Pokaż pełną wersje : PACC znowu dostępny!
Dr. Omader
17-10-2005, 18:49
PACC powraca!
Wreszcie doczekaliśmy się odpowiedniego numeru od Urzędu Skarbowego.
Firma Drom znowu sprzedaje premium accounty na tibia.pl
Przepraszamy wszystkich klientów za tą przerwę.
Wszystkie zaległe premium accounty zostały zakupione. Jeśli wysłałeś pieniądze przed zeszłą środą i nie masz premium account to znaczy, że twój nick został przekręcony przez pracowników banku/poczty. Wyślij nam swoje dane i dane postaci na maila
[email protected] w takiej sytuacji.
Jeśli chcesz kupić premium account przez tibia.pl przeczytaj ten temat: klik (http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=38450)
Jeśli nie wiesz czegoś o zakupie premium account przez tibia.pl poczytaj tematy w tego działu: klik (http://www.forum.tibia.pl/forumdisplay.php?f=108)
Zapraszamy wszystkich do kupowania premium accountów! Sprawdź sam jak szybko i łatwo to się odbywa! Kup już dziś i dołącz do elity Tibii!
Wszystkich oczekujących na wyniki konkursu Tibia i magiczny ołówek informujemy, iż do końca tygodnia wyłonimy zwycięzcę. Nadesłaliście tak dużo prac, że naprawdę ciężko wybrać najlepszą.
Sprawdzajcie tibia.pl codziennie! :)
Teraz już wszystko wróci do normy ;) - jeszcze tylko sprawa Raula :D
drizztpl
17-10-2005, 18:51
Jedno zastrzeżenie... Godzina zamieszczenia postu to 18:49 jak to możliwe skoro dopiero 18:00 xD (to taki mały offtop ;] )
Dr. Omader
17-10-2005, 18:55
Jedno zastrzeżenie... Godzina zamieszczenia postu to 18:49 jak to możliwe skoro dopiero 18:00 xD (to taki mały offtop ;] )
Wejdz w panel kontrolny uzytkownika, dalej w zmien opcje i przy strefie czasowej, w miejscu "Opcje korekcji strefy czasowej:" ustaw korekcja strefy czasowej zawsze wyłączona.
Michal MIchael
17-10-2005, 19:32
Hehe nawet nie wiecie jak sie ciesze:) W tibie to wogole nie moglem normalnie grac:( a teraz SPOX
A i jeszcze jedno co z tą obiecana niespodzianka?:P
Prima Scorpio
17-10-2005, 19:33
No, zaraz lece kupic :)
Grabunia
17-10-2005, 19:36
Wreszcie Panowie Wreszcie!!! Jutro wysyłam :)
Gala Zazater
17-10-2005, 19:37
A dzie jest ta obiecana niespodzianka?:D
Lukaszziom
17-10-2005, 19:50
Moze se kupie pacca ale jeszcze nie mam kasy :p. 8o 8o
Marek Tibioman
17-10-2005, 19:56
No to fajnie bo mi sie niedlugo konczy to bede mogl przedluzyc :) Qrna co z ta niespodzanka bo nie powiedzieliscie, a ja bardzo sie niecierpliwię :p
Hura!! Nareszcie będę mógł kupić zaplanowango PACCA :D :D :)
PS: Co to za niespodzianka?? (Strasznie się niecierpliwe) :p
Dr. Omader
17-10-2005, 20:11
A dzie jest ta obiecana niespodzianka?:D
A nad tym to jeszcze pracujemy... ;)
Yeee. Nareszcie dostane nagrode za Typerka :P dzieki Drom ;] Zaraz chyba wysle smska na tibia.pl :P
AAa i czekamy na niespodzianke ;]
Strzelam co to ogloby byc:
Ekhm...
1. Loteria ;]
2. Next konqrs (w stylu typerka, olowka i tibia in RL)
3. Nowy dzial
4. Nowy konkurs na modka
5. EGHgSHdksjfdz
Mysle, ze opcja 5 jest najbardziej trafna ;]
A nie wie ktos moze kiedy bedzie ten wywiad z CipSoftem?
