Pokaż pełną wersje : Space Army Needs You !!!
Rekrutacja rozpoczęta do nowej jednostki desantowej. Armia Sił Ziemskich potrzebuje nowych rekrutów ! Więc, możesz przyłączyć się do Armii ! Lub pozostać na swej planecie i modlić się by nie zginąć przez kosmiczne robactwo ! Wstępując do armi gwarantujemy ci:
a) Darmowe posiłki, dla ciebie i twej rodziny !
b) Strój Wyjściowy oraz Mundur !
c) 5.000 Kredytów dla twej rodziny !
d) Darmowe Leczenie we wszystkich szpitalach w Ludzkiej Galaktyce dla całej rodziny !
e) W wypadku śmierci na polu walki, 5.000.000 mln kredytów dla rodziny oraz dopisanie nazwiska na posągu pamięci !
f) Gwarantowane odwiedzanie pięknych i malowniczych planet ! Poznawanie nowych, inteligentnych form życia !
g) Poznawanie nowych przyjaciół !
h) Tępienie wszelkiego rodzaju robactwa !
i) I to co każdy Człowiek chce ! BYĆ OBROŃCĄ NASZEJ WSPANIAŁEJ RASY !
Tak więc ! Na co jeszcze czekasz ! Zgłaszaj się ! Broń naszą rasę ! Podążaj w Kosmos i nisz obce, wrogie mrowiska !
Wolne posady !:
I Żołnierz z podziałem na:
a) Medyk - 0 wolne (NCrash)
b) Spec od Materiałów Wybuchowych - 0 wolne (Baradax)
c) Strzelec - 0 wolne (Dark Sven, Knopers,Ryba)
d) Ciężkie Bronie - 0 wolne (Norah ^^)
e) Dowódca - 0 wolne (Avager)
II Komunikacja - 0 wolne (Barkus, Teletoobis, Sasek62)
III Wojsko Zmechanizowane z podziałem na:
a) Robot bojowy - 0 Wolne (Fakolpet,OnlyM)
b) Pilot Transportowca Desantu - 0 Wolne (Turok_666,Lord pepuska)
c) Pilot Transportowca Opatrzeniowego - 0 Wolne (Minek,Najemnik Bobi)
d) Pilot Myśliwca Między gwiezdnego - 0 Wolne (Kensai,Turil Velrock,Devils Danse,Dreckon,Misza,Dan)
e)APC - 0 Wolne z podziałem na:
-Kierowca - 0 Wolne (emilok)
-Obsługa Broni - 0 Wolne (Berserkerrr)
IV Senat - 0 Wolnych (Sashion,Predalien,Devil Piewek,Zamiela Jr.,Lafina,SimonEKO)
V Naukowcy (Badania broni i innych ważnych dla ludzkości dziedzin !)- Wolne 0 (Norton,Dap-galothij,Vomusu,Kraon,Cor Tibiarz)
VI Prezydent Galaktyki - 0 Wolne (Wymagana sława na forum, w dziale grafiki lub fake'i) (Crowal)
VII Załoga Krążownika Między Gwiezdnego z podziałem na:
a) Główno dowodzący - 0 Wolne (Thimburd)
b) Technik - 0 Wolne (Midarth)
c) Operator Broni - 0 Wolne (Racon)
d) Nawigator - 0 Wolne (Krzysiek Potter)
Zgłoszenia należy dawać w następujący sposób:
Piszemy post:
Jeśli ktoś już wcześniej złożył kandydature na stanowisko i jest ono już całkowicie zajęte... twoja kandydatura jest nie ważna ! (nie tyczy się Prezydenta).
To wszystko, Powodzenia Żołnierzu !
Ja idę na ciężkie bronie :D
IV Senat plx
Nick: Sashion
Troche niezabardzo kumam o co chodzi ale zapowiada sie fajnie :P.
Dark Sven
16-10-2005, 23:02
ja chce byc strzelcem plx
Nie bardzo wiem o co chodzi ale moge być strzelec :D
to ma jakis związek z Starship Troopers ? bo jakos mi się to robactwo kojaży :P
@Knopers:
Starship Troopers, to było po polskiemu "Planeta X" ? Nie, :> ale mają być coś w rodzaju Xenomoprhów z Aliena oraz inne "headbuggery" i inne gówienka :>. Także terroryści rasy ludzkiej i innej, wojny między gwiezdne kilku cywilizacji i wogule :D .
Takze ma być podział na kilka scen, walki kosmiczne oraz walki na ziemnie, w kosmicznych ma być jako "ziemia" kosmos a bohaterami będą mysliwce z pilotami :) ... cya.
Eee to ma byc Fake tak? To my bedziemy mogli sobie mniejwięcej wybierac postępowanie naszych bohaterów? Np. zdradzenie ludzi i przyłączenie sie do wrogów? czy to ty ustalasz całą fabułe? xD
up:
Fake, no raczej ja... za dużo by to trwało takie uzgadnianie ;)...
Fake będzie podzielony na kilka kategorii... aż wkońcu wszyscy się spotkaja i ich linia życią zawiąże się w jedną grubą nić... .
