zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Banshee quest na Askarze(Final Room)

Jinikao
16-10-2005, 23:59
Guest robiony 14.10.2005 od godzny 23:00 do 03:00 (Masakra)
Team to all ludzie z lvl 60 + na Askarze. Co jest dosc dziwne ze all poszli:)
Nie wykonal guesta tylko EXC~ poniewaz wpadl do finall roomu i musial przejsc przez niego i potem nie mogl wrócic:) Ale przeżyl:P:P George został zabity poieważ zablokowal droge jak poszli zabic Torranoo(Hunted jest dosc dawno a pozwolili mu tylko guesta zrobic i oddac swoje nagrody na payments zeby byc wolnym) I za to ze George podobno cfaniakował...
Filmik kręcony przez Norwega i mam pozwolenie na udostępnienie go (sam równierz brałem udział w tym gueście:))

http://rapidshare.de/files/6294735/AewynBanshee.rec.html

carlos_pl
17-10-2005, 00:20
Jestem 1 :P
zaraz zobacze i dam edit myślę że będzie fajny:)
Edit: co to za ****** wlanczam przeglądarka mi warjujue 20 sie na raz otwiera nieradze scongac grr X(

-=DanieL=-
17-10-2005, 01:25
Jestem 1 :P
zaraz zobacze i dam edit myślę że będzie fajny:)
Edit: co to za ****** wlanczam przeglądarka mi warjujue 20 sie na raz otwiera nieradze scongac grr X(

kolejny deeeeebillllllll debillllll dzisiuś bawiący się zaraz dam EDIT!!!! i się zesram!!!! WOW JESTEM PIERWSZY ALE FRAJDA NAROBIŁEM W GACIE WOWOWOWOWOWOWOW

Jinikao
17-10-2005, 17:00
Ludzie komenty...

Rybzor
17-10-2005, 17:32
Ładnie, nawet poszlo niezle, nie rzucily sie wszystkie na was, nie bylo tak ciezko, gratz :)

Kreska
17-10-2005, 17:32
Hehe gz questa, jak zwykle final room trwa duuuzo krócej niż reszta questa. Macie szczęscie z tym czasem bo u nas na azurze jak szliśmy zrobić tego questa ( ja szedłem zaliczysz seale ) to o 16 mieliśmy zbiórke a questa trwał AZ DO 03:00 wiec troche dłużej :P

Rhy~
17-10-2005, 17:46
hehe nice:P a pamietasz jaka nas spotkala niespodzianka:P na iridi jak zrobilismy questa i mielismy wbijac do TP heheh XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jinikao
17-10-2005, 22:10
hehe nice:P a pamietasz jaka nas spotkala niespodzianka:P na iridi jak zrobilismy questa i mielismy wbijac do TP heheh XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

HEHE no jasne ze pamietam jak nam wylaczyli pradi potem najpierw ty a potem ja musielismy zsolowac final room;p Ale udalo sie i byliśmy Masta:P:P

ćPUNEK
17-10-2005, 23:09
GZ questa i nagród :)

Karp Di'vinci
17-10-2005, 23:59
zostalem shakowany ten co krecil film moze zbierze bana bo bardzo dziekuje ze stracilem 44k moja praca poszla 28 lvl tez poszedl mam marny red skul kozaku i jak myslisz ze ci sie udalo to moze sie pomylisz

Sir Crozin
18-10-2005, 00:40
@Jinikao pisze sie Quest a nie Guest :D

Jaskot
18-10-2005, 00:45
Gz :) Heh ja sie wlasnie na askare przenioslem, to musze zaczac patrzec na ludzi ;p

Karp Di'vinci
18-10-2005, 16:03
zadowolony s****ielu hakneles mnie cieszysz sie z zarobionej kasy ***any pasozyt zrobiles mi lvl w dul tylko 6 leveli ja sie meczylem zeby zrobic dobra postac cieszylem sie a teraz co mam z tego *******onego red skulla i ani 1 gp w depo a mielm 10 bp sd bp explo 10 bp hmm 44k zadowowolony
Nestro Xav jest *******onym pasozytem tak jak ty a moze jestescie jedna i ta sama osoba zeby was ktos tak skrzywdzil jak mnie nie rozumiecie bo jestescie ***anmi gnojami oboje
Zeby was shakowali tego wam teraz zycze zeby was wlasna matka wy***ala z domu z tym komputerem ***ane hakery mozecie tylko sobie strzelic palcowke bo jestescie *******onymi noobami co nic nie potrafia

