Poka¿ pe³n± wersje : PomÓ¯cie
Ja mam taki problem zwi±zany z tibicam wiêc tak mam ¶ciagnieta Tibicam : sciagam film daje go do Release i wlaczam tibicam a nastepnie tibie i biore w tibicam aktywacja --> odtwarzanie i wchodze w tibie i zostawiam puste pola i wciskam enter i pisze ze zly numer i haslo pomozecie ?? :( :(
Apticer's
16-10-2005, 20:32
Jest tak gdy u¿ywasz programów które ingeruj± w kod ¼ród³owy tibii... takie jak TBI
Je¿eli grasz na jakich¶ innych serwerach ni¿ orginalne wy³±cz w opcjach "Test serwer login". A je¿eli jest wy³±czone to niewiem :).
mam wylaczone "Test serwer login". i nadal tak jest :( czy jestescie w stanie mi pomoc?? :(
Odpiszcie plx zalezy mi na tym bardzo ;( ;(
a czy folder relase masz wlozony do folderu z klientem tibii ??
Bartek =))
17-10-2005, 19:21
wchodzisz do tibi cam potem do tibi gdy juz masz 2 programy wlaczone dopiero robisz aktywacja odtwarzanie zostawiasz pola enter and gogo movie :D
Paliblant
17-10-2005, 20:16
Jesli grales na otsach to wejdz na ikonke w wlasciwosci i w elemencie docelowym wykasuj wszystko po \Tibia*****
Paladyn-Tony
17-10-2005, 20:39
Pomó¿cie mam inny problem ale pasuje do tego tematu. Wiêc tak ¶ci±gn±³em parê filmików i nie wiedzia³em czym to otworzyæ wiêc wzi±³em notatnika <lol>.
Potem siê dopiero dowiedzia³em ¿e trzeba tibiacam owierac pliki .rec... No ale by³o za pó¼no... Teraz nie wiem jak to naprawiæ... Mianowicie nie wiem jak zmieniæ teraz ¿eby pliki .rec by³y otwierane przez tibiacam... A bardzo chcia³bym je zobaczyæ. Plx pomó¿cie! Z góry thx.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.