Czyli na początku będzie raz odcinek o żołnierzach na planetcie, raz o wojownikach w swych maszynach w kosmosie (czyt. myśliwce) raz o senatorach i ich zebraniach (to moge wtrącać czasem tu i tu )... :) ...
będzie coś w rodzaju Star War'sów ;) .
omg, a nie mozna byc jednym z tych "zlych" ?TT
up:
Moge cie walnąc jako jednego z miliarda robaczków bez mózgów.... i wogule, (takie mięso armatnie).
no chyba nie powiesz ze ta wielka armia bedzie walczyc tylko z robaczkami... to moze lepiej zrob cos w stylu "wnerwiony dzialkowicz" czy cos takiego... a nie za star warsowe klimaty sie bierzesz >.<
BaRkuS_LuCeRa
16-10-2005, 23:22
ja moge byc komunikatorem:P nick Barkus... tylko proszęnie półgłówek
Hmmm Heh kilka filmow i gier kosmicznych w jednym?
up:
Moge cie walnąc jako jednego z miliarda robaczków bez mózgów.... i wogule, (takie mięso armatnie).
Hmmm zergi? xD
Ale one tez powinny miec jakiegos przywodce?
no chyba nie powiesz ze ta wielka armia bedzie walczyc tylko z robaczkami... to moze lepiej zrob cos w stylu "wnerwiony dzialkowicz" czy cos takiego... a nie za star warsowe klimaty sie bierzesz >.<
Kurde niech se robi co chce -.-
Darth Ryba
16-10-2005, 23:25
Avager Proooooszę bys zrobil wyjatek i bys przyjął jeszcze jednego strzelca?? prooosze. (albo mogl bym byc snajperem :P) Nick: Ryba Ale w ostatecznosci moge byc medykiem :/
@down
Powodzenia i mam nadzieje ze szybko nie zginę :D
Avager Proooooszę bys zrobil wyjatek i bys przyjął jeszcze jednego strzelca?? prooosze. (albo mogl bym byc snajperem :P)
Em, idź se na medyka, MEdyk też dostaje broń (strzelcy mają jedynie taki plus że z czasem będą mieli dostep do broni z celownikiem optycznym ...).
@Scream:
Ehhhh... Nie wiesz o co biega i odrazu komentujesz. To nie ma być kolejny fake z serii 1 rasa vs 1 rasa vs 1 rasa i konflikt na całego..... że są bohaterowie co non stop walczą ze sobą .... wystawiaja swoje armie na walke a pod koniec jeden z nich ucieka unikając śmierci, czy tam coś podobnego w tym stylu... . Tu chodzi o to że wszyscy którzy chcą dojść do tego fake'a walczą po stronie ludzi i na rzecz ludzi... . Co do zdrady, jak coś to się skontaktuje z daną osobą na priv lub gg inkognito... i sie spytam czy chciała by zagrać taką role... . To wszystko co moge powiedziec.
Ja chcialbym zostac Pilotem Myśliwca Między gwiezdnego ;)
Kurde niech se robi co chce -.-
a ja se pisze co chce. Nie podoba sie? daj mi ignora
@topic
eeeeee..... pl? ja sie pytam czy nie mozna byc zlym, a ty ze to nie ma byc sieczka rasa vs. rasa i ze ktos tam ucieka by uniknac smierci...
Czemu niema Rycerzy Jedi czy cos w tym stylu? XD
up up:
Wiesz że lubie chaotycznie pisac, nie nie można być złym, opisałem ci w tamtym poście dlaczego... .
uP:
Bo to nie Gwiezdne Wojny
Aff... kolejne kosmiczne dziadostwo w wykonaniu Avagera. Wiesz, jak ja nienawidzę takiego świństwa i jeszcze mi tu linkami do tego zarzucasz.
Avager (22:29)
hiho mendo
Eileen (22:30)
coś ci przeszkadza parszywcu jeden?
Avager (22:30)
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=53658
Avager (22:30)
lookaj
Zanim się zgłosicie radzę go zapytać, czy nie zamierza skończyć tego tak szybko jak pozostałe jego "projekty". Praca z taką ilością ludzi jest długa i wyczerpująca. Nie mniej jednak życzę szczęścia... Jeśli coś z tego będzie.
Eileen
PS: Avager, pożegnaj się ze swoimi 2 punktami energii na reset. To za tę mendę.
czyli jesli nie ma sieczki to nie ma kluczowych zlych postaci? fajnie =) Pozatym zdrada.... z tego co piszesz to zapowiada sie ciekawie - zolnierz dradzi ludzi bo bedzie chcial walczyc w imie bezmozgich robaczkow - bo wkoncu nic innego tam nie bedzie. Dobrze ze masz juz przemyslany scenariusz.
ee ale jak to będzie wyglądało bo zdeczka nie rozumiem o co ci chodzi ztym fakiem :P
Down: sry ale powątpiewam :P
up up up (juz nie mieliscie kiedy postow pisac :/ ? :) ).
hehe :* nie gram w MW :*
no dobra, :> więc informuje że nie robie innych fake'ów jeśli ten nie osiągnie przynajmniej tego czegoś... tzn. nie skończe go...... .