Mac-Graw
17-10-2005, 21:20
Znaczy siętrza kręcić staruszków niech dadzą kaske na PACC B) Miło słyszeć, że znowu wracacie xD. Czekamy na niespodziankę :P
A tak odnośnie "Magicznego ołówka"
Sprawdzam Tibia.pl codziennie praktycznie co godzine :) Miłej zabawy p[rzy wyłonianiu zwycięzców :)
Green Chimerion
17-10-2005, 22:11
Jeden problem z głowy ^^.... to nadzieja :D ..... co za tym idzie mozna już rozwikłać wyniki konkursu gdzie w końcu nagrodą są PAKI 8o ..... uczestnicy już gryzą monitory z niecierpliwośći :D :baby:
A co do magicznego ołówka to można to zrobić w paru etapach :P np w 1 wyłonić 50 w drugim 20 a w trzecim wytypować zwycięzce - ale to tylko podpowiedź ;)
Lukaszziom
17-10-2005, 22:31
Ja bym wolał żeby niespodzianką były 4 nowe servery i najlepiej pvp :evul: bo mamy akurat paczke (6 osób) :] i by sie przydalo roxować na jakims servie.
It's me:
Karel Zarne lvl 20 paladyn, :lucznik: skills 52/32, mlvl 12 :king:
Lukasz Kremel lvl 17 kngiht, :berserk: skills 46/45 mlvl 3 :baby:
Druid of Astera Fighters lvl 13 druid, :mag: skills 18/17 ;( mlvl 22 :confused:
<jupi> wreszcie skończą się głupie PW o pacc!
Eee..... co to ma znaczyć 'kup już dziś i dołącz do elity tibii'??
Ja tego nie rozumiem. Jak ktos ma pacca to juz jest najlepszy?
Znam wiele osób ktore nie mają pacca a są w ścisłej elicie -.- .
Ja się przyznaję że zabijam każdego kolesia z paccem, to już jest po
prostu nienawiść. Nie myślcie sobie że to że macie pacca czyni was lepszymi.
Bo JA i tak was dopadne.... :evul:
Diamonic
17-10-2005, 22:50
Nareszcie bede mogl przedluzyc sobie PACC :D HAIL TIBIA.PL!! :D
@up:
To ma byc takie zachecenie do kupna ;) Rozumiesz? Reklama xD
Jeszcze jedno. Co to ma znaczyc ' masz dosyć nudnego życia facc' ??
Ja nie mam pacca a gra mi się świetnie.Moze gra jest z paccem JEST ciekawsza ale bez niego też jest dobrze. Nie myslcie sobie ze wam pacca zazdroszcze.Sam chce go sobie zalożyć. Ale pamietajcie że JEŚLI MACIE PACCA TO NIE JESTEŚCIE LEPSI OD TYCH KTÓRZY GO NIE MAJĄ!!!
Green Chimerion
18-10-2005, 00:28
Cuż mogę rzec.... posiadanie PACCa nie świadczy o tym, ze ktoś jest leprzy jako gracz, bo liczy się również jeśli nie zasadniczo wiedza o samej grze.... pod tym względem zgodze się..... ale z drugiej strony jak ma sie PACCa to jest się lepiej przystosowanym do gry..... ale ogólnie nienależy postrzegać posiadaczy Premiuma jako leprzych..... Liczą się umiejętności..... co nie znaczy ze nie chciałbym PACCa ^^ ;)
Nareszcie wszysto wraca do normy muj kolega nie mugl kupic muial czekac asz do dzis;]
Demon_2210
18-10-2005, 08:33
Jupi !!!! Nareszcie moge przedłużyć PACC :cup: bo mi 1 dzień został ;(
Kurde juz Sie Nie Moge doczekac moiCh uRodziN bo se kaske doStane i se z qMpleM Pacci kupUjemy :evul:. Ze Sie ma paccA to nie znAczY zE jEsT siE nAjlEprZyM pOpRosTu MA lEprzE mozLiWoscI iTd. :]
nick:Gumior
lvl:20
skills:61/59 (ciagle rosna) B)
BesT sOlo:Mino gUard :confused:
BesT tEam: Dragon 8o
JUPI :D nareszcie tylko na to czekalem 8o
Olwk Master
18-10-2005, 10:15
FAjnie fajnie!!! juz nie moge sie doczekaćwyników konkursu!!!! :)
Dwimenor
18-10-2005, 11:31
<jupi> wreszcie skończą się głupie PW o pacc!
Widze, że nie byłem osamoniony.
Teraz macie do dyspozycji w pełni legalną firmę do tego płatnika vat. Czy mogą być leprze referencje?
