Pokaż pełną wersje : Paladyn...
SimonEKO
16-10-2005, 19:58
jak kazdy (no moze nie kazdy) wie, zycie palem jest teraz przewalone.. szczegolnie na niskich levelach kiedy trzeba expic/trenic wloczniami, ktore po kilku zutach sie rozpadaja... wiec pisze z prosba do kogos o aktualny poradnik dla paladyna...!
Mago Largon
20-10-2005, 14:48
kupuj od ludzi small stony, lub chodz na gobliny. skilluj z nimi od 8 do 11 lev na rotach. od 12 do 20 lev skilluj na dwarfch w kopalni, poki nie bedziesz mial 70 dista. mi by sie nie chcialo... :]
Zrób 40 distance na trollach, troche to potrwa ale tak jest najlepiej :P. Jeśli masz pare gp kupuj włócznie w sklepie. Potem zrób 50 distance kamyczkami na dwarfach. Albo idź na exp z 40 distem.
TaJemniczy
25-10-2005, 21:04
Ja gram pallkiem i wale update.Czemu to moja słodka tajemnica.W 2 dni zrobiłem 48 dista i ciągle rośnie.
Radze jak najwiencej skilowac! :lucznik:
np. na 12 levelu z 40 ditance mozes chodzic bez problemów na mino guardy,
cyklopy itp.
wienc szybko expisz :crusader: .
jak dobrze expisz to masz duzo gp itp.
jak masz duzo gp itp.to kupujesz lepsze rzeczy.
jak masz lepsze rzeczy to chodzisz na lepsze potwory.....itd. :Ork: :elf:
Ja tam robilem palka po upadzie ale szybko mi sie znudzilo w 3 dni nabilem 44 dista najpierw dostalem od kumpla pare kamykow walilem w bugi az nabilem 20 gdzies tak potem poszlem na trole z nich wyapdaja wlucznie wiec niebylo trudno o amunicje od 35 poszlem na gobliny jak nazbieralem wiecej kamykow to poszlem na ww walilem w niego jak sie skaczyly kamyki to znowu na gobliny ale dalem sobie spokój bo wiem ze palkiem zeby dobrze walic to trzeba miec te 70-80 dista a zanim je nabijesz niezle sie umeczysz. Jesli ktos nie jest maniakiem skili tak jak ja to na kamyczkach dobije te 50-60 dista i da sie z tym grac ;)
Robisz 35~ dista na bugach z kamieniami, prosisz o summon monka i trenujesz spearami do 50 dista, lub więcej (jak masz kase na speary). Potem idziesz na Ghoule/Soldy i wyciągasz na speary. Od 60 dista na guardach jest ok.
CiemnaMoc
29-10-2005, 13:24
A kamyczki da się podnosić czy nie?
Cragmorton
29-10-2005, 14:22
A kamyczki da się podnosić czy nie?
tak;] Da się;]
tak;] Da się;]
Ta??? na serio?? hmmm a sie "rozpadają" tak jak włucznie?
Ta??? na serio?? hmmm a sie "rozpadają" tak jak włucznie?
Tak. A czemu nie? ;p
jak kazdy (no moze nie kazdy) wie, zycie palem jest teraz przewalone.. szczegolnie na niskich levelach kiedy trzeba expic/trenic wloczniami, ktore po kilku zutach sie rozpadaja... wiec pisze z prosba do kogos o aktualny poradnik dla paladyna...!
A nie prościej samemu nauczyć się na doświadczeniu? JAk mnie tacy ludzie wku..., ekhm, irytują!!!
Czy w Ab'dendriel można kupić speary? Bo nie chce mi się latać do Carlin...
Blug-Dzony
08-11-2005, 19:36
Robisz 35~ dista na bugach z kamieniami, prosisz o summon monka i trenujesz spearami do 50 dista, lub więcej (jak masz kase na speary). Potem idziesz na Ghoule/Soldy i wyciągasz na speary. Od 60 dista na guardach jest ok.
ta popros kogos o monka za to sie buli a pozatym pal jest debest ja skiluje kamieniami na trolach godzina przed szkołom i 1 dyst 2 shieldy i szfa gra.i tak co dzien i w tydzien mam 7 dystu
czy jest jakis item ala spear ktory sie nie rozpada?
ta popros kogos o monka za to sie buli a pozatym pal jest debest ja skiluje kamieniami na trolach godzina przed szkołom i 1 dyst 2 shieldy i szfa gra.i tak co dzien i w tydzien mam 7 dystu
Skills ? bo ja w godzine z luku na rotach wbijam ~4-5 dista ..
czy jest jakis item ala spear ktory sie nie rozpada?
