Pokaż pełną wersje : Filmack: 101 filmów
... mam pytanko: czy istnieje cos takiego jak filmpack (101 filmów) bo obilo mi sie o uszy, ze istnieje cos takiego, tylko z e nie mam linka jesliby ktos znal taki link plz wklejcie tutaj z gory
Tak, istneje cos takiego. To jest nic innego jak spakowane kilkadziesiat filmow zipem (nie ma tam 101 filmow). Wszystkie nagrania sa pod starego klienta, stare, wiec nie ma sensu tego ogladac nawet.
Oryginalnie dodany przez n3m3s!s
(...) Wszystkie nagrania sa pod starego klienta, stare, wiec nie ma sensu tego ogladac nawet.
8o ?( OMG ... Czy ty wiesz co piszesz ?!?! .. Oglądałeś je chociaż ?!?! Co z tego, że stare .. moim zdaniem to ma swoje plusy. Wtedy nie było takich ograniczeń zabijania więc są filmiki, na których PK robią niezłe masakry. Czy dla Ciebie wszystko co stare jest głupie i nie ma sensu się tym interesować ?!?! ?(
Jak będzie ktoś zainteresowany to moge udostępnić filmiki i starego klienta do ściągnięcia. ;)
Kesaro the Necromancer
10-05-2004, 20:18
Chetnie obejrzał bym se te filmiki
więc udostępnij filmiki i starego klienta wkońu stare ale jare
Oryginalnie dodany przez pebe83
Oryginalnie dodany przez n3m3s!s
(...) Wszystkie nagrania sa pod starego klienta, stare, wiec nie ma sensu tego ogladac nawet.
8o ?( OMG ... Czy ty wiesz co piszesz ?!?! .. Oglądałeś je chociaż ?!?! Co z tego, że stare .. moim zdaniem to ma swoje plusy. Wtedy nie było takich ograniczeń zabijania więc są filmiki, na których PK robią niezłe masakry. Czy dla Ciebie wszystko co stare jest głupie i nie ma sensu się tym interesować ?!?! ?(
Jak będzie ktoś zainteresowany to moge udostępnić filmiki i starego klienta do ściągnięcia. ;)
Heh, chyba sie nie zrozumielismy... mniejsza z tym. Chcesz to udostepnij i powiedz ludziom ktory film pod ktorego klienta ^^
ps: ogladalem wszystkie
Dobra moge udostępnić ale potrzebuje miejsca .. najlepiej jak ktoś posiada właśny serwerek bo na darmowym transfer szybko zostanie przekroczony.
Wygląda to tak:
220 filmów do klienta 7.21 = ok. 18 MB
TibiCam do klienta 7.21 = ok. 300 KB
Klient Tibii 7.21 = ok. 4 MB
Ja mam dostę do serwera gdzie mam dużo miejsca, ale strasznie mały limit transferu miesięcznie. Mogę to udostępnić jednej osobie, która sprawdzi czy to wszystko działa i dalej udostępni. Najlepiej aby była to osoba zaufana bo nie chce aby znalazły się w tych plikach jakieś bonusy.
To znalazłem i mogę wam dać ale nie gwarantuje, że to wszystko będzie u was działać. U mnie działa :P
Tak poza tematem to ma może ktoś jakąś własną kolekcję filmów ,lub swoich kolegów i byłby łaskaw je tu umiescić . Przyjmę każdy film do każdej wersji :) tibiacam .
Ja mam konto na lycosie więc mam skrzynke 50mb i nie ma limitu transferu więc ja z chęcią je wrzuce na serverek ;)
Oglądałem większość filmów z filmpack(starego) i musze powiedzieć że 60% z nich to jakaś chała która ma nam dysk zaśmiecać.
czesc delikatny!!
hmm...chyba takie cos istnieje i jest bardzo przydatne bo to sie sciagnie na raz a te 101 filmow to trzeba szukac i klikac iiii... wszytko noo..
chych wreszcie se sciagnelem tibieCam i ciagle szukam interesujacych filkikow...
miuriel-24-trimercia-druid
LeT tHe BoDiEs HiT tHe FlOoRrR......
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.