Pokaż pełną wersje : Diablo 3 Trainer
Deactives Titania
17-10-2005, 12:21
Mam trailer Diablo 3 i sie nieźle zapowiada. :evul:
http://rapidshare.de/files/4827825/diablo3_trailer.avi.html
Ja kocham Tą Grę i czekam na 3 cześć od 4 lat i czekam i czekam mam nadzieje że wkoncu wyjdzie.
Ps:Słyszałem że to może wyjść w grudniu i miejmy nadzieje że premiera niebedzie odkładana jak diablo 2 ile to było rok?? ;( :evul:
nie trainer tylko trailer:)
i nie wiem co w tym takiego fascynujacego... ja za tym nie rpzepadam.
dap-galothij
17-10-2005, 14:25
Gustibus non est disputandum- o gustach się nie dyskutuje
Już ściagam:)
Wg mnie Diablo to swietna gierka, mozna godzinami grac, znam ludzi ktorzy graja 3 lata i im sie nie nudzi (BN). Moje najlepsze osiagniecie to 4 akt na koszmarze bez zadnego deda, Zabojczynia :], jesli bede mial dostep do III czesci napewno pogram:)
Po filmiku mozna przypuszczac, ze 3 czesc bedzie bardzo zmieniona od poprzednich, pewnie duzo wszelkich nowosci, ciekawe ile to bedzie kosztowac
Mam nadzieje, że nie spartaczą legendy.
BeinFester
17-10-2005, 15:18
wątpie żeby na miom kompie łaziło;( chciaż diablo 2 nie potrzebowało jakiś specjalnych wymagań............
dap-galothij
17-10-2005, 15:19
Ryba, zauważ, że z 1 na 2 już zmienili sporo:)
wątpie żeby na miom kompie łaziło;( chciaż diablo 2 nie potrzebowało jakiś specjalnych wymagań............
W momencie wydania wymagania D2 były raczej spore. Pewnie D3 też małych mieć nie będzie.
o tak, TAK ;d
czekac tylko na gre
komentarz wlasciwy:
;d;d;d;d;d
#edit
po obejrzeniu filmiku napal zgasl xDDD
wyglada na to, ze moga to spieprzyc ;)
Zasysanie w toku ; )
Diablo 1 przeszlem bez wiekszych problemow
Diablo 2 przeszlem prawie bo przed Baalem gra mi sie spieprzyla ; / ale save mam : )
Diablo 3 Zobaczymy ; )
Mam tylko 400 mhz ale graci tak bede nawet na najwiekszych lagach ; P
Arthus Drag'Tail
17-10-2005, 16:15
Zabojczynia :]
Zabojcza znajomosc polskiego ;) Diablo to genialna gra, ktora zjadla duza czesc mojego zycia. Wlasnie sciagam trailer.
Miło wiedzieć że legenda powraca, ale ciężko wnioskować na podstawie tego trailera jaka gra będzie...trzeba będzię czekać ;)
Uncle Warrior
17-10-2005, 17:06
Narazie się sciąga ale nie widziałem na żadnej stronie poświęconej diablo tego trailera więc pewnie to jakiś fake ^^
Baron Kaldrick
17-10-2005, 17:16
To jest 'fan-art', fake-trailer zrobiony jakiś czas temu bodaj przez jakiegoś gościa z Brazylii... Blizzard na razie nie bąknęło nic o tym, że może być jakiś kolejny sequel Diablo, więc nie ma czym się podniecać...
@up
Racja. Ale wy jesteście naiwni :/. Blizzard teraz 100% inwestuje w WoW. Pozatym podawali, że prędzej wyjdzie Diablo MMO niż Diablo 3.
Edit
Właśnie obejrzałem trailer. Jak można się było na to nabrać? To wygląda mało profesjonalnie i jeszcze nie ma klimatu "blizzardowskiego"...
OMG to dopiero były czasy kiedy się z kumplami grało w Diablo II LOD przez TCP/IP, ale na singlu także godzinami się wymiatało.
Żebym miał instalki to nadal bym spedzał długie wieczory ale nie chce mi sie płytek po kumplach szukać :/
$corcerer
17-10-2005, 18:02
Jak ruszy na Linuksie to po może się zainteresuję :)
Gustibus non est disputandum- o gustach się nie dyskutuje
Już ściagam:)
De gustibus...* ~
a Diablo ssie
]v[ichal
17-10-2005, 20:50
Tibia w porownaniu do Diablo ssie.
Blizzard jeszcze nie spieprzył żadnej imo gry więc nie ma co sie martwić. Wątpie tak pozatym w wyjscie diablo 3. Diablo po raz kolejny sie wskrzesza - troche to juz naciągane i puste.
Mam nadzieje, ze fabuła bedzie rownie ciekawa jak w poprzednich czesciach, a filmy i epilog byly swietne:)
Zasysanie w toku ; )
Diablo 1 przeszlem bez wiekszych problemow
Diablo 2 przeszlem prawie bo przed Baalem gra mi sie spieprzyla ; / ale save mam : )
Diablo 3 Zobaczymy ; )
Mam tylko 400 mhz ale graci tak bede nawet na najwiekszych lagach ; P
Raczej na najwiekszej ilosci klatek/sekunde :)
Nie wiem chyba mnie nie zainsteresuje ... wole II
To, co pokazane jest na filmiku, raczej nie zapowiada "Hi-res textures"...Najgorsze gry na trailerach maja super grafe, a tu jest na odwrot ;) Mam nadzieje, ze wyjdzie "ciekawa gra", ktora nie ujmuje legendzie dwojki, ktora do dzisiaj rzadzi :)
dobrze ze ludzie czytaja wczesniej napisane posty, zapobiega to fali bezsensownych wypowiedzi.
Tak szczerze, zastanawiam sie, jaka mogliby fabule wymyslic :)
Baron Kaldrick
18-10-2005, 14:07
Ludzie, wam chyba trzeba przeliterować, że to F-A-K-E jest. Raz, że sam w sobie trailer jest obrzydliwy - zlepek low-res renderów z Terragena, i innych progzów do generowania terenów, słabej jakości plansze z tekstem i 0 klimatu... Dwa, że Blizzard nie pisnął od wydania D2 ani słowa o D3 - w przeciwieństwie do poprzedniej sytuacji, gdy od samego momentu rzucenia do sklepów Diablo 1 już było wiadome, jak zakończy się Diablo 2... Trzy, że ten trailer nie ma za grosz Blizzardowskiego klimatu. Cztery, czytajcie żeż do cholery posty innych...
Popieram przedmówcę... FAKE jak nic... najbardziej mnie rozbawił napis Diablo III... Jeżeli Blizzard sie dowie to faker może mieć poważne kłopoty ;)
@Up:
Wyobraź sobie, że fanarty nie są nielegalne.
@Topic:
Taaa... Tak nagle po kilku latach od DII, dają trailer DIII... Trochę to naciągane, nie?:p
OnlyM(PL)
20-10-2005, 18:18
nah za duzo nie ma pokazanego =/ ale ja czekam na B&W 2 i HL2 aftermath choc w diablo tez se chetnie zagram
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.