CZyli krótko mówiąc nie robie innych fake'ów prócz tego !
EDIT:
Scream, czytaj pierwsze posty (lub w innych topicach gdzie opisywałem to).
W fake'u będą walki nie tylko z robactwem -.- ale i z innymi rasami oraz "TERRORYSTAMI I REBELIĄ" ! Więc pomyśl... a także mogą zdradzić dla korzyści materialnych... skad możesz wiedzieć o co mają walczyć :) ?
Yarpen Zigrin
16-10-2005, 23:39
Robot bojowy plx0r :) (btw. jak o nie Yarpen Zigrin tylko Fakolpet :P)
BaRkuS_LuCeRa
16-10-2005, 23:42
Kiedy zaczniesz robić i wklejać fejka??? tak z ciekawosci pytam:P... i nie rob mnie półgłówkiem
Darth Ryba
16-10-2005, 23:42
Avager a bys mi mogl zrobic zamiast "darth ryba" poprostu Ryba? z gory dzieki
up:
no z tego tak wywnioskowalem....
i mi wlasnie chodzi o to, czy mozna byc terrorystom lub kims z rebeli......>.< i po co bylo sie tak rozpisywac na tyle postow?=)
@Scream:
Może..... jak jest zdrada to chyba wiadomo ..... .
@offtop plax
Czyli mogę cię zabijać już? Bo tak się dziś przymierzałam... Ale nie chciałam cię bić bez zapowiedzi... :evul:
@Yarpen Zigrin
I ty Brutusie, przeciwko mnie?
Tak, już widzę ten fake... akurat będą 2-3 odcinki i Avager się zmęczy... Albo wogóle nie zacznie? Który już raz tak robi...
Darth Ryba
17-10-2005, 00:15
Mam 2 pytania do Avagera:
1. Kiedy zamierzasz opublikowac (okolo) swoj fake?
2. Zrobisz to w nowym temacie czy w tym?
PS: Jakie bedzie dlugie? (mniej wiecej ile zdjec? kilka? klikanascie? kilkadziesiat? klikaset? :evul: )
up:
Kiedy zamieszcze? Hmm jak skończe robić grafiki potrzebne
W nowym Topicu......
Zawsze robiłem minimum 10 fotek..... więc się domyśl ;) .
Ej tylko zeby to było długie, a nie 5 obrazków i muhahaha koniec -.-'''
Turok_666
17-10-2005, 07:38
ja chce być Pilot Transportowca Desantu
Ten wstęp przypomina mi taki film "Żołnierze Kosmosu" czy coś takiego gdzie się nawalali z milionami robaczków które były 5 razy wieksze od nich.
Torog Velrock
17-10-2005, 08:30
Taaa to ja mugłbym być kierowcą myśliwca mięndzy gwiezdnego
Albo Naukowcem (ale wole byc pilotem :))
Nick:Turil Velrock
Ten fak bendzie (lub powinien) być ciekawy :) :] :)
Fire Necromacer
17-10-2005, 09:26
Chce być "Pilot Myśliwca Między gwiezdnego "
Nick: hymm "Devils Danse" Taniec Djabłów (coś naprawde pasującego :D )
Co to ma by, że tak wybierasz ludzi?
Mino to chce być tym pilotem...
PS. Devils Danse jest knightcikiem na Refugi i jest pod moją kontrolą :D
Gracz Tibii
17-10-2005, 09:38
Dobra to ja chce być Pilotem Myśliwca Między gwiezdnego. Daj nick Dreckon.
NoRToN3C
17-10-2005, 09:54
V Naukowcy
Nick: Norton
Plaxxxx
Zostały jeszcze jakieś miejsca? No oprócz tego prezydenta czy jak mu tam... Ja się zgłoszę może na pilota mysliwca, a w najgorszym wypadku na zaopatrzeniowca ;)
teletoobis
17-10-2005, 10:33
Jesli jest jeszcze wolne miejsce to na komunikację się zglaszam;] jeśli nie to mogę być dziką kobietą waszym sprzymierzeńcem, która bedzie podstepnie kastrować rywala :D btw...why? because my nick is Fidelka Kastratka
:p
Ja chce byc pilotemm myśliwca międzygwiezdnego
nick: Ojczul
Yarpen Zigrin
17-10-2005, 11:48
Aha jakbyś mogł Avager to tego robota zrób z dłuuuugą brodą, taką krasnoludzką ;)
II Komunikacja - 2 wolne (Barkus, +Sasek62+, XXX)
Dodaj mnie plz
predalien
17-10-2005, 13:55
Ja się zgłaszam do senatu
Nieczytalem calego tematu ale chce byc kimkolwiek ;] moge bys tym robaczkiem ;]
Gdyby było wolne miejsce zgłaszam się do senatu!
Devil Piewek (jestem grzeczny,kulturalny,miły,mądry i przystojne moge nadesłać zdjęcie).Gdyby była możliwość chciałbym byc prezydentem.
