PDA

Pokaż pełną wersje : POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!

moniek
24-09-2003, 13:54
Prosze kogos o pomoc. Mam stalke i linoxa tylko klijent tibi nie dziala chyba ze zapuszcze mu biblioteke. Tylko tu jest problem mam lamerskiego admina sieci i nie wpadl na pomysl ze jak wlaczy filtrowanie to ftp nie dziala(chociaz html jak mazenie) a ta biblioteka jest dostepna na stronie tibi tylko ze przez ftp. Wiec prosil bym kogos o sciagniecie moj adres to [email protected].

MatKus
24-09-2003, 14:21
No co ty, 21 port zamknął? A próbowałeś w trybie pasywnym łączyć się z tym FTPem? Bo może on bloknął tylko "wyższe" porty?

moniek
24-09-2003, 14:29
Dobra wkoncu ktos z kim mozna pogadac. Jeszcze tylko ktos kto mi to wytlumaczy :D. Tki szybki to ja nie jestem dopiero zaczynam z linuxem.
Tzn. wiem o co chodzi z portami ale nie wiem o co chodzi z pasywnym ftp. Dobra prubowalem z pasywnym cale ftp zblokowal ch** jeden :evil:
Dobra chodzi mi konkretnie o Tcl/Tk w wersi 8.3(lub wiekszej) podajcie mi chociaz strone byle bez ftp.

dymusmugi
21-03-2004, 20:34
moze bym na serwerek wrzucil :? tylko napisz czy chcesz zrodla czy rpm'ki - a jak juz cos - jaka dystrybucja linuxa cie gnebi :]