Niema takiego itemka a szkoda!
Husky Karateka
15-11-2005, 18:48
Ja tam z 13 skill zaczalem z łuku walic.mam juz 38 prawie 39 dysta i cwicze glownie na amazonkach.
Husky Karateka
Danera
Ab`Dendriel
12lvl
6mlvl
best hit 70
najlepszy solo zabity monster pod względem exp to minotaur guard
najlepszy w grupie zabity monster pod względem exp to Demon Skeleton
Ciasteczkowy
15-11-2005, 19:52
8-10lv trolle do 45 dysta.. potem cyklopy do 20lv i skilli 50~. A potem to tylko guardy + tomb(PACC).
Trening paladynem teraz opiera sie tylko i wyloacznie na tym czy masz kase. Jesli tak kupisz 100 spirow za 1k i trenisz na koledze knighcie /palu starcza na dlugo. Jesli naprawde mowisz ze gra palem bardzo ci sie podoba o to najlepsza profesja to up'date nie powinien przeszkadzac....mi nie przeszkadza i wytrenie swoje upragnione skille..
Paciorek_Paladyn
24-11-2005, 09:39
Ja sie tam update nie przejmuje dzisiaj zaczalem grac palkiem a juz mam skille 19/24 ! I bardzo mi sie train podoba! Poprosilem kumpla zebym ciwiczyl a on wlaczyl party i na nim trainilem!
Polecam Palka!
tak sie zastanawiam skiluje na trolach w thais ale jest ich malo i szybko tez je zabijam :? nie znacie moze jakis potworkow z duzo zycia ale z malym atakiem ? zeby mozna bylo troche dluzej pozucac ?? zastanawiam sie na minosami ( zwyke) ale na tym respie sa jeszcze mino guardy a ja narazie nie mama takich sili zeby je szybko zabic :/ i najlepiej zeby bylo blisko miasta ( i w drodze do respa zadnych mocnych potworów )
ja tam mam plka zobilem go po tym mini uptade i zeby zaoszczedzic na kupowaniu spearuw to idz na trolle na prawo od dwarf bridge tam gdzie jest qesz z mino magiem tam wez z 6 spears i trenuj dis.50 a po spery nie bedziesz musial sie wracac do dp tylko one same beda z troli wypadac,a do dp bedziesz chodzil zeby loota zostawic najlpeiej do ven...przed uptade bylo tak ze spears maial 30 ataku i siedzialo sie do 45 dis ja tam robilem dopuki mi nie chakneli 25pala{ale to dluga historia}teraz spear ma 25 ataku wiec mozesz posiedziec do 50 dis n tych trolach,a potem dwarfy polecam i roty jednym slowem kopalniei od 60 dis znajdz se qmpla jakiegos i trenujcie se...
Name:Jagis Paladyn :baby:
Profesja:Paladyn :lucznik:
Lvl:12 :elf:
Skills:49/39 :king:
Mlvl:5 :mag:
Paciorek_Paladyn
25-11-2005, 07:29
No niezle i skille masz nawet nawet! Ja zalozylem palka wczoraj i mam
:elf:
lvl 8
mlvl 1 :mag:
skille 24/28
I jak !? Ocencie czy one sa dobre jak na 8 lvl czy cienkie ?!
@up
CIenkie jak dupa dzdzownicy -.-... bylo juz tyle tematow o skillach...
Paciorek_Paladyn
25-11-2005, 13:09
Dzieki podniosles mnie na duchu! Teraz zanim upne na 10lvl bede mial 40 dystansa!
lol:d ja na 20 lvl mialme 70/60 xD ale spery sie nie lamaly:D ale teraz ja wiem.... trzeba exp i tyle;p exp i walisz z arrows i tyle
tez leci skill
Jeżeli niestarczy to że po technicznym update speary znikają OWIELE żadziej to niewiem czego ty już tu szukasz??
Według mnie jeśli GMi już coś zmienili to napewno tak jak w tym przypadku niezrobią znów nierozpadających sie spearów :confused:
Jeżeli niestarczy to że po technicznym update speary znikają OWIELE żadziej to niewiem czego ty już tu szukasz??
Eeeee...? O WIELE rzadziej? Wg mnie spiry znikaja TYLKO TROSZeCZKE rzadziej niz przed update, a wiele osób (moi znajomi itp) nie widzą róznic wcale! :D
PS Wie ktos moze jaka TERAZ jest szansa na zniknieci spira? Kiedys podobno była 30% a teraz?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.