Podpisane:
Devil Piewek
Danuneko
17-10-2005, 14:24
A nie można by jeszcze kilka myśliwców w fabryce dorobić? :p
Jeśli jakimś sposobem (nie wiem jakim) uda Ci się mnie dodać do tej pięknej eskadry gwiezdnych myśliwców to...
Nick: Dan
Dark Sven
17-10-2005, 14:42
aha a co z kasa i jedzonkiem :p
Zamiela Jr.
17-10-2005, 14:45
Wiem że mam nikłe szanse ale bardzo chciałbym być Pilotem Myśliwca Między Gwiezdnego, Członkiem Senatu albo Statku desantowego.
Mój nick to Zagru.
Edit:
:cup: HURA! Udało mi się! :cup: . Wielkie dzięki Avager. :cup:
Przybitek
17-10-2005, 14:49
Ja moge byc Pilot Myśliwca Między gwiezdnego :)
Cor Tibiarz
17-10-2005, 14:53
Ja chczem być Pilotem Myśliwca Między gwiezdnego! :cup: plx plx
dap-galothij
17-10-2005, 14:59
Ja albo naukowcem(szalonym), albo Pilot myśliwca międzygwiezdnego:)
Wedle uznania, mi obojętne.
Lord pepuska
17-10-2005, 15:25
A ja chce byc Pilot Transportowca Desantu B)
Pilot Myśliwca Między gwiezdnego or naukowiec plx :PPP
Niezle, ale troszeczke zakręcone.
Gratz :cup:
Scorpionus
17-10-2005, 15:35
Ja prosze o myśliwca
Ja chce być Pilotem Myśliwca Między gwiezdnego albo naukowcem albo chce być w senacie ;)
Ja chcę być prezydentem galaktyki!!! :cup: :cup: :cup: ...
No... Jeżeli się Ty nie zgadzasz... Albo inni... Bo mam trochę wrogów... To może być Pilot Myśliwca Między gwiezdnego albo naukowiec jakimś...
@Up: Myślę że raczej chodzi o Nicki z forum.
P.S. Znowu spalasz poprzedni Fake... No... Ale może i dobrze... Może tym razem będziesz miał okazję naprawdę się wykazać...
SimonEKO
17-10-2005, 15:40
ja chcem byc pilotem mysliwca albo w senacie :D
Ja chcę być prezydentem galaktyki!!! :cup: :cup: :cup: ...
No... Jeżeli się Ty nie zgadzasz... Albo inni... Bo mam trochę wrogów... To może być Pilot Myśliwca Między gwiezdnego albo naukowiec jakimś...
@Up: Myślę że raczej chodzi o Nicki z forum.
P.S. Znowu spalasz poprzedni Fake... No... Ale może i dobrze... Może tym razem będziesz miał okazję naprawdę się wykazać...
Z tym prezydentem gelektyki to ty masz duze szanse,b jestes popularny w dziale fejki ;)
Tak wogole to on skonczyl z SOD z powodu ze bylo malo komentow (co ja chyba tez zrobie jesli nie bedzie komentow).
Darth Ryba
17-10-2005, 16:52
A moze zrobimy wybory na prezydenta?? :D
@down
juz to widze: glosujcie na Crowala bo nie ma innego kandydata!
A moze zrobimy wybory na prezydenta?? :D
i moze jeszcze kampanie wyborcza? -.-
Mnie możesz zrobić kimkolwiek, bylebym był :P.
Najlepiej pilotem mysliwca międzygwiezdnego lub innym pilotem :)
Thorvind
17-10-2005, 16:59
Ja bym chcial zostac pilotem mysliwca miedzy gwiezdnego, moje marzenie z symulatorow mysliwcow, plose :P.
Nick oczywiscie Thorvind.
Ja chce do senatuu ^^ .
Nick Kraon
Ps. Avager dzisiaj pojawi sie SPECJALNY odcinek mojego fake'i wiec lepiej zajzyj ^^
Ja chce byc "Pilotem Myśliwca Między gwiezdnego "
Darth Ryba
17-10-2005, 17:30
Chyba juz za duzo tych pilotów mysliwca. Chyba polowa sie nie zalapie :/
@down
i ty chyba juz tez sie nie zalapiesz. jak mowisz sa jeszcze 4 wolne miesca, ale Avager nie aktualizowal tego od wczoraj. gdybys czytal wszystkie strony to bys wiedzial, ze zglosilo sie chyba z 10 kandydatów
d) Pilot Myśliwca Między gwiezdnego - 4 Wolne (Kensai,XXX,XXX,XXX,XXX)
Latanie to moje powołanie od dziecka. Dodatkowo ośiągam niezłe wyniki na symulatorach ;]
d) Pilot Myśliwca Między gwiezdnego - 4 Wolne (Kensai,XXX,XXX,XXX,XXX)
Latanie to moje powołanie od dziecka. Dodatkowo ośiągam niezłe wyniki na symulatorach ;]
Policz sobie od początku ile było zgłoszen na PMG i sie zastanow czy sie wogole dostaniesz -.-
VI Prezydent Galaktyki - 1 Wolne (Wymagana sława na forum, w dziale grafiki lub fake'i) (XXX)
Zgłoszenia należy dawać w następujący sposób:
Piszemy post:
Jeśli ktoś już wcześniej złożył kandydature na stanowisko i jest ono już całkowicie zajęte... twoja kandydatura jest nie ważna ! (nie tyczy się Prezydenta).
