura vita, potem ewentualnie uh ;)