Pokaż pełną wersje : Phantasy RPG
Nie wiem jakim cudem wczesniej nie natknelem sie na te gre skoro istnieje juz chyba z rok :P podejrzewam, ze ich manager od reklamy sie obija ;-) totez postanowilem im troche pomoc tym tematem. Zreszta tej gry nie trzeba reklamowac, jest po prostu swietna. System jest wporzadku, 4 rasy 30 klas, gra prosta a zarazem rozbudowana, a wszystko prawie w real time ("tura" co pare minut) do tego grafika dopracowana i system walk dla wymagajacych :]
Jezeli chcialbys sprobowac skorzystaj z linkow ponizej.
Link z refem, z gory dzieki za wsparcie :*[ link ] (http://www.phantasyrpg.com/register.php?step=1&ref=89377)
Link bez refa [ link ] (http://www.phantasyrpg.com)
I link dla tych ktorzy chcieliby pomoc dodatkowo (na bank nikt nie kliknie xD) [ link ] (http://phantasyrpg.com/main.php?view=89377)
TY SIE NATKNALES?!?!?! WTF?!?!?!?!
no co za chudy byk
Zaczynam się powoli zastanawiać jakim cudem nie natknąłem się wcześniej na tak wspaniałą i interesującą grę... Przecież to jest to "coś", którego szukałem od dłuższego czasu :D.
W ramach podziękowania kliknąłem zarówno na ten link, gdzie "coś tam" otrzymujesz, jak i zarejestrowałem się podając twoje id :).
Stasioman
18-10-2005, 09:42
Hmm... Ciekawe...
Przydałaby się jakaś instrukcja - nie wiem np. co ci dało to, że zwiększyłem ci fame i że skorzystałem z twojego linku referacyjnego (uznałem, że zasługujesz (oczywiście wiem co to link referacyjny (może zobiłem literówkę), ale pytam co dostałeś KONKRETNIE.))
Zapowiada sie ciekawie, besn zaprezentowales gierke to napisalbys cos wiecej, moze mala instrukcja?:P
Stasioman
19-10-2005, 13:26
O, właśnie! Jest w tym czymś instrukcja? Np. jak zdobyć sensowną klasę i czym się one różnią -_-
@edit:
uff... znalazłem.
W menu jest Help Center tam macie opisane jak grac, jak zaczac etc.
A co do refow, nie ma z tego zadnego powiazania, a ja dostaje punkt, za odpowiednia ilosc tych punkow sa bonusy np kasa czy jakis amulet, a za zwykle dodawanie fame dostaje sie 1gp/1exp.
Stasioman
19-10-2005, 14:27
Heh, kiedy edytowałem posta dopisłeś ^_^
Ale dzięki za odpowiedź. I cieszę się, że ci pomogłem ;)
Znalazłem jeszcze dział z klasami... Jest ich ZATRZĘSIENIE 8o 8o 8o z 40 razy więcej niż w tibii (jeśli nie liczyć promocji)! Ale coś ostatnio nie działa :/
Hmm.. wygląda na fajnego i miłego rpga :) besn za rejestracje z linka z refem oczekuje jakiegoś poradnika :P
mati sorcek
20-10-2005, 19:48
ej jak zdobyc strengh bo potrezbuje jescze 5 punkcikow do warriora help :p
Stasioman
21-10-2005, 06:37
Zyskaj poziom, kliknij w menu w lewym górnym rogu statisticks (czy jakoś tak) i weź "use" przy napisie "atributtes" or something like that. I tam dodaj sobie do siły.
mati sorcek
28-10-2005, 06:37
mam jescze jedno pytanko:)
o co biega z minning??
Stasioman
28-10-2005, 06:41
Co o co biega? Co to jest, jak się kopie, gdzie się kopie? Formułuj pytania sensownie!
mati sorcek
28-10-2005, 14:07
Dobra wiec sie pytam :P
co to jest mining i jak sie kopie??
Stasioman
28-10-2005, 18:22
Mining - jeszcze nie sprawdziłem tego w praktyce, ale być może wkrótce będę miał ku temu okazję. Chodzi o to, że trzeba iść do jaskini (nie wiesz gdzie jest? Zajrzyj do inventory, tam masz mapę). Jak dojdziesz do placu (nieważne którędy) idź w prawo aż do końca tunelu - są tam drzwi (potrzebujesz zwykłego klucza (normal key) aby je otworzyć). Dalej jest miasto. Żeby do niego dojść musisz iść tunnelem, ale wpierw musisz dostać pozwolenie - w tym celu wejdź do small room i uzyskaj je - wystarczy, że dasz kolesiowi frozen short sword (można kupić w sklepie w Cajarze), torch i small potion of healing (te dwa ostatnie przedmioty mżesz znaleźć w sklepie w lesie). Tam należy zaopatrzyć się w mining axe lub chizzel i możesz już kopać (nie wiem dokładnie na czym to polega).
Jeśli pragniesz mi podziękować kliknij tutaj (http://phantasyrpg.com/main.php?view=89857) a następnie Yes. Ty nic nie stracisz, ja zyskam sławę, ty będziesz mógł obejrzeć moją genialną postać i wszyscy zadowoleni.
mati sorcek
28-10-2005, 21:50
dobra ale skad jescze wziac ten normal key??
Stasioman
29-10-2005, 08:08
Są różne sposoby. Możesz kupić od jakiegoś gracza. Możesz pochodzić po cmentarzu, jest szansa że ci się "objawi". W końcu możesz też (jak ja to zrobiłem) poprosić o niego kogoś z twojego clanu. Jest jeszcze jeden sposób, ale dla prawdziwych mistrzów - musisz wykonać bramę czasoprzestrzenną, wejść do sklepu w mieście do którego chcesz iść (tam gdzie można robić "mining"), kupić klucz, wrócić bramą czasoprzestrzenną i dalej iść normalnie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.