To wszystko, Powodzenia Żołnierzu !
Hehe... Czemu Ty nie poszłeś na prezydenta?:> Masz zaliczone warunki. :p
Hehe... Czemu Ty nie poszłeś na prezydenta?:> Masz zaliczone warunki. :p
Bo on jest dowódcą. W pierwszej chwili też się zdziwiłem.
Ja moge byc Pilot Transportowca Desantu, jesli jest jeszcze wolne miejsce :)
Najemnik Bobi
17-10-2005, 18:54
Posada: Pilot Transportowca Opatrzeniowego
Nick: Najemnik Bobi
Bede dzielnie służył (YeS SIr...)
Tibiomankaa
17-10-2005, 18:55
ja moge isc na PMG pod nickiem Zawisza :)
Lord pepuska
17-10-2005, 19:15
Ja moge byc Pilot Transportowca Desantu!plx plx avager :)
Dodałem kilka nowych stanowisk oraz odświeżyłem liste... oj dużo było tych chętnych na PMG ...
OnlyM(PL)
17-10-2005, 19:47
Robot bojowy <--- me plx
Moge powiedziec ze mam doswiadczenie jesli chodzi o roboty.
@down A czemu nie?
Robot bojowy <--- me plx
A jaki nick.....bo nie dam ci OnlyM(PL)...
Informuje także że dodałem także zupełnie nowe stanowisko (oj, nad tym ostatnim będzie więcej pracy... dla mnie pod względem graficznym :/).
EDIT:
Także padały pytania czemu ja na prezydenta nie poszedłem.... proste, Kocham wojsko, wszystko co z wojskiem związane, wogóle... te wojny, to mój świat . A prezydent mi sie kojarzy z Polską -.- .
Dodałem kilka nowych stanowisk oraz odświeżyłem liste... oj dużo było tych chętnych na PMG ...
:cup: :cup: Hurra! :D Prezydent! Wygrałem! Bo nie było więcej chętnych! :cup: :cup:
Robot bojowy <--- me plx
@down A czemu nie?
Zastanów się czemu.... jak coś moge walnoć OnlyM i to wszystko ... .
OnlyM(PL)
17-10-2005, 19:56
oki :) ........btw zastanwam sie czemu nie moze byc jeszcze te (PL) ale jakbys napisal OnlyM to tez bym sie przeciez nei obrazil.
Anyway bede zaszczycony jezeli wystapie w twoich fejkach.
dap-galothij
17-10-2005, 19:58
Avager, jak będzie więcej chętnych na naukowców, to mogę pójść albo do krążownika(opróćz dowódcy) albo do APC:)
A tak wogóle, to "Dap" może być dużą, ale "galothij" już nie:P
up:
To sie zdecyduj wkońcu gdzie ;) .
DOWN:
No widzisz, a ja jestem Członkiem LOK'u (Liga Obrony Kraju) ;) .
Darth Ryba
17-10-2005, 20:05
Także padały pytania czemu ja na prezydenta nie poszedłem.... proste, Kocham wojsko, wszystko co z wojskiem związane, wogóle... te wojny, to mój świat . A prezydent mi sie kojarzy z Polską -.- .
Tez uwielbiam wojsko. Jak mialem 10 lat, to z kumplami z podwórka bawilismy sie w komandosów :) i rozwalalismy bazy, robilismy desanty itp. Bardzo miło wspominam te czasy :D
PS zwolnilo sie miejsce na jednego strzelca. Moge isc na strzelca zamiast na medyka? albo zrób jeszcze jednego żołnierza! SNAJPERA! Pomysl nad tym bo ja uwielbiam snajperów. plax0r sniper!
Thimburd
17-10-2005, 20:12
Chcę być Głównodowodzącym Załogi Krążownika Międzygwiezdnego. :)
Chcę być Głównodowodzącym Załogi Krążownika Międzygwiezdnego. :)
Blah, a ja już marzyłem, że będą do mnie mowić generale [SW i Thrawn]. Jeśli Thim~ byl pierwszy to jeśli można poproszę posadę Techinka. Dziękuję.
Moze chiciaz do naukowców sie zalapie jak do senatu mi sie nie udalo ^^?
Darth Ryba
17-10-2005, 20:21
Avager a praca z 40-stoma różnymi bohaterami nie znudzi Ci się?
ps co myslisz o tym snajperze? ja bym sie bardzo ucieszyl ;)
"Załoga Krążownika Między Gwiezdnego z podziałem na:
a) Główno dowodzący "
Albo kims innym.
Up:
Wybierz kogoś innego...
17-10-2005, 21:02
up@
mam jeszcze sprawe... KIEDY BĘDZIE MOŻA UJŻEĆ TE WSPANIALE FEJKI TWOJE BU CZEK TU Z NIECIERPLIWOŚCIOM.
down@
kto poda linka z drzewkami plz fast :baby: :D
Hail Belriso ryz na mleku.