Frycu
19-10-2005, 13:00
Znaczy co haknol cie przez keylogera w filmie? ;)

Coryxe
19-10-2005, 13:06
U mnie jest all git i filmik bardzo mi sie podoba B)

Jinikao
19-10-2005, 20:07
zadowolony s****ielu hakneles mnie cieszysz sie z zarobionej kasy ***any pasozyt zrobiles mi lvl w dul tylko 6 leveli ja sie meczylem zeby zrobic dobra postac cieszylem sie a teraz co mam z tego *******onego red skulla i ani 1 gp w depo a mielm 10 bp sd bp explo 10 bp hmm 44k zadowowolony
Nestro Xav jest *******onym pasozytem tak jak ty a moze jestescie jedna i ta sama osoba zeby was ktos tak skrzywdzil jak mnie nie rozumiecie bo jestescie ***anmi gnojami oboje
Zeby was shakowali tego wam teraz zycze zeby was wlasna matka wy***ala z domu z tym komputerem ***ane hakery mozecie tylko sobie strzelic palcowke bo jestescie *******onymi noobami co nic nie potrafia

CO ZA po**bany noob;/;/ Jjak kazdemu dajesz passy swoje to nie moja wina ze Cię dzieciaku zhakowali. Prosze modków o zeskanowanie filmu i wypowiedzenie sie czy jest tu jakis keylogger czy nie i zablokowanie konta karpia bo mnie naprawde wkurzyl tymi klamstwami. Nooby niestety sie zbyt czesto rodza....

Karp Di'vinci
20-10-2005, 13:05
jak taki kozak jestes to mi zbanuj konto noobem nie jestem haka mialem dzieki tobie glupia ****o jak jestes zadowolony z 10 bp sd i 10 bp hmm + jakies dziadostwa i itemy kolegi to przyjedz do Bytomia na solo to bys byl trupem glupi s****ielu STRACIEM PRZEZ TAKIEGO S****IELA PACC TYLKO NOOBY HAKUJA

Karp Di'vinci
20-10-2005, 13:10
jak jestes taki madry to wiec ze nie dalem nikomu mojich pass'ow ****uchu bo to ty miales key logera i dzieki tobie to wszystko stracilem dlaczego nie podasz swojego nick'a glupia ****o co strach cie oblecial dziwko!!

Jinikao
20-10-2005, 14:46
jak jestes taki madry to wiec ze nie dalem nikomu mojich pass'ow ****uchu bo to ty miales key logera i dzieki tobie to wszystko stracilem dlaczego nie podasz swojego nick'a glupia ****o co strach cie oblecial dziwko!!

Gadalem z twoimi kumplami z rl i juz wiem ze jestes troszek powalony;p;p Ale to nic Dzisiaj Cie widzialem na Darashi ;p "Ban me plz" hahaha Co za kretyn jest 100000 programow i mozna sprawdzic czy jest keylogger czy nie. Wiec zanim zaczniesz kogos obwiniac to sie zastanów i spytaj kogokolwiek o takie programy:) Jak mówilem to ja nie nagrywalem tego filmiku ja go tylko tu umieszczam a sam go ogladalem i jakos hacka nie mialem i all programy mi nic nie wykazaly. A jak taki wjowniczy jestes to idz sie gdzies wyszumiec a nie cfaniakuj tutaj ze do Bytomia mam przyjechać bo to nie jest problem;p i masz prze**bane;p

Myslisz ze jestem taki glupi jak ty i bym dal keyloggera pod swoim nickiem??:| IDIOTA a pozatym to jak bys nieuzywal cheatow to bys nie mial hacka mi sie wydaje ale nie oskarazaj mnie wiecej o takie cos;/

marttin89
20-10-2005, 15:00
Karp ty jestes posrany, najpierw mnie obwiniasz, mowisz ze ja cie hacknalem a teraz zwalasz na niego, moim zdaniem jestes wybitnym noobem. zastanow sie nad swoim zachowaniem, moze ta przygoda nauczy cie ze nie warto sharowac konto albo uzywac cheatow...
Nestor Xav

Karp Di'vinci
20-10-2005, 17:12
nie uzywam zadnych szmacianych mc itd nie wasza sprawa jak haker to ciota to wole sie zbanowac jak grac na takim koncie