Pokaż pełną wersje : n00b ? ;p
atrureks
17-10-2005, 18:46
tak wiec dzis chcialem kupic bsa (Bright Sword) dla niewtajemniczonych ;p
zobaczylem calkiem intresujaca oferte mianowicie 10k ! xD
oczywiscie okazalo sie ze kolo chcial wcisnac mi katane i tu najlepsze
zobaczcie jak sie tlumaczyl :baby:
http://img384.imageshack.us/img384/7199/beztytuu3lp.jpg
befavaza
17-10-2005, 18:51
O matko przymaj mnie bo spadne..
NIC tu nie śmiesznego nie ma wg mnie -.-
@down
Przecież fiem :p
o matko przymaj mnie bo spadne..
NIC tu nie śmiesznego wg mnie -.-
zdjęć sie nie cytuje...
jest już temat w którym możesz się ponaśmiewać z noobów...
Master Mind
17-10-2005, 19:09
Haha ,ja wam cos lepszego powiem :) Otórz pewnego dnia hunce sobie i widze na Help Channel taki msg: Pomocy oszukali mnie !!!! Okazało sie że temu noobowi koleś sprzedał carlin sworda za 15 k a ten ziomek nawet nie zobaczył look ;) Wniosek? Są ludzie i taborety :)
X( Mnie to wqrwia bo to już nie jest n00bostwo tylko szukanie noobow lub poprostu normalnych graczy którzy są nieuważni po to aby ich oszukać ;/
Nigdy się na to nienabrałem ale już nie raz ostro się wqrzałem bo zapierdzielam z Ab do Thais lub Venore trace kase na statek albo czas a tu ziom albo mi mówi że jednak nie sprzedaje i mnie przeprasza (bo się przestraszyl jak mnie zobaczyl ;/) albo uparcie próbuje mnie oszukać -.- X( To jest okropne !!!!!!!!!!!!! BLEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!
:)Valriocus(:
17-10-2005, 21:24
hehe wiesz n00bostwo jest na tibii a tym bardziej w Carlin jest to miasto noobow :p ale co mam wiecej mowic ze to nie jest takie smieszne zeby az spadac z krzesla ;p :cup: :cup: :cup:
Są ludzie i taborety :)
Święta prawda =).
Sir Emilio
17-10-2005, 22:12
ta...
to i tak nie to samo co koles chcial odemnie qpic vampire shield za 3 platynki...
Święta prawda =).
Sa ludzie i (...) dragon hammery :P
Jerkov Thundersword
18-10-2005, 08:54
ta...
to i tak nie to samo co koles chcial odemnie qpic vampire shield za 3 platynki...
Ode mnie niestety kupiono BS za 38 platynek i bp uh + jakieśtam żarcie -.- ... Bardzo mi się spieszyło do logout i niestety... zauważyłem że mnie oszukano jak się ponownie zalogowałem kiedy wróciłem... A ja się dziwiłem, że ten kolo chciał kupić moje eq za ponad 300k... no cóż... Raz ty jesteś frajerem, kiedyś będzie on ;)
Ps: Oczywiście wszystko sprawdziłem, ale na te platynki nie zwróciłem uwagi, jeszcze tak szybko przejechałem po trade bo bardzo mi się spieszyło, ale dymać ;)
ale sie przyznam ze kiedys mialem smutny wyczyn ale bardziej dla mnie :D
otóż mialem c arm i c legsy ktore wtedy warte jakies 50k :D. wiec psize koels ze chce kopic ja grzecznie plyne do neigo i sprzedaje mu za 48k ale (zawsze musi byc jakies ale) neiwiedzac w jaki sposób, gdy on mi na trade daje 48 PLATYNEK ja chwile stoje patrze widze te platynki i akceptuje :D, a po jakiejs minucie gdy juz z depo (thais) doszedlem prawie na statek w thais zastanowilem sie czemu ja mam 4,8k a nie 48k :D. No i tak ta historia sie skończyła :D wiec jak pare topic w gore psiza ze koels mowi ze mu carlin sworda za 12k sprzedali to mnie to niedziwi bo takie zeczys ie zdarzaja :D ;(
MATI9630
18-10-2005, 09:27
Sa ludzie i (...) dragon hammery :P
Co chcesz od d hammerów?;P
Co do tematu... musiałes zakładać nowy temat, zamiast skopiować rozmowę i wkleić ją do "chcesz sie z noobów powyśmiewać? Pisz tu!" ?!
Ka sia czek
18-10-2005, 09:31
A co niema niby takiego questa ? :D. Nieznasz questow i myslsiz ze koles to n00b =]. Ja nawet na swojim sorcu mam czar ktory przemienia katane w bs`a ! Z warlocka mi scroll wypadl :> -.-
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.