Zglaszam sie. Jak dla mnie spox. Moge byc w saperach :D
up:
Wybierz inne stanowisko, gdyż te które próbujesz zdobyć jest już zajęte.. .
up:
Wybierz inne stanowisko, gdyż te które próbujesz zdobyć jest już zajęte.. .
Medyk. Bede was leczyc lobuzy :D
Darth Ryba
17-10-2005, 21:39
NCrash
do wyboru zostali ci: Nawigator, Naukowiec, Kierowca i Medyk (bierz medyka!)
byles 2 sekundy szybszy :F
ps: juz setny post w tym temacie :P
tia :) lub twój post to 99 odpowiedź (ten to 100 :> ) jak kto woli ;) .
Dobra, zostało jeszcze pare stanowisk.....w przyszłości pare jeszcze dodam, teraz akurat nie robie fake'a.... ah, dziewczyna troche kosztuje ;) (Czasu i nie tylko ;) ) .
Krzysiek Potter
18-10-2005, 09:54
Ja się zgłaszam na nawigatora!!!
to ja sie pisze na kierownicze stanowisko w pojezdzie APC :P
czytaj na kierowce ( chociaz kierowca zawsze ginie pierwszy :=] )
Darth Ryba
18-10-2005, 14:50
Jeszcze jeden naukowiec i juz wszyscy
Scorpionus
19-10-2005, 12:54
APC - 2 Wolne z podziałem na:
-Kierowca - 1 Wolne (XXX)
odświeżyłem stanowiska..... pare jeszcze zostało..... także dodałem do Dema (patrz dział grafiki) jak wygląda myśliwiec (przed przemalowaniem) oraz APC .
Cor Tibiarz
20-10-2005, 14:20
JEST jeden wolny naukowiec wiec plx chce byc naukowcem :baby:
Do "Graphical demo" dodałem 4 rodzaje outfitów Żołnierskich ! Go and check it !
Zgłaszam się do piechoty chce rozwalać robale na pierwszej lini :evul: :evul:
Chce walczyć chce rozwalać robale chce być w piechocie która rozwala robale :D:D:D:D :evul: :evul: :evul:
Acha a kiedy będzie pierwszy odcinek??. :confused:
Czy on wogule nadejdzie?? :o :o
Już nie ma wolnych :( a szkoda.A gdyby coś się zwolniło to chciałbym strzelca.
Mam nadzieje że ten fake nie będzie jak inne,poczekamy zobaczymy ;) .
Jesli sa jakies wolne miejsca to mnie tam wpakuj.Moze jako przywodce zlych?
Kwadratowe Koło
25-10-2005, 07:54
A mnie może jako wice-złego ;P
Nemesis.
Pzdr.
A ja chcialbym byc strzelcem ... :P
Yes, Sir !
Pytanko, Senatorów wolicie jako facetów w garniakach czy jak ??? Czekam na propozycje, ale fast plx.
Wasze propozycje:
Garniaki: 2
Inne: 0
Ja proponuje w garniakach , wkoncu to wazniaki ! :D
UP:
Nie odpowiem na pytanie, ze względu na inteligencje autora.
Pare grafik zrobionych do tej pory.....
http://img412.imageshack.us/img412/7517/tr17vb.pnghttp://img412.imageshack.us/img412/228/magazynektr12yo.png
http://img412.imageshack.us/img412/2820/nozednet3oc.png
http://img412.imageshack.us/img412/6264/mapaprzenosnav12cb.png
http://img412.imageshack.us/img412/3984/radio7hp.png
http://img412.imageshack.us/img412/6185/illurionexplosives7sg.png
http://img405.imageshack.us/img405/8637/gf16dq.pnghttp://img405.imageshack.us/img405/8682/gf1clip8ko.png
http://img405.imageshack.us/img405/7070/t16vc.pnghttp://img405.imageshack.us/img405/5141/t1clip6et.png
http://img405.imageshack.us/img405/1225/plecak6nd.png
http://img296.imageshack.us/img296/6576/demo29cs.png
http://img296.imageshack.us/img296/1756/demo2um.png
http://img436.imageshack.us/img436/5069/apclewo9rc.png
http://img260.imageshack.us/img260/1061/mg2gr.pnghttp://img260.imageshack.us/img260/3969/mgstop9xo.png
http://img421.imageshack.us/img421/3271/lewo4uf.png
http://img398.imageshack.us/img398/6334/dol6mt.png
http://img398.imageshack.us/img398/9264/dol9ji.png
A teraz outfity...:
Dla żołnierzy:
Wersja w armorach:
http://img468.imageshack.us/img468/2808/testnohelm5el.pnghttp://img468.imageshack.us/img468/3260/testhelm3dz.png
Wersja bez armorów:
<narazie brak ;)>
Senator (do poprawienia jeszcze ;) ):
http://img260.imageshack.us/img260/8800/test6cy.png
Pilot statków najróżniejszych (prócz lądowych i krązownika)
http://img260.imageshack.us/img260/5776/testhelm7vx.pnghttp://img260.imageshack.us/img260/9630/testnohelm4qt.png
Oczywiście kolor włosów i inne mniejsze szczegóły zmienie....to są tylko takie dla ukazania mniejwięcej jak to wygląda....