Sokol Palladynek
19-10-2005, 14:11
wreszcie bedzie można kupic pacc!!! :p
-odrazu se moze zamówie!!! B)
Sokol Palladynek
level: 15 8o
Mlevel:8 :mag:
profesja: Palladin :lucznik:
sknerus22
19-10-2005, 19:42
Kurde juz Sie Nie Moge doczekac moiCh uRodziN bo se kaske doStane i se z qMpleM Pacci kupUjemy :evul:. Ze Sie ma paccA to nie znAczY zE jEsT siE nAjlEprZyM pOpRosTu MA lEprzE mozLiWoscI iTd. :]
Ta... -'- LepRzE i NajLePrZyM sczegolnie :/
@topic: No, no drom sie postaral, masz w planach cos wiekszego :P zycze powodzenia. I nie kieruj sie tym ze pierwszy milion trzeba ukrasc :).
Ok ok ale ile dobrze popatrzyłem to miała być dla wszystkich niespodzianka :(
rementus
19-10-2005, 20:26
yO wszystkich mam na sell postać nick lord maruch wszystkich zainteresowanych prosze pisac w tym temacie sprzedam za jednyne 180zl;)
pijany rolnik
19-10-2005, 20:47
Ja się przyznaję że zabijam każdego kolesia z paccem
Ten tekścior mnie rozwalił serio. Jeśli masz zamiar wypisywać takie głupoty, to już lepiej wyjdź :) Pewnie dzięki tobie na twoim serwerze niema zadnego kolesia z PACC'em ):
@Sknerus22
To to jeszcze nic. Mój kolega do mnie w Tibia: xxx says: nieic tam bo wszendzie jest durzo ludzi
Jammamanter
19-10-2005, 20:54
ja bez pacca zrobielm 54 lvl i jest dobrze ;)
a te nooby co na 20 lvlu~~ kupuja pacc to strata kasy..
lepiej mi kupcie ;)
Jammamanter
19-10-2005, 20:55
yO wszystkich mam na sell postać nick lord maruch wszystkich zainteresowanych prosze pisac w tym temacie sprzedam za jednyne 180zl;)
jaki off top..
BANUJCIE GNOJA BAHAHHAHAHAHAHA
TIBIA PL ZBANOWAC GO ZA OFF TOP ON WYKRACZA REGULAMIN BAHAHAHBABHBHABHABHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA :evul:
Ula Guardia
20-10-2005, 15:11
Oki. Tibia mi nie działa. Jest napisane że serwer jest nie dostepny! Co mam zrobić? Nom. Nie che stracić konta! Mam 11 lvl. Ula Zareba. Zróbcie cos z tym! :( :( :( :( :( :( :( :( :( ;( ;( :x: :ban:
Kumpel kupil pacca.. I wlasnie pacce na tibia.pl byly "wylaczane" wlasnie w tym czasie.. I do tego czasu kumpel go nie ma.. Dokladniejsza data zamowienia pacca to: 22.09.2005.. Prawie miesiac.. Ciekawe ile jeszcze sie naczeka;)
Pozdro..
Nie mam za zle..
Pewnie dzięki tobie na twoim serwerze niema zadnego kolesia z PACC'em ):
I właśnie mi o to chodzi.... :evul:
Ja kupilem pacca przed wycofaniem :D
ale bedzie do 13 XII 2004 ;(
i sobie przedluze :]
I LoVe pAcC
Konuswojownik
30-10-2005, 10:25
Zamowilem PACC'a w piatek mam nadzieje ze dojdzie w poniedziek :))
Zartan of Iridia
01-11-2005, 20:46
Pozdro!
Ja mam pytanko. Czy po tym wszystkim zmieniła się cena PACC? Bo miał wejść VAT czy coś?
Czekam na odpowiedz
Konuswojownik
03-11-2005, 08:28
THX za pacca troszeczke czekalem na niego ale wkoncu jest xD THX jeszcze raz :)
szymon95
03-11-2005, 16:11
Szykuje sie kupic chyba pacc tak to jestem bez pacc tylko z facc :p ale facc nie jest taki zly wazne ze jest postac :D dzis rano nabilem do 48 lvl moze jeszcze wieczprem nabije wlasnie gram ale poswiecilem troszkę czasu na napisanie komentarza:) ok
Pozdr. Dla wszystkich Tibijczyków papa!!!
Tibia Rules!! :cup: :cup: :cup: :cup:
darek devill
04-11-2005, 23:44
mam pytanie co to jest tibia exe i gdzie joł morzna ściongnonć
bo słyszałem że jak sie na nioł wloguje to zaczyna sie od 80 lvl i na ulicy lerzoł
golden armor i karzdu ma magic plate armor ;( ;( ;(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.