Aha, od tej pory daje tutaj wszystkie grafiki.... :)
Komment plax.
N/C , yyy... tzn wow ! :D
Normalnie brak slow...
Trzeba miec naprawde talent zeby tworzyc takie...takie arcydziela !
Btw. Versja w zolnierzy w pancerzu wyglada jak Version in Snow Kamo :P .
PS. Moglbys poprawic noz , bo w porownaniu z karabinem wyglada jak miecz ... A moze tak ma byc ... ;)
PS2. Chcialbym Ci pomoc Avager i stworzylem propozycje broni (wiem ze nie prezentuja sie najlepiej , ale zawsze mozesz je zmodyfikowac etc. :P )... :
http://chemicals6.w.interia.pl/sk99fal.jpg
http://chemicals6.w.interia.pl/cpg77af.jpg
http://chemicals6.w.interia.pl/sk98fal.jpg
http://chemicals6.w.interia.pl/cpg76af.jpg
http://chemicals6.w.interia.pl/illurionnade.jpg
To jest (mimo ze raczej na to nie wyglada :P ) granat z ciecza Illurion , jest ona opisana w Graphic Demo . Patrz dzial 'Grafika' .
Eh... Illurion....to raczej materiał straszliwie czuły i wybuchowy....a potrząsanie nim jako granat..... to by wybuchło ledwo rzucone :D .... więc wątpie... .
Granat zostawiam na Detrion, taki proszek ...
ale heh, przynajmniej pomogłeś jako tako ;) , nie mam problemów ze stworzeniem broni. Akurat broń ciężka, typu wyrzutnia rakiet ... zrobiłeś troche tandetny (czyt. uniwersalny) kształt... a to jest wiek około 30.... więc wiesz... wszystko zupełnie inaczej wygląda.... ;) ... cya.
Nowe logo Fake'a :) (jak widać, seria HD ).
http://img422.imageshack.us/img422/801/logo4mn.png
A jak by ktoś chciał zobaczyć co jest za czarną mgiełką... :) to niech wejdzie tutaj ;)
>>>Click this stupid link<<< (http://img422.imageshack.us/img422/8799/logo22gf.png)
Ladne Ladne... ;)
HD Bylo bardzo fajne... szkoda ze tak szybko sie skonczylo ... :/
Avager - Jak tam Twoja praca? Duzo zrobiles?
Darth Ryba
31-10-2005, 03:54
Wlasnie. Duzo juz zrobiles??
Sacred Platinum Dragon
31-10-2005, 05:46
Hallo Nie znalazło by sie miejsce dla bezrobotnego sprzatacza na statku bo juz widze ze sie kurz osadza.
xDxDxD
up:
On dopiero w trakcie tworzenia...
Sorka że nic nie odpowiadałem ale nie miałem neta przez cały weekend... -.- ...
Więc, teraz akurat nie mam tamtego kompa na którym są grafy, będzie później :D ,zaraz ide kupić cd'ka by poprzenosić te szpargały.. ;).
Otóż to co zrobiłe to:
-2 Demonstracyjne "screeny" z fake'a... (nie będą akurat wykorzystane ale cóż ;) )
-KRĄŻOWNIK !! >:[, całą niedziele go robiłem... otóż, to co zrobiłem to:
*Plan krązownika od samej góry (czyt. on ma 1...2...3.. załóżmy 3 piętra), czyli bez wnętrza... działka itp poustawiane
*Mostek
*Przygotowane do zmiany piętro mieszkalne + maszynownia... zobaczycie ... potem go dam, cały plik w PNG zajmuje 2,5 mb (jest on w roździelczości 1200x4000 - więc jest olbrzymi ;), jest to mapa tibijska ułożona na wygląd krążownika... 100% własnych grafik, 0% grafik tibijskich !!!!!).
-Nowe Outfity
-Ciągle zmieniana fabuła ;) ;) ... i coraz bardziej przypominająca Humans Doom (a raczej jego treść apokaliptyczną ;) ).
Dobra, to na tyle...
P.S.
Robienie krążownika zajeło mi ... hmm... plan ogólny..... z 4h, mostek...3h... piętra mieszkalne (zwane także Środkowym ;) ) zajmie mi.....hmm... z 6h ? jakoś tak... dużo tego tam jest... a każdy kawałek ściany, każdy mebelek, komputer robie od 0 ! nie robie zapisu tych graficzek odzielnie (czyli że są wykożystane tylko raz, chyba że je wytne).
Gdzieś tak o 15 powinny być już zamieszczone niektóre graficzki ;), cya :* .
Avagerze ,o najswietszy patronie Fake'owcow ;) Gdybys dorobil jeszcze jakas role to chcialbym ;) wystapić w Twoim Fake'u :baby:
Dobra, jak obiecywałem... przegrałem na płytke a potem na kompa...
daje 3 rzeczy:
1) Przeszukiwanie bazy... brak zasilania głównego... tylko awaryjne dla urządzeń najpotrzebniejszych, nie zbędnych... a co za tym idzie...światło bye bye:
http://img248.imageshack.us/img248/2927/basesearching1vd.png
2) Illurion Chain-Cannon zamontowane na Robociku ;) :
http://img248.imageshack.us/img248/5205/impulsemech2dk.png
3) Krążownik od samej góry (nie widać pomieszczeń w środku)... .
Jest to tak duże że lepiej daje to w linku do nowego okienka ;) (http://img248.imageshack.us/img248/5157/caly5bz.jpg)
Dark Sven
31-10-2005, 16:43
Super
Jak to moj kolega powiedzial
(more plx-to moje) albo ci walne z uha za 100
To jest.... to jest... po prostu... niesamowite...
Avager, jestes glupim nubem jesli mi nie powiesz jak to sie robi! :( :P
:( Roazczarowałeś mnie... Kiespki ten krążownik... Zbyt kanciasty...
@UP:Baradax:
Parę efektów można zrobić w GIMP'ie... IrfanView... I pare innych programów... Ale myśle że używa Paint Shop Pro
n/c ... Tzn. ... To jest swietne , piekne i wogule mniam :D :D :D :P .
Gratz.
Parę efektów można zrobić w GIMP'ie... IrfanView... I pare innych programów... Ale myśle że używa Paint Shop Pro
Ahh... wiedziałem że ktoś się przyczepi do kształtu -.-... wiesz czemu taki kształt ? Prosze bardzo...
http://img114.imageshack.us/img114/2208/mostek3hz.png
Przez ten tzw. "Mostek" będziesz wiedział oco biega i czemu taki kwadratowy -.- ... .
A jeśli nie to powiem ci, pod każdym kawałkiem "metalu" znajduje się pomieszczenie ! ... tu masz widok akurat na ten kwadracik pod działkiem (działkiem położonym między dwoma innymi).
Używam
Graphics Gale
Paint Shop Pro
PhotoShop
to nie tajemnica... ale trzeba umieć się w tym bawic -.-.
EDIT:
Tylko żeby ktoś nie myslał że ten mostek skończony -.-... jeszcze mnóstwo rzeczy musze poprawić... w tym cieniowanie przedmiotów !!!
Mysle ze on uzywa wiecej programow niz te ktore ty wymieniles :D
A ztych co wymieniles to tylko mam Psp :(
ps. Wejdz na gg....
No tak... Ale chodziło mi o sam dolny kształt... Reszta spox...
dolny jako że południowy czy dolny jako piętro ?
Południe - Oglądałeś em... kurde zapomnaiłem... był taki film, że przylatują na statek zwany "Horyzont Zdarzeń" który rzekomo zaginoł w akcji podczas skoku w nadprzestrzeń... i wrócił z innej rzeczywistoći... miałeś bardzo podobny tunel tam, na końcu którego był właśnie silnik itp (ta taka jak by kula...rdzeń)... to jest coś w tym stylu... to i tak lepiej wygląda niż jak bym zrobił jakąś tam gwiazdke -.- ... zobaczysz potem co będzie tam w środku a nie czepiasz sie kształtów ;)
Dolny - tam akurat widoczny jest Hangar (Taki wystający z tyłu).
BaRkuS_LuCeRa
01-11-2005, 21:47
Gosciu normalnie mnie zwaliło z krzeseła jak to oglondałem tylko nie daj ciała i rob to szybko... aha i czy som jakis stroje inne dal komikatorów czy jakos tak:P:P:PP:P:P:P:P
Ok, nowe info:
-Fake będzie najwcześniej w dzień Niepodległości ! (NIE WCZEŚNIEJ), ale możliwe bardzo że kilka dni później.
-Robie coś w rodzaju pod fake'a (mam troche dosyć dodawania łóżek do sypialni, komputerów i innych bzdet na korytarzach krążownika... heh... a jeszcze cieniować prosze państwa trzeba to -.- ). Ma będzie robiony także gdy będzie już SA (gdy będzie jego PRemiera), czyli 2 fake'i na głowie, ten natomiast to nic trudnego, gdyż w świecie fantasy (tamten... to prawie 99,999% własnych grafik.......heh jedynie to przywiduje wykorzystać teksturke pustyni - w SA).
Dobra, tylko żadnych tekstów że nie kończe fake'ów...... bo mówiłem ostatnio, jak teraz nie skończe żadnego fake'a to nie robie nowego ;) ... .
Eugeniusz III
05-11-2005, 16:02
Ale jazda swietna robota.
Turtle Sikornik
06-11-2005, 08:34
Chcę być Medem plx ;)
Edit:Nick Turtle Sikornik.
Chyba że już masz postacie to sie spóźniłem
The Wymiatacz
15-01-2006, 10:38
pisze sie na to^^
Ja mógłbym kimś być, ale z tego co widze to już niema wolnych miejsc...
Aval'yah
15-01-2006, 19:37
Cholerni archeolodzy >.< Po kiego wała odświeżacie stare, dawno już nieaktualne tematy?
Dark Sven
15-01-2006, 19:42
Ok mam nadzieje że ktoś juz nie raportował
Aval o co chodzi z tymi jajami w